Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ממשאית לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17.5 שעוד מעט מתגייס, והפרופיל לא גבוה, אז במקום להיות פקיד ולהשתעמם, החלטתי ללכת על משהו שאני אוהב מגיד קטן שזה מכוניות, אז נרשמתי לקד"צ, ום פה אני לא יהיה נהג משאית, אלא נהג של רכבים פרטיים, והבעיה היא שהוצאתי רישיון על משאית (כי ככה הצבא דורש), לבסוף עברתי, ואני רגיל למשאית, ועכשיו שאני על האוטו של ההורים, זה כל כך קשה, אפשר להגיד שדי התרגלתי, אבל אם יש למישהו איזהשהו טיפים שיכולים לי לעזור להתרגל עוד יותר.

תודה.

פורסם

אני מבין את הבחור, עשיתי דבר דומה, וגם לי היה קשה להתרגל בהתחלה.

המראות במשאית מאפשרות ראות טובה יותר אחורה בצדדים שלה, ויודעים (רואים) בדיוק איפה הגלגלים האחוריים נמצאים. וכמובן החלפות ההילוכים, בסל"ד נמוך משמעותית.

בהתחלה על רכב פרטי, המראה האמצעית ברכב, הייתה אצלי חסרת שימוש לחלוטין.

טיפ אחד שאני יכול לתת, זה תמיד להסתכל הצידה, דרך החלונות, כשעוברים בין נתיבים. המראות לא נותנות את אותה תמונה כמו במשאית.

חוץ מזה, שירות מהנה שיהיה לך.

פורסם

מה הקשקוש הזה ? יש לך מגבלה מיוחדת ?

כל אדם מעל גיל-65 - 60 עשה בזמנו על משאית. אצלנו בכיתה, כולל הבנות, אף אחד לא עשה על פרייבט. מעולם לא שמעתי על הסינדרום הזה מאף אחד. משאית , אופנוע ואוטו הם כמו אופניים. גם אם לא נסעת על אחד שנים ,אחרי דקות שמספרים לך על ההמצאות החדשות כמו ריטרדר ואגזוז ברקס כל קוף נוסע. (בכלל ברכב דהיום אין מה לדעת כמו פעם - מכסחת דשא דורשת יותר יידע שלא תכבה)

פורסם

בתור נהג משאית הדבר הכי מרגיז שאני כבר מהרגל הולך לנתיב הימני...אבל כמו שאמרו מעלי כשאתה מתרגל לנהוג במשאית זה הרבה יותר נוח וקל מרכב רגיל (וגם הרגשה בטוחה)..הדבר היחיד שאתה צריך זה זמן..ככל שתנהג יותר ככה תתרגל לרכב פרטי.

פורסם
מה הקשקוש הזה ? יש לך מגבלה מיוחדת ?

כל אדם מעל גיל-65 - 60 עשה בזמנו על משאית. אצלנו בכיתה, כולל הבנות, אף אחד לא עשה על פרייבט. מעולם לא שמעתי על הסינדרום הזה מאף אחד. משאית , אופנוע ואוטו הם כמו אופניים. גם אם לא נסעת על אחד שנים ,אחרי דקות שמספרים לך על ההמצאות החדשות כמו ריטרדר ואגזוז ברקס כל קוף נוסע. (בכלל ברכב דהיום אין מה לדעת כמו פעם - מכסחת דשא דורשת יותר יידע שלא תכבה)

אולי תפסיק לתקוף אנשים!

אם אין לך איך לסייע לו עדיף שלא תגיב כמו שאתה מגיב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בתור נהג משאית הדבר הכי מרגיז שאני כבר מהרגל הולך לנתיב הימני...אבל כמו שאמרו מעלי כשאתה מתרגל לנהוג במשאית זה הרבה יותר נוח וקל מרכב רגיל (וגם הרגשה בטוחה)..הדבר היחיד שאתה צריך זה זמן..ככל שתנהג יותר ככה תתרגל לרכב פרטי.

ככה זה: משאיות בימני, מכוניות פרטיות בלונדון: בשמאלי.

פורסם

זה העניין בערך, שהביטחון שצברתי במשאית נעלמה, ועכשיו אני נוהג כמו נהג שמתחיל ללמוד נהיגה וחסר ביטחון...

• תוכן חדש...