Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי איביזה 2012 SC 1.2 שחורה מהדגם הקודם ויש לי כמה שריטות קטנות של פתיחת דלתות ועוד כמה

ראיתי שישנו מוצר שנקרא tuch up לסיאט וצובע את השריטות אבל הצבע שמופיע אצלי במדבקה באוטו מאחורה ליד הגלגל רזרווה רשום שהקוד צבע הוא LZ9Y

ואין כזה צבע באתר יש שני שחורים בעלי קוד שונה כמו C9Z או C9X

מישהו יכול להגיד לי איזה צבע מתאים לי ?

או להמליץ לי על מוצר טוב שמעלים שריטות?

תודה

פורסם

אההה אין לי כרגע וזה בעיה לצלם לאור מזג האויר (ירד גשם האוטו מלוכלך) בעיקרון זה שריטות קטנות או של פתיחת דלת קטנות בצבע לבן

פורסם

אם רשום שקוד הצבע הינו LZ9Y, אז כמובן שהצבע שמתאים לך הוא LZ9Y. אין פה ימינה או שמאלה. קוד הצבע הוא ייחודי לצבע שיש על הרכב.

פורסם

זה מספר הצבע שלך !נסה בחנות טופ קולור יש לו צבע לרכב בספריי ,אבל לפני תשאל אותו אולי אפשר להוריד את השריטות באמצעות דיסקיות טרייזקט של 3M יש שם בחור בשם אלי נחמד ומסביר בסבלנות!!!

• תוכן חדש...