Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני לקראת סגירה על יונדאי i30 2008, שבעים אלף קילומטראז'.

אבל הייתי במעבדה לבדיקת רכב והתגלו מס' סעיפים:

1. מעיכות גשר פרונט.

2. לחיצות פח, פגיעות ושריטות חלודה בגג. (בסעיף שילדת מרכב מצויין כי מדובר בליקויים בעלי משמעות נמוכה).

3.ניתנה הערה "יש לבדוק גיר במוסך, אין אחריות לגיר אוטומט ומערכת הנעה.

שאלה ראשונה, מה המשמעות של סעיפים 1 ו-2 מבחינת רלוונטיות הקניה והאם הם משפיעים על ערכו של הרכב.

ולגבי סעיף 3 האם ישנם מעבדות שכן נותנות אחריות ודווקא זו לא נתנה אחריות כיוון שיש חשד כלשהו.

פורסם

ממי שאתה קונה את הרכב,אדם פרטי או סוחר ? מי בחר את מכון הבדיקה,אתה או המוכר ?

ענה על השאלות האלו כדי שתקבל תשובות טובות יותר-לפחות לי חלודה בגג ברכב חדיש כזה ומעיכות בגשר כזה או אחר בהחלט מצביעות על רכב לא שמור במיוחד וזאת בלשון המעטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממי שאתה קונה את הרכב,אדם פרטי או סוחר ? מי בחר את מכון הבדיקה,אתה או המוכר ?

ענה על השאלות האלו כדי שתקבל תשובות טובות יותר-לפחות לי חלודה בגג ברכב חדיש כזה ומעיכות בגשר כזה או אחר בהחלט מצביעות על רכב לא שמור במיוחד וזאת בלשון המעטה.

סוכנות רכב. קיבלתי מהם הצעה למכון לאחר שלא נמצאו מכונים אחרים פתוחים ביום הבחירות...

מה הכוונה מעיכות בגשר? והאם הלחיצות פח האלו הן קריטיות.

בנוסף מה לגבי הגיר?

אשמח לקבל תשובות. תודה מראש.

פורסם

לגבי סעיף 1:לי יש I30 2008 ואני יכול להגיד שקורת רוחב בפרונט ברכב זה ממוקמת די נמוך ,וכל פעם שאתה חונה אם הפנים למדרכה רוב הסיכויים שהיא תכתוף איזה שפשוף/מכה.

סעיף 2:לחיצות,שריטות יש בכל רכב במיוחד שמדובר ברכב שנת 2008,לגבי חלודה יש לבדוק למה .

סעיף 3:מכוני בדיקה כמעט תמיד כותבים את זה,אז אל תתרגש יותר מידי.

חוץ מזה אם אתה קונה מחברת ליסינג,אז הם נותנים אחריות על גיר/מנוע לשנה,כך היה אצלי.

טוב אז אני לקראת סגירה על יונדאי i30 2008, שבעים אלף קילומטראז'.

אבל הייתי במעבדה לבדיקת רכב והתגלו מס' סעיפים:

1. מעיכות גשר פרונט.

2. לחיצות פח, פגיעות ושריטות חלודה בגג. (בסעיף שילדת מרכב מצויין כי מדובר בליקויים בעלי משמעות נמוכה).

3.ניתנה הערה "יש לבדוק גיר במוסך, אין אחריות לגיר אוטומט ומערכת הנעה.

שאלה ראשונה, מה המשמעות של סעיפים 1 ו-2 מבחינת רלוונטיות הקניה והאם הם משפיעים על ערכו של הרכב.

ולגבי סעיף 3 האם ישנם מעבדות שכן נותנות אחריות ודווקא זו לא נתנה אחריות כיוון שיש חשד כלשהו.

פורסם
לגבי סעיף 1:לי יש I30 2008 ואני יכול להגיד שקורת רוחב בפרונט ברכב זה ממוקמת די נמוך ,וכל פעם שאתה חונה אם הפנים למדרכה רוב הסיכויים שהיא תכתוף איזה שפשוף/מכה.

סעיף 2:לחיצות,שריטות יש בכל רכב במיוחד שמדובר ברכב שנת 2008,לגבי חלודה יש לבדוק למה .

סעיף 3:מכוני בדיקה כמעט תמיד כותבים את זה,אז אל תתרגש יותר מידי.

חוץ מזה אם אתה קונה מחברת ליסינג,אז הם נותנים אחריות על גיר/מנוע לשנה,כך היה אצלי.

הבנתי, תודה רבה.

אני רק רוצה להבין שזה לא מעיד על פגיעה בשאסי, אם תוכל להסביר לי מה הכוונה בדיוק כשאומרים גשר פרונט אני אשמח!

ודבר שני, דיבר איתי בן אדם שאמר שלחיצות פח בגג ממש מורידות מערכו של הרכב ומהוות גם פגיעה מבחינה בטיחותית ברכב.

כמה זה נכון?

לגבי הגיר, כן יש אחריות.

פורסם
הבנתי, תודה רבה.

אני רק רוצה להבין שזה לא מעיד על פגיעה בשאסי, אם תוכל להסביר לי מה הכוונה בדיוק כשאומרים גשר פרונט אני אשמח!

ודבר שני, דיבר איתי בן אדם שאמר שלחיצות פח בגג ממש מורידות מערכו של הרכב ומהוות גם פגיעה מבחינה בטיחותית ברכב.

כמה זה נכון?

לגבי הגיר, כן יש אחריות.

גשר פרונט אני מניח זה קורה שמחברת בין קורות אורך של השאסי.יש עליון ותחתון (אל איזה קורה הם דיברו?) וממה שאני יודע אותם ניתן להחליף בעת פגיעה בהם לעומת זאות קורות אורך הם חלק בלתי נפרד של השאסי שלא ניתנות להחלפה בחדש ללא חיתוך וריתוך.

לגבי מעיכות יש ויש כלומר,יש מעיכות שנוצרות ע"י תאונה קשה שהם הכן מהוות גורם בטיחותי ויש כאלו שנגרמות עקב שימוש לא נכון בגגון הרכב או משהוא זרק משהוא וזה פגע בגג.זה מאוד תלוי במה שיש לך ברכב,אבל אני היתי מציעה לך לקחת את הרכב למכונאי או מוסך שאתה סומך אליו.

לגבי ירדת ערך זה אני כבר לא יודע,מצטער.

• תוכן חדש...