Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תרגעו

לא צריך לרדת לרמה של השוטר, אפשר להוריד קצת את האגו ולוותר על התלונה ועל הניסיון "להכניס לו באבי אביו".

גם לא צריך לרדוף אחרי כל אחד שצילם אתכם ברחוב.

שחררו קצת ותורידו את האגו, זה יעשה לכם ולסובבים אתכם רק טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
חקירה סמויה נגדי?

על מה בדיוק? :shock:

מול מי אני מברר את הדברים ההזויים האלו?

פונה לשלוחת מצ"ח במרחב שלך. י-ם - ענתות

דרום - אורים

צפון - פילון

מרכז - צריפין.

בכל מקרה, אמרתי לך - סביר להניח שזה לא סביר, כי היית יודע על זה מזמן (מפקדים וכו').

בכל מקרה, אפשר להירגע. אני לא היחתי מוותר לו, כי אני חייל והם תמיד מחפשים אותנו. לא משנה על מה. והם תמיד קטנוניים. אז אני אוהב להיות קטנוני איתם. שוטר עוצר אותי ומבקש תעודה? איפה הקצין שלך? אתה בלי כובע ש"צ. ואז הוא כבר מוותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כדאי להבהיר פה כמה נקודות - לשוטר צבאי יש סמכות כלפי כל חייל, בין אם הוא על מדים ובין אם הוא על אזרחי (לדוגמא חייל על אזרחי שנוסע ברכב צבאי). עם זאת, כאשר חייל (ולא משנה במדים או לא) נוסע ברכב אזרחי בכביש רגיל (כלומר לא בתוך בסיס צבאי) אז לשוטר צבאי אין סמכות לתת לו דו"ח וכדומה או לעצור אותו לבדיקת רשיונות.

לשוטר צבאי יש סמכות כלפי אזרחים במספר מקרים, הנפוצים שבהם הם בתוך בסיסי צבא/שטחים צבאיים או במקרה של ביקורת (ואז גם אזרח חייב להזדהות בפני שוטר צבאי) או הכוונת תנועה.

ודבר אחרון - כמו שאמרו לך, אין מה לדאוג ולאכול סרטים, במיוחד לא לגבי חקירה סמויה (אם זה היה סמוי אז הוא לא היה מצלם אותך בצורה שקופה ואחרי זה עוד מזדהה בתור חוקר).

פורסם

מ.צ הוא שוטר לכל דבר עם כל הסמכויות על חייל,אזרח - 24/7 בכל מקום,עם/בלי מדים על אוטו אזרחי או סקטבורד צבאי . בדיוק כמו שוטר משטרת ישראל. יציאות כמו "הוא צריך להגיש תלונה במשטרה כמו כל אזרח" הן שטויות של מי שחושב שאצלו ההיגיון והיידע מיותר.

פורסם

מאיפה המקור לשטויות האלה?

אתה טועה לחלוטין או אולי מתבלבל עם מגבניקים (גם שם זה לא בדיוק נכון אבל קרוב).

מ.צ נטול כל סמכות כשזה נוגע לאזרחים וכל קשר בינו לבין המשטרה הכחולה מקרי בהחלט.

ככלל יש להפריד בין שוטר מ.צ לחוקר מצ"ח ובלש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב, אז במידה והנושא הזה יעלה אי פעם בעתיד בפורום,

שאלתי את המפקד שלי, שאמר שבכלל אין להם שום סמכות לעשות את זה.

ככה שאני יכול להשאר רגוע. 8)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מ.צ הוא שוטר לכל דבר עם כל הסמכויות על חייל,אזרח - 24/7 בכל מקום,עם/בלי מדים על אוטו אזרחי או סקטבורד צבאי . בדיוק כמו שוטר משטרת ישראל. יציאות כמו "הוא צריך להגיש תלונה במשטרה כמו כל אזרח" הן שטויות של מי שחושב שאצלו ההיגיון והיידע מיותר.

מ.צ. הוא שוטר לכל דבר? מ.צ. הוא חייל, ייתכן גם שבסדיר, שהתגייס לצהל ולא למשטרה ועבר קורס שוטרים צבאיים, איך הגעת למסקנה המוטעית שהוא שוטר?

פורסם

מ"צ הוא שוטר צבאי בלבד. הוא חייל המשרת בצבא ולכן אין לו סמכות על אזרחים!

מגב לעומת זאת משתייכים למשטרה ולא לצבא, מקבלים תעודת שוטר ויש להם סמכות על אזרחים. למשל באיזורי בילוי בתל אביב מביאים שוטרי מגב לתגבר אבטחה ובמקרה הצורך הם יכולים גם לעצור אדם. בנוסף, שוטר מגב גם יכול לבוא לחבר'ה ששותים אלכוהול בחוץ ולשפוך להם אותו.

• תוכן חדש...