Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום נסעתי מהבסיס כרגיל לבית,

בדרך היה ברלינגו (או פרטנר?) שנראה לי חשוד וחשדתי שמדובר ברכב צבאי.

נסעתי כרגיל ועל פי החוק, עקיפות מצד שמאל בלבד וכו',

בכניסה לבאר שבע (הדרומית, אם זה קריטי) הוא צילם אותי,

החלטתי לנסוע אחריו ולראות מה הסיפור שלו.

עצרנו בדרך והוא אמר לי שהוא חוקר מטעם מצ"ח (והראה תעודה), וביקש לראות רישיון.

הראתי לו את הרישיון שלי, והוא שאל אותי האם מדובר ברכב צבאי?

אמרתי לו שלא.

ואז הוא החזיר את הרישיון ואמר: יש לכם מזל שאני לא בתפקיד, אחרת זה היה נגמר אחרת, או משהו בסגנון הזה. (כביכול ויתור)

(הוא טען שעקפתי מימין ומשמשאל והתפרעתי, מה שממש לא נכון)

למזלי צילמתי את מהלך הנסיעה בDVR ולא נראה שום קטע בו ביצעתי עקיפה מימין. בנוסף היה איתי חייל נוסף שמשרת איתי בבסיס ברכב והעיד על כך שלא ביצעתי שום עקיפה מימין.

(אם כבר, הוא עקף מימין בכניסה לבאר שבע, את זה רואים בסרטון)

עכשיו נשאלות השאלות - מה, למה, מה יכול לקרות והאם זה בכלל חוקי לעצור אותי ברכב אזרחי פרטי ואישי ולא מדובר ברכב צבאי!

תודה,

דור המודאג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נעזוב את זה לשנייה שהוא מפגר אם הוא שאל אותך אם זה רכב צבאי (יכולת לשקר במידה וזה כן היה רכב צבאי).

אין לך מה לדאוג, הוא לא יכול לעשות עם זה יותר מדי אם זה רכב אזרחי (שלא נוסע בתוך בסיס צבאי), גם אם הוא "בתפקיד".

פורסם

אני חייל וגם אני נוהג ברכב פרטי לבסיס, אם יעצור אותי שוטר מצ״ח ויבקש רישיונות אני יצחק לו בפנים, סוף דיון, אין לו שום סמכות מחוץ לבסיס בטח ובטח עם הרכב פרטי.

פורסם

סתם ילד כפות, כשאתה ברכבך האזרחי הוא יכול לגשת לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה כמו כל אזרח מהשורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז ממה שאתם אומרים, אני מבין שאין מה לדאוג מתלונה צבאית,

והמקסימום שהוא יכול לעשות זה להגיש עליי תלונה אזרחית, כן?

(וגם את זה הוא יצטרך להוכיח ולא נראה לי שיש לו איך, וגם אין לו מה להוכיח כי לא עשיתי שום דבר רע).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

שאלתי בפורום של חיילים,

רק אחד אמר שיש מצב לתלונה,

אבל הוא לא ביקש חוגר, אז זה מוזר. :shock:

פורסם

במידה ואתה ברכבך הפרטי והוא לא שוטר תנועה צבאי או משהו בסגנון הוא יכול ללכת לחפש.

באותה מידה אם אתה נוסע על חצי ב', עם שיער ארוך וחולצה שרשום עליה FUCK צה"ל שום מ"צ לא יכול לעשות לך כלום.

סתם איזה נער עם פוזה שחש את עצמו שוטר לרגע.

פורסם

הוא חוקר במצ"ח לא בתפקיד ולא היה על מדים.

פורסם

א. כמי שעובד איתם לצערי ביומיום - אם אתה לא חייל/קבע/אע"צ בתפקיד - אין לו כל סמכות עליך. גם אם אתה חייל, ואתה על אזרחי, אין לו סמכות עליך.

ב. אני במקומך הייתי לוקח את פרטיו, ומכניס לו באבי אביו עם תלונה אצל נציב קבילות חיילים.

ג. גם לשוטר תנועה צבאי אין ספכות על אזרחים, אלא במידה והוא מכווין תנועה.

פעם הבאה - תבקש ממנו פרטים, ותראה איך הוא יתקפל כמו פוץ קטנטנן עם הזנב עמוק בין הרגליים. ושוב - לא הייתי מוותר על תלונה.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
א. כמי שעובד איתם לצערי ביומיום - אם אתה לא חייל/קבע/אע"צ בתפקיד - אין לו כל סמכות עליך. גם אם אתה חייל, ואתה על אזרחי, אין לו סמכות עליך.

ב. אני במקומך הייתי לוקח את פרטיו, ומכניס לו באבי אביו עם תלונה אצל נציב קבילות חיילים.

ג. גם לשוטר תנועה צבאי אין ספכות על אזרחים, אלא במידה והוא מכווין תנועה.

פעם הבאה - תבקש ממנו פרטים, ותראה איך הוא יתקפל כמו פוץ קטנטנן עם הזנב עמוק בין הרגליים. ושוב - לא הייתי מוותר על תלונה.

אלרואי.

א. הייתי על מדים.

ב. ראיתי תעודה שלו, לא לקחתי פרטים, אבל יש לי תמונות שלו מהDVR אם זה עוזר.

ג. סבבה.

פעם הבאה - מקווה שלא תהיה.

פורסם

עם תמונה, פנה לנציל קבילות החיילים. יש לצה"ל מערכת מגניבה שמזהה ע"פ תמונת פנים חזיתית/צד.

וגם פנה למצ"ח כדי לוודא שאין חקירה סמויה נגדך (!), או נגד מי שהיה איתך. אולי זה היה עיקוב, מה שלא סביר במיוחד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חקירה סמויה נגדי?

על מה בדיוק? :shock:

מול מי אני מברר את הדברים ההזויים האלו?

• תוכן חדש...