Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש ראש חדש\מפירוק בדחיפות , מי יודע \ יכול לעזור בנושא ? איפה אפשר למצוא ראש למנוע מדגם ABU באיזור הדרום ליד אשקלון פרווקיות \אנשים במחיר הוגן ובמצב טוב אשמח לקבל עזרה חברי פורום

תודה מראש

פורסם

אח שלי עדיף לך לשפץ ולא לקנות מפירוק, מפירוק אי אפשר לדעת מה מצבו ואיך התייחסו אליו, מנגד אפשר לעשות שיפוץ לראש מנוע ב- 200 עד 400 שקל , ויהיה ראש מנוע חדש, בשנת 2007 בערך שיפצתי ראש מנוע לסיאט איביזה 95 מנוע 1.6 והרכב שירת אותו עד אפריל 2012 ללא כל בעיה עד שמכרתי אותו !!!!!

פורסם

הקטע הוא ששיפצתי ועשיתי טעות חמורה בכיוון של הראש אחרי ההרכבה שלו ושברתי שסתום אחד וכל השאר עקומים לשפץ ראש עוד הפעם כבר לא שווה עדיף לי לההביא ראש חדש או אחר רק אני לא ידוע מאיפה להביא אותו

פורסם
אח שלי עדיף לך לשפץ ולא לקנות מפירוק, מפירוק אי אפשר לדעת מה מצבו ואיך התייחסו אליו, מנגד אפשר לעשות שיפוץ לראש מנוע ב- 200 עד 400 שקל , ויהיה ראש מנוע חדש, בשנת 2007 בערך שיפצתי ראש מנוע לסיאט איביזה 95 מנוע 1.6 והרכב שירת אותו עד אפריל 2012 ללא כל בעיה עד שמכרתי אותו !!!!!

לא יודע ולא ברור לי איפה עושים ראש מנוע ב- 200- 400 ש"ח ?? ספר לי על כך.

עלות שיפוץ ראש מנוע כולל החלפת השסתומים שנפגעו,חריטה,מילוי ,החלפת גומיות שסתומים ויישור של הראש כמו שצריך לפי הספר וכמובן,תוספת של חגורת טיימינג,משאבת מים,מחזירי שמן,מותחנים וכמובן שמן מנוע +מסנן חדש -מדובר בעלות של 1500-2000 לפחות.

יש גם מהדרין,המנקים רדיאטור,מחליפים נוזל קירור ומחליפים טרמוסטט -תוספת "צנועה"של עוד כ- 600 עד 800 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...