Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שברולט מאליבו 2007. כשמזיזים את ההגה לפעמים שומעים קנאקים עדינים. נאמר לי שזאת מחלה של הרכב ושגם אם אחליף את מסרק ההגה זה יחזור. עוד נאמר לי שהרכב כבר עבר ככה טסט במקום מסוים.

עכשיו אני צריך להעביר את האוטו טסט ואני מפחד שיאלצו אותי להחליף מסרק הגה.

א. האם הבעיה מוכרת למישהו פה ?

ב. האם יש לה פתרון טכני ?

ג. מה הייתם מייעצים לי לעשות ?

תודה מראש.

פורסם

מוכרת מאד ברכבים אמריקאיים, אם הנקישות הן ליד רגלי הנהג זה המוט של ההגה. זו בעיה שגריז יכול לפתור. החברה ממליצה להחליף את המוט אבל רוב האנשים נוסעים כך. לא ידוע לי שזה מסוכן, אני אישית מכיר כמה שככה גם אצלם וחושב שזה בסדר. בכ"א אם אתה רוצה להיות ישר תכניס לחברה ותצפה להוצאות גבוהות כי הם לוקחים לדעתי מאד יקר ומחליפים את המוט ולא שמים רק גריז שמשתיק את זה.

חפש ביוטיוב knocking gm steering wheel.

פורסם

תודה יוני.

הרשת אכן מלאה בתיאורים ואפילו סרטון איך לתקן.

כשהייתי במוסך umi לפני כמה חודשים אמרו לי להחליף מסרק הגה 2000 שח. לא חוזר אליהם. לדעתי מוסך מורשה חייב לדעת על בעיה נפוצה כל כך

גיא, בתור נציג שברולט, אתה לא מכיר את הבעיה ? , הייתי במוסך מורשה והם אמרו משהו כמו , צריך להחליף כנראה יש שם חלקים רופפים. לא בדקו , האשימו את המסרק , הציעו החלפה , ולא אמרו דבר על בעיה מוכרת. אתה לא חושב שזה חוסר מקצועיות (ווהחשדנים יותר אף יאשימו בחוסר תמימות) ?

תודה על התגובות ,

אני עכשיו צריך למצוא מוסך שמכיר את התופעה ויתקן או מכון רישוי שמכיר את הבעיה ויעביר אותי

מישהו מכיר אחד מהשניים באזור תל אביב ?

תודה.

• תוכן חדש...