Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קונה אייפון 4S שעל פי טענת המוכר נקנה בארה"ב ברשת AT&T, והוא הפך אותו לסים פרי.

האם יש איזה חשש שהוא קונה אותו והוא יכול להנעל לו פתאום ולהפוך ללבנה?

פורסם

הייתה לי שאלה כזאת לפני חודש.

ענו לי שכל חברת סלולר מחוייבת להודיע (במידה והוא שואל,אחרת זאת בעיה שלו) לקונה פוטנציאלי האם המכשיר שמזוהה לפי המספר הסידורי שלו מדווח כגנוב.

מקווה שלא "עירבבו" אותי בסיפור ,אבל כדאי לבדוק מול כל חברת סלולר בשיחת חינם.

נ.ב

רצוי לבדוק מול החברה קודם "בכלליות" ,הכוונה לשאול לפני שמוסרים את פרטי המכשיר.

חבל להעיר את המתים.

טיפ.

לקבוע עם המוכר בסניף של רשת סלולר כלשהי (להעברת המכשיר\הקו) אם המוכר מתחיל בתירוצים של "אני מסוכסך עם החברה הזאת" או "לפני שעה כעסתי על השומר שם הוא לא יכניס אותי" כדאי לברוח מהקניה.

פורסם

לכל טלפון יש מספר שנקרא Imei.

לשמחתנו, באייפון, לעומת מכשירים אחרים, לא ניתן לזייף אותו.

צריך להיכנס להגדרות, לבדוק את מספר ה Imei ולהתקשר לחברות הסלולר השונות כדי לברר שהמספר הזה לא דווח אצלן כגנוב.

פורסם

אוקיי אז אני יכול לעשות את זה טלפונית, מבלי להתחיל לבקר אצלם פיזית בסניף?

ואם הפלאפון נקנה בארץ שלא מהרשת הסלולרית, או שנקנה באמת ברשת האמריקאית, האם ניתן לנעול אותו בכול זאת?

פורסם
האם אני מגזים? דברים כאלה בכלל קורים?

כן קראתי על זה לא פעם.

לאומת זאת הסיפור של האדם מאוד הגינוי כי כן ניתן להפוך מכשירים שנקנו בארה"ב לסים פרי.

למה אתה חושב שהוא לא דובר אמת?

פורסם

לא שאני לא חושב, פשוט כבר קראתי מספיק על אנשים שקנו פלאפון ואז הוא ננעל להם. וזה באסה כי זה לא איזה 100-200 שקל.

לכן, אני מאמין לו, אבל עדיין מנסה להוריד את הסיכון, כי בכול זאת חבר שלי קונה אותו במחיר די טוב, מה שקצת גורם לחששות.

• תוכן חדש...