Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נתחיל מהציוד שקיים ברשותי כיום:

HU - LG- LCS710BR

amp - planet audio ac1800.5

נתוני מגבר ב 2 OHM ( אני יודע שזה אולי קצת נשמע מוגזם.. אבל אלה הנתונים על הדף)

• 210 watts x 4 channels + 420 watts x 1 channel
  • 420 watts x 2 channels + 420 watts x 1 channel

sub: pioneer TS305c 400rms

comp: lightning audio atrike s5.25c

6X9: משהו של פיליפס

הציוד הנ"ל נמצא ברשותי קצת יותר משנה, ידוע לי שזה לא ציוד ברמה גבוהה אבל כאשר התחלתי להתעניין בעולם האודיו לרכב זה הספיק לי.

הבעיה היא כזאת: אחרי הרבה פעמים שקראתי על כמה שה 6X9 גורעים מהאיכות של הסאונד, החלטתי לנסות ולהשתיק אותם ואכן גיליתי שאיכות הסאונד ממש משתפרת. העניין הוא שלאחר שהשתקתי אותם חסרה לי מאוד העוצמה שאליה התרגלתי, ויש מצבים שהסאב משתלט על הסאונד ואני בקושי שומע משהו (נכון שאפשר להנמיך את הסאב.. אבל אני לא רוצה :lol: , אני דיי מרוצה ממנו) , כאמור הקומפ' שלי הם בגודל 5.25 ומהסדרה הכי נמוכה.

לעניין , אני רוצה להיפטר ה 6X9 , אולי גם מהקומפ' הפשוטים האלה ולרכוש רמקולים/קומפ' שיתנו לי עוצמה גבוהה ואיכות, הייתי מעדיף שגם יהיו בהתנגדות של 2OHM (הבנתי שלרמקולים כאלה יש עוצמה ונצילות גבוהה יותר).

הרכב: רנו מגאן 2003

סוג מוזיקה : האוס, שחורה, דאבסטפ.

תקציב: עד 2000 כולל עלות התקנה והרחבה ל 6.5 בדלתות (אין לי מושג כמה זה צריך לעלות, כמו כן אין איטום בדלתות וגם לא מתכנן לעשות בקרוב)

אשמח להצעות לשיפור ושדרוג, כרגע לא מעוניין לגעת בסאב, מגבר, HU.. בעתיד כן..

פתוח ליד 2, הזמנות מאיביי אמאזון וכ'ו..

תודה לעוזרים

פורסם

יש לך בפורום מכירה פוקל KRX2 שהמוכר טוען שהוא חדש בקופסא

זה סט איכותי ועוצמתי בהתנגדות 2 אום ונצילות 93DB יכול מאוד להתאים

הוא דורש עליו 2400 שח ,אולי תצליחו להגיע לעמק השווה.

פורסם

קשה לי להאמין שהוא ירד לאזור ה 1700, כאמור התקציב כולל בניה ל 6.5 והתקנה.

אני מעריך את זה בכ 300 ש"ח , תקן אותי אם אני טועה.

אבל שווה לנסות, תודה על התגובה המהירה.

פורסם

כן העומק בעייתי, כבר בדקתי את זה..

חשבתי שבשביל זה נועדו הבניות \ הגבהות?

או שאני מבולבל וזה בעייתי להתגבר על הבעיה הזו?

פורסם

ממה שביררתי מפורומים של רנו מגן בחו"ל עומק התקנה הוא 46 ממ

ואפשר להכניס טבעת של 20 ממ נוספת במקסימום כך שהעומק המקסימאלי האפשרי הוא 66 ממ

הגיוני לחפש רמקול בעומק התקנה של 60 ממ.

פורסם

טוב אז עשיתי קצת חיפושים ובדקתי גם במספר פורומים בחו"ל, בשל הבעייתיות של עומק ההתקנה לא יהיה ניתן להתקין את הרמקולים של פוקל, המליצו לי חברים גם על ההרץ, אבל גם הם לא יתאימו מבחינת העומק (ההי אנרגי וה XL).

מורל הייבריד יכולים להתאים - 61ממ , 4OHM השאלה אם הם יתאימו לסוג המוזיקה שאני שומע? דאנס, שחורה ודאבסטפ.

עוד אופציה היא JBL P660C מסדרת הפאוור. עומק התקנה של 58ממ, 2OHM, השאלה היא אם ניתן להשיג אותם בארץ? או שיש להזמין? וגם האם יתאימו לסוג המוזיקה?

http://www.jbl.com/estore/jbl/us/products/P660C/P660C_JBL_US

דבר נוסף שחשבתי עליו, כרגע כל הרמקולים אצלי מוגברים (4 ערוצים), אם אני מעיף את כולם אני יוכל לעבוד אקטיבי?

אולי בכלל לשקול לקנות רמקולים וטוויטרים בנפרד? או שיותר משתלם לקנות כסט?

סורי על החפירה

תודה

• תוכן חדש...