Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת Mobileye - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאנחנו מקבלים את זה בחינם ממבצע יונדאי לעמיתי חבר.. ובתכלס אין לנו שימוש לזה רק אחותי צריכה את זה (פחד אלוהים שהיא נוהגת, לצערי.) ויכול להיות שזה מעליי צודק והיא סתם תסמוך על זה יותר מדי, נברר אם אפשר להמיר את זה לאיזו מערכת מולטמדיה:-P

פורסם
חיישני חניה זו אחת ההמצאות היותר דביליות כי אנשים בונים עליהם בשביל לחנות ולא לומדים לנהוג.

גם זה יכול להציל חיים (וגם, אפילו יותר חשוב, להציל אותך ממעצר).

ומה אם אתה יוצא ברוורס מהחניה, והילד הדביל של השכנים בדיוק נפל מהאופניים, או משחק עם עצמו מאחורי האוטו שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חיישני רוורס זאת המצאה גאונית לעומת המובילאיי. גם את המצלמת רווס אני מוצא שימושית מאוד.

חבר שלי הוא מהנהגים שלא עוזבים את הפלאפון (כותבים/קוראים אסמסים, מחייגים וכו'), ברכב שלו מותקנת המערכת הזו. בוא נגיד ככה שאצלו היא מצפצפת ללא הפסקה ולפי דעתי הוא פשוט פיתח אדישות לקול הציפצופים. אין לי מושג איך הוא לא עשה עדיין תאונה :|

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

שמתכוונים מציק ומתריע כול הזמן מתכוונים לאם אתה מתקרב לקו של הנתיב שבו אתה נוהג אז הוא מצפצף למרות שלא חצית אותו וכל מיני דברים בסגנון,בתור מתקין הייתי ממליץ מאוד לאדם שכול היום על ההגה ויכול להירדם או סכנות אחרות מתוך עיפות או דיבור בטל. נהג מונית או הסעות לדעתי חייב מוצר כזה כל השאר זה סתם מעצבן.

פורסם

מעצבן לעיתים רחוקות, אבל אני הייתי הופך את זה לחובה בכל רכב. ראשית, זה גורם לאנשים שלא מודעים לעניין (לפחות חצי מהנהגים) לשמור מרחק כראוי. שנית, זה יכול להעיר נהגים שנרדמים. שלישית, במקרה קטן של חוסר תשומת לב ובלימה פתאומית של הרכב מלפנים, זה יציל מתאונה.

נכון - אסור להסתמך על זה. נכון - עדיף שאנשים פשוט ילמדו לנהוג. בפועל - עדיף להיות חכם מאשר צודק.

פורסם
התראה על זה שאתה לא שומר מרחק כי אתה שולח הודעה בטלפון או אוכל שווארמה באמצע נהיגה היא לא מה שאנשים צריכים, וגם לא התראה על זה שאתה לא מכוון את המראות כמו שצריך אז אתה לא רואה את הרכבים שלידך ב"אזור המת" (שאגב, הוא בולשיט ולא קיים), זה לחלוטין לא מה שצריך בעולם הרכב. צריך רק לדעת לקחת אחריות על הנהיגה ולדעת להשתמש במראות.

בשביל לא לשמור מרחק לא צריך לשלוח הודעה בטלפון או לאכול שווארמה באמצע נהיגה. אם אתה נוסע 100 קמ"ש, מרחק בטוח הוא בסביבות 50 מטרים. בשביל לשמור מרחק קצר מדי של 40 מטרים, לא צריך שדעתך תהיה מוסחת או אפילו לקחת סיכון במודע - זה לא נראה ולא מרגיש קרוב מדי ל-90% מהנהגים. האומדנים שלנו פשוט לא מספיק טובים. לכן, מכשיר שמכוון להתריע על כל התקרבות לרכב מתחת לשניה וחצי עד שתי שניות - יעשה רק טוב לכל נהג, כל עוד שמשתמשים בו בתור כלי עזר.

גם שטח מת הוא לא בולשיט והוא בהחלט קיים, תמיד. ובכלל, כל עזר נוסף במעבר נתיבים - הוא מבורך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ומה אם אתה יוצא ברוורס מהחניה, והילד הדביל של השכנים בדיוק נפל מהאופניים, או משחק עם עצמו מאחורי האוטו שלך?

אז קוראים לך מוחמד ואתה בדואי.

בכלל, כל עזר נוסף במעבר נתיבים - הוא מבורך.

בכל מה שקשור בבטיחות בנהיגה- אתה תמיד צודק. גם עכשיו.

הבעיה היא שרוב האנשים לא משתמשים באמצעים האלה ככלי עזר, אלא מתייחסים אליהם ככלי שבא להחליף את השכל ואת שיקול הדעת ("מדליקים את הGPS ומכבים את המוח"). זו הייתה כוונתו של יוסי ובגלל זה הוא הקצין את דבריו.

בגלל זה, לדעתי, רוב המכשירים האלה הם די מסוכנים לנהגי ארצנו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ABS

חיישני חניה זו אחת ההמצאות היותר דביליות כי אנשים בונים עליהם בשביל לחנות ולא לומדים לנהוג.

גם זה יכול להציל חיים (וגם, אפילו יותר חשוב, להציל אותך ממעצר).

+1

חיישני רוורס מערכת מצילה חיים. דוגמא: ילד היה על מדרכה, עובר אוטובוס ונהג הסתכל אליו ובאותו זמן הילד עומד מאחורי הרכב, בגלל שהוא בגובה מתחת למכסה בגז' לא רואים אותו במראות ונהג פשוט יכול לעשות רוורס ומבלי להרגיש להרוג את הילד.

מעבר לכך המערכת מאפשר להחנות את הרכב בדיוק של סנטימטרים בודדים מהמכשול - נוח מאוד בחנייה ברוורס במקומות חנייה צפוצים עם כל מיני גבשושיות ועמודים.

חנייה אוטומטית זה גם מעולה בשביל חלק מהנהגים, זה ישמור על פגושים של הרכבים מסביב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בכל מה שקשור בבטיחות בנהיגה- אתה תמיד צודק. גם עכשיו.

הבעיה היא שרוב האנשים לא משתמשים באמצעים האלה ככלי עזר, אלא מתייחסים אליהם ככלי שבא להחליף את השכל ואת שיקול הדעת ("מדליקים את הGPS ומכבים את המוח"). זו הייתה כוונתו של יוסי ובגלל זה הוא הקצין את דבריו.

בגלל זה, לדעתי, רוב המכשירים האלה הם די מסוכנים לנהגי ארצנו.

בדיוק.

בשביל חובב הרכב הממוצע (לא ילדים קטנים אלא חובבי רכב אמיתיים) זה יכול להיות מכשיר עזר מדי פעם.

הבעיה היא באלו ששמים את הנהיגה במקום עשירי ברשימת "דברים לעשות" בזמן שהם נוהגים.

• תוכן חדש...