Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת Mobileye - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מציק ומצפצף על כל דבר.

ראיתי בסרטוני הדגמה של זה שזה מתריע על סטייה מנתיב, ואם אני רוצה לעבור נתיב זה יצפצף? זה מתריע על התקרבות יתר לרכב שמלפנים, ברמזור אדום זה יצפצף?

מדובר בדגם C2-170.

תודה, שבוע טוב

פורסם

עבדתי בפיתוח של זה לפני כמה שנים (אם אפשר לקרוא לזה כך).

יש את זה גם למישהו שאני מכיר באוטו.

בעיקרון אם אתה עובר לנתיב אחר מבלי לאותת, זה מצפצף. כנ"ל לגבי ירידה לשוליים.

זה מתריע על התקרבות יתר לרכב שמלפנים (ברגע שהוא מזהה שאתה מאבד את המרחק "בטיחות" מהרכב שמולך).

יש לך אפשרות להנמיך/להגביר את הווליום. אז אם לא זורם לך לנסוע עם זה ברקע, אתה פשוט יכול להשתיק אותו.

השאלה היא כמה אתה צריך לשלם על ה"תענוג".

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אף על פי כן זה כלי עזר יעיל. כל עוד היא נשארת בבחינת כלי עזר בלבד. הוא יכולה לעזור מאוד לקיים שמירת רווח מדויקת. כן, מדויקת יותר ממה שמתאפשר על ידי ספירת שניות, שאני בטוח שגם אותה אתם לא מיישמים באדיקות רצויה.

גם גילוי עצמים בשטחים המתים זה דבר מבורך. כן, גם ברכב קטן בכיוון מראות אופטימלי, שאני בטוח שגם על זה לא כולכם מקפידים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שאלת תם: אם מוצר שאמור להתריע (דרך משל) על שמירת רווח לקויה, מציק לך, האין זה סימן שאינך שומר רווח?

ואני עוד מזכיר שבברירת המחדל של המכשיר היא רווח של שניה אחת!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

א. כל מה שיגרום לאנשים להתחיל לאותת זה מבחינתי מבורך (כולל מתן שוק חשמלי מתון...).

ב. מנסיון, בכבישים דו סיטריים עם נתיב אחד לכל כיוון בעלי השתלבויות T ללא רמזור או כיכר, שמירת מרחק "בריא" מהרכב שמלפנים מסוכנת לא פחות.

ג. תלמדו לנהוג אז לא תצטרכו מערכות אלקטרוניות מתוחכמות שינהגו בשבילכם.

פורסם

מבלי להכביר במילים, תחשוב על אמדן מרחק ומהירות שגוי של נהג שרוצה להשתלב בצומת T והתנגשויות צד מהנתיב הנגדי לנתיב ההשתלבות.

פורסם
אז אם לא זורם לך לנסוע עם זה ברקע, אתה פשוט יכול להשתיק אותו.

זה לא הורס את כל הפואנטה? או שיש גם התראה ויזואלית בנוסף?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה לא הורס את כל הפואנטה? או שיש גם התראה ויזואלית בנוסף?

יש התראה ויזואלית גם (למרות שהיא די קטנה ולא ממש מושכת את העין).

והתכוונתי שאפשר להשתיק אותו מדי פעם (אם כואב הראש, או סתם רוצים קצת שקט), לא באופן קבוע :wink:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
spire, יש התראה ויזואלית אבל אם לא ראית שאתה הולך להכנס ברכב מלפניך/מצדך אז למה שתראה את ההתראה?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
עוד אפשרות זה פשוט ללמוד לנהוג...

את אותו הדבר אפשר להגיד על ESP, ABS, חיישני רוורס, מערכת חניה אוטומטית ברוורס, בקרת משיכה, EBD, גיר אוטומטי, GPS, ועוד דברים ששכחתי לציין.

אבל מה ימכרו אז?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נחמד. במיוחד כאשר אתה מתקרב מהר מדי או איזה בן-ז^נה חותך אותך בכביש.

אבל המחיר גבוהה מדי לטעמי. ב2000 שקל הייתי מתקין אחת לאמא שלי.

פורסם

ABS יציל לך את החיים באופן אקטיבי.

ESP אותו דבר.

חיישני חניה זו אחת ההמצאות היותר דביליות כי אנשים בונים עליהם בשביל לחנות ולא לומדים לנהוג.

חניה אוטומטית= אותו דבר

בקרת משיכה יכולה להציל לפעמים חיים ויכולה באמת לעזור במקרים של שלג ותנאים קשים. לא קשור ליכולות הנהג.

GPS גם לא קשור ליכולת של מישהו לנהוג אלא רק להתמצאות (החודש נהגתי בכל הארץ וכל הזמן הייתי עם GPS)

בקיצור, לכל מכשיר יש את הפונקציה שלו, שיש כאלו שיהיו יותר ופחות חשובים.

התראה על זה שאתה לא שומר מרחק כי אתה שולח הודעה בטלפון או אוכל שווארמה באמצע נהיגה היא לא מה שאנשים צריכים, וגם לא התראה על זה שאתה לא מכוון את המראות כמו שצריך אז אתה לא רואה את הרכבים שלידך ב"אזור המת" (שאגב, הוא בולשיט ולא קיים), זה לחלוטין לא מה שצריך בעולם הרכב.

צריך רק לדעת לקחת אחריות על הנהיגה ולדעת להשתמש במראות.

עכשיו כל מטומטמת תשים את זה באוטו ותזכור להרים את המבט לכביש רק כשזה מצפצף.

• תוכן חדש...