Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחסכתי כסף אני מתכנן בתחילת חודש הבא לקנות רכב , בהתחלה הייתי נעול על קליאו ספורט 01-02 שניכנסתי לי בתקציב , אבל ירדתי מהעניין כי הבנתי שעלויות אחזקה מאוד יקרות אמינות לא גבוהה ומצריך אוקטן 98 שזה מייקר את העניין.

אחרי זה נדלקתי על ה106GTI אבל אני פשוט לא מוצא אחת נורמלית ששמורה עם ק"מ נורמלי.

אני מעונין ברכב שיהיה מהיר ואמין יחסית ולא יקר לאחזקה , ובעתיד גם מתכנן לעשות קורסים עם הרכב לנהיגה ספורטיבית.

למישהו יש עוד רעיונות אולי ?

פורסם

מה שרשמת יהיה נכון ומדוייק כנראה בגלל שאתה מכוון לקליאוז הזולות יותר, שמן הסתם נשמרו פחות לאורך השנים וחוו התעללות גבוהה יותר - אבל זה יהיה נכון לכל רכב, ללא כל שוני לסמל שיושב מקדימה.

קח את זה כנקודה למחשבה.

בהצלחה,

אלי.

פורסם
מה שרשמת יהיה נכון ומדוייק כנראה בגלל שאתה מכוון לקליאוז הזולות יותר, שמן הסתם נשמרו פחות לאורך השנים וחוו התעללות גבוהה יותר - אבל זה יהיה נכון לכל רכב, ללא כל שוני לסמל שיושב מקדימה.

קח את זה כנקודה למחשבה.

בהצלחה,

אלי.

זה ברור לי , התיעצתי עם מכונאי שעובד במוסך שמתמחה צרפתיות ואם אמר לי שגם אם אני אמצא שמורה העליות יהיה גבוהות ...

וגם כמו שאמרתי , ה98 מייקר את כל הענין.

פורסם

ניתן להוזיל עלויות אוקטן 98 ע"י כרטיסי אשראי שונים, וחברות במועדונים שונים.

אני מתדלק באופן אישי בתחנות דלק פז בכ-8.25 ש"ח לליטר.

מבחינה ספורטיבית התמורה לשקל שמקבלים בקליאו היא מהגבוהות שיש, אבל היא לא מתאימה לכל אחד בעיקר בדור הראשון הדי ספארטני מבחינת אבזור פנים.

אלי.

פורסם

בתקציב הזה ולאור הדרישות - מצטרף להמלצות על XS206.

רכב כיפי לנהיגה עם אחיזת כביש טובה, סלחן לטעויות, לא חזק במיוחד וגם לא עצלן. והכי חשוב - אחזקה כמו של רכב רגיל.

פלוס גדול שיש כרגע מבחר ענק בשוק.

פורסם

סתם לקטע, תגדיר אחזקה יקרה שאמרו לך בקליאו ספורט ?

נ.ב אתה אולי מתדלק 98 אבל אתה מקבל צריכה של פיאט פונטו (1-11 בעיר, 1-16 מחוץ לעיר) מדוד ובדוק אחרי בדיקה של כל תדלוק במשך 14 חודשים.

אני חושב שזו התמורה לשקל הכי טובה שתקבל במגבלות התקציב שלך

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

וגם ככל שתמהר להפנים שרכב ספורטיבי זה לא טויוטה קורולה ולא תחפש רכב יד 2 עם ק"מ מתחת לממוצע, אז זה יקדם אותך מאוד.

שאתה קונה ספורטיבית ישנה קודם כל תמצא אחת עם שלדה נקייה (שזה לא פשוט כל כך) - על כל השאר אפשר להתפשר, תלוי במחיר. נתונים כמו יד או ק"מ שווים כקליפת השום ברכבים מסוג זה.

פורסם
וגם ככל שתמהר להפנים שרכב ספורטיבי זה לא טויוטה קורולה ולא תחפש רכב יד 2 עם ק"מ מתחת לממוצע, אז זה יקדם אותך מאוד.

שאתה קונה ספורטיבית ישנה קודם כל תמצא אחת עם שלדה נקייה (שזה לא פשוט כל כך) - על כל השאר אפשר להתפשר, תלוי במחיר. נתונים כמו יד או ק"מ שווים כקליפת השום ברכבים מסוג זה.

אתה אומר שאם שי 160GTI עם 240K ק"מ ושילדה נקייה זה לא רלוונטי הק"מ הגבוה מאוד ?

פורסם

בוא נסתכל על זה כך, לפי התקציב שלך מדובר בראלי 2, משמע שנתון 97-98 כלומר 15 שנה על הכביש ועכשיו תעשה את החישוב של קמ פר שנה ותגלה שהשד לא כזה נורא, אגב יש איזשהו מחסום פסיכולוגי לרכבים עם מעל 200KM, רכב מתוחזק ומטופל יכול להחזיק בקלות 400KM על מנוע סגור ומקורי.

לענין מצב השוק יד 2 כמובן שעדיף רכב שעבר פחות קמ אך זה לא מדד בכלל לרכב שמור ומטופח, ידיים לא רלוונטי בכלל גם אם תראה רכב יד 10 הנתון הזה שווה כקליפת השום, חפש לפי הסדר הבא:

1. כמה שיותר שמור עם היסטורית טיפולים על מנת לקבל הכוונה כיצד הוא טופל ומה אמור להיות מטופל בחצי שנה הקרובה

2. שילדה

כל השאר לא רלוונטי, אך אם זה מפריע לך אז קמ בעדיפות אחרונה.

השילדה ירדה מדרגה מכיון שמדובר ברכבים שגשר שלדה שלהם יושב בקצה הרכב בתוך הטמבון קידמי/אחורי ולעיתים גם תאונת חניה מוגדרת כקצה שילדה אשר לה רק ערכים מסחריים.

אל תמעיט בסעיף הזה רק קח בחשבון שרכב שנמצא 15+ שנה על הכביש עבר אי אילו תאונות.

שוב לדעתי את התמורה לשקל הכי גבוהה תקבל כאן בקליאו או ב206 וללכת על 106 זו התעקשות על חזרה לעבר והתפשרות על איבזור. (בל נשכח שמדובר ברכב יומיומי ולא רכב סופשים, ורכב עירום זה קצת הרבה מאכזב)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...