Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

50f829505d313.jpg

50f8295068d34.jpg

החתול היה בין הג'אנט לצלחת..

אין לי מושג למה נכנס דווקא לשמה, הוא ילל שעות ולא רצה לצאת

ניסיתי עם מקל להוציא אותו בעדינות אבל הבנתי שזה לא הולך..

גם נקניק עסיסי לא גירה אותו

בסוף התקשרנו לצער בעלי חיים ובא בחור שהכניס יד מאחורי הגלגל (סוג של מתחת לכנף) והוציא אותו החוצה

החתולים האלה זה מכה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אכן, כבר יצא לי לגלות עקבות של רגלי חתול (ככל הנראה גור) על פילטר האוויר, כשהמרווח בינו לבין מכסה המנוע כשהוא סגור הוא לא יותר מ 2-3 ס"מ.

הגיוני, חתולים מחפשים בעיקר בחורף, מקומות מסתור חמים. גם כשלא קר, הם מעדיפים מקומות חשוכים ומוסתרים.

פורסם

מצאתי פעם אחת משהו שניתן לתאר רק כ"יצאנית הומלסית" מקפלת לי בגדים על הרכב, כשירדתי לרחוב ובאתי לנסוע לאן שהוא.

במה זכיתי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע אם זה הזוי אבל, לפני כמה שנים אני מגיע לאיזו שכונה בתל אביב כשהזהירו אותי מראש שאין מצב שאני מוצא שם חניה בחינם. רק במגרשים.

(באיזור של המסגר-לקראת הערב)

טוב, אני מגיע כולי אכול סרטים ופתאום באחד הרחובות הצדדיים-מעשה ניסים-מול הפרצוף שלי חניה פנויה ועוד חינמית.

דופק ברקס ומשלב לרוורס כמו מטורף כדי שלא תעלם.

בזמן שאני יוצא אני קולט כמה נערים מסתכלים עלי במבט של "בואו תראו קטע". אני מתעלם וממשיך לעיסוקי.

כמה שעות אחרי זה אני חוזר וקולט את כל האוטו - אבל כל האוטו - מלא בחרא של ציפורים בכמות כזאת שהצבע שלו הפך ללבן.

חלונות, דלתות, הכל.

כמויות כאלו של לשלשת לא ראתי בחיים שלי.

אני מנסה לחשוב מה לעשות כשמהבנין ליד בדיוק יוצא מישהו ואומר - אחשלו למה החנית את הרכב כאן? העץ כאן הוא כנראה בית שימוש של כל הציפורים של תל אביב...

למזלי הבחור מספיק נחמד כדי להוציא צינור ולעזור לי לפחות לנקות את החלון הקדמי כדי שאני אוכל לנסוע.

ומה הכי מרגיז? האוטו עבר שטיפה שעתיים לפני.

במה זכיתי?

סיבוב חינם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מדבקות שבמקום Nürburgring רשום Neverbeen אז מותר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהייתי בצבא, באחת הנסיעות הארוכות שיצא לי ללוות על פורד 150 מתישהו באמצע הנסיעה אני והנהג הבנו שאנחנו לא מדמיינים ומה שאנחנו שומעים זה באמת חתול!!

כשעצרנו היא לא יללה ולא היה לנו מושג איפה היא!!! חיפשנו בכל מקום אפשרי כמעט באוטו ולא מצאנו אותה. כשהמשכנו לנסוע היא שוב יללה. אני חושב שהיא נסעה איתנו במשך 50-60 ק"מ ככה המסכנה ולא היה לנו ממש ברירה אלה לתת לה להינות מהנסיעה. באחת הנסיעות הארוכות החלטנו לחפש שוב, הוא נתן גז והיא יללה למרות שהאוטו לא זז (עבדנו עליה :D ) וככה מצאתי אותה ממוקמת במקום דיי הזוי - על צד השלדה של האוטו. אני אסביר: איפה שממקמים את הג'ק זה בעצם השלדה, אז ממש שם מעל היא פשוט החליטה להתיישב ולא לזוז!! כמובן במדובר ברכב ע נ ק... היה לה שם את כל המרווח שהייתה צריכה כדי לצאת משם אבל בחרה שלא :o

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם
מצאתי פעם אחת משהו שניתן לתאר רק כ"יצאנית הומלסית" מקפלת לי בגדים על הרכב, כשירדתי לרחוב ובאתי לנסוע לאן שהוא.

במה זכיתי?

לא יפה למחזר...ועוד פעמיים אם לכלול את הלינק בשרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234932

אולי זה הסיכוי שלך להתחיל מחדש את השרשור ההוא...:-D

לצערי או לשמחתי אין לי יותר מדי מה לתרום לשרשור הזה לעת עתה...

פורסם
הגיוני' date=' חתולים מחפשים בעיקר בחורף, מקומות מסתור חמים. גם כשלא קר, הם מעדיפים מקומות חשוכים ומוסתרים.[/quote']

הגיוני אם יש לו יכולות השתחלות הזויות - המרווח בין הפילטר למכסה המנוע לא נראה שיכול להכיל אפילו אוגר או עכבר.

פורסם

בתור ילד היה לאימי אוטו בינקי (ככה רושמים את זה?)

זכור לי שהדלת לא הייתה ננעלת אז בתור ילד הייתי תמיד יושב ברכב ומדמיין שאני נוהג.

יום אחד נכנסתי לרכב והיה במושב של הנוסע רובה מים ענק, עם תיק גב שממלאים בו מים.

שאלתי את כל המשפחה, אף אחד לא ידע מהאיפה הגיע הרובה:lol:

מקרה שני, יום אחד אבא מצא ברכב קונדום (מלא בכל טוב)

תמיר.

פורסם

^

א. לדעתי כותבים "אוטוביאנקי" :puzzled:.

אגב אני מאוד נהנה לקרוא "סקירות היסטוריות" של דגמים ומותגי רכב במגזין של הפורום. אני חושב שהגיע הזמן לעשות כתבה על אוטוביאנקי' במיוחד לאור הפריחה של סגנמט המיני- מנהלים קחו יוזמה ! תהיה כתבה מגניבה ומפרה בידע :-D.

ב. רובה מים ענק זה מגניב . אני תמיד מייחל לאחד כזה ברגע שיש נהג לידי בפקק תנועה עם חלון פתוח וסיגריה ביד, אשר העשן ממנה נכנס לי לתוך הרכב. שפריץ אחד וגמרנו ! :hihi:

ג. בקשר למציאה השלישית, מסתבר שגם שם היה "שפריץ אחד וגמרנו". אבל השאלה לאיזה רמות קיפול והתמחויות בקאמה-סוטרה צריך להגיע כדי לקיים יחסי מין באוטוביאנקי. :shock:

זמין 8)

פורסם

סיפור טרי מעכשיו עכשיו.

אתמול נסעתי לעבודה ועצרתי את הרכב על חצץ, סיימתי את העבודה. יצאתי לכיוון הבית עליתי על הכביש ומכיבן שאני תמיד נוסע עם חלון פתוח (גם בחורף שקפוא בחוץ) אני שומע ציקצוקים מהגלגל השמאלי שלי, "אבן" חשבתי לעצמי והמשכתי לנסוע, יצאתי עם חברים לאכול בערב...

בבוקר נסעתי לסידורים ובדרך החזרה הרכב עמד עליי עם הצד הימיני, ופתאום ראיתי בורג תקוע לי בגלגל,:shock: אמרתי "אוקי" אבל אני לא שומע את צד ימין אלה רק את צד שמאל, ניגשתי לגלגל שמאלי ופוף! גם שם היה בורג.

למזלי הצמיג עדיין בריא ויש בו בשר, והברגים היו קצרים :roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בוקר אחד הסעתי את הבן הקטן לגן שלו. הוא ישב מאחורי ובאמצע הדרך הוא אומר לי:

"אבא מה הולך לך מעל הראש?"

אני די התעלמתי ממנו והמשכתי לנסוע. כאשר פניתי מזרחה, הורדתי את מגן השמש..

וכמעט חטפתי התקף לב!!!

על המגן שמש מבפנים היה צמוד גמל שלמה ענק!!

מהפאניקה הראשונית הוא היה נראה לי כמו מפלצת, ואז הבנתי שכנראה הוא הלך לי מעל הראש ונכנס למגן השמש,

וזה מה שהבן שלי ראה...

:-))

פורסם
לא רכב שלי, אבל צילמתי לפני כמה ימים- סימנתי לכם בחץ את התוספת ההזויה:

לא, כי על שקודה יטי זה בסדר... :shock:

בהתחשב בעובדה שמאזדות כאלה סיימו את הקדנציה הראשונה שלהן בליסינג, 99.9% שהיא בבעלות פרטית וייתכן מאוד שבעליה הוא חובב נהיגה, שהיה ברינג, ושמה לעשות, לא כולם יכולים לקנות לאון FR או מיאטה ונאלצים להסתפק במשפחומטית 1.6 אקס ליסינג.

הכותב נוהג במאזדה 3 אקס ליסינג (באותו צבע שגם כן הייתה של אוויס...), בוגר קורסי נהיגה מתקדמת, חובב נס הרים וסדום ערד, ומתכנן בעתיד הלא רחוק נהיגת מסלול איפשהו באירופה.

יש הפתעות בחיים :-P

ובנושא השרשור- לי שפכו על האוטו פעם שאריות של קפה שחור, וכשחניתי בחניון ליד הבורסה (גרתי באיזור) מצאתי קונדום משומש ליד הגלגל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בוקר אחד הסעתי את הבן הקטן לגן שלו. הוא ישב מאחורי ובאמצע הדרך הוא אומר לי:

"אבא מה הולך לך מעל הראש?"

אני די התעלמתי ממנו והמשכתי לנסוע. כאשר פניתי מזרחה, הורדתי את מגן השמש..

וכמעט חטפתי התקף לב!!!

על המגן שמש מבפנים היה צמוד גמל שלמה ענק!!

מהפאניקה הראשונית הוא היה נראה לי כמו מפלצת, ואז הבנתי שכנראה הוא הלך לי מעל הראש ונכנס למגן השמש,

וזה מה שהבן שלי ראה...

:-))

מבין אותך לחלוטין !

גם לי קרה פעם מקרה שגמל שלמה נכנס לי לרכב (נקבה צבע ירוק), במקרה שלי הוא תפס תנוחה יותר פושרת- הוא התיישב על הדשבורד עם הפנים שלו אלי והסתכל עלי תוך כדי נהיגה.

נלחצתי ! הרגשתי כאילו אני בטסט. :lol:

נ.ב. אני לא ממש מבין אך גמל שלמה נכנס לרכב סגור, הרי אם הוא עבר דרך פתחי המיזוג הוא היה צריך לעבור בפילטר מזגן וזה לא ממש סביר- מוזר. :puzzled:

זמין 8)

• תוכן חדש...