Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה הדיון? היום קמתי בבוקר כרגיל,

הלכתי לאוטו נכנסתי ונסעתי להנאתי (מזדה 3 האצ'בק) בזמן הנסיעה התחלתי להרגיש ריח של אוכל!!

פתח לי את התיאבון ממש!!

ואז התחלתי לראות אם יש אוכל בסביביתי או שאולי שכחתי אוכל באוטו.

הגעתי לעבודה העמדתי את הרכב!! והריח ניהיה חזק יותר!!!!!!!!

פתחתי את מכסה המנוע ומה גיליתי על המכסה מנוע!?!? בורקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן כן בורקס!!!!! עכשיו השאלה הכי גדולה !! איך הבורקס הגיעה לשם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

האוטו רק שלי

אף אחד לא נוסע אליו

לא נתתי את המפתח לאף אחד!!!!!!!!!!!

פשוט הזוי!!!!! ולא לא אכלתי בורקס!! קיצר משהו הזוי!!!!!!!!!!!!!!!

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם
פתחתי את מכסה המנוע ומה גיליתי על המכסה מנוע!?!? בורקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן כן בורקס!!!!!

רגע, זה היה על מכסה המנוע או על המנוע עצמו? וברצינות, מתי לאחרונה ביצעת טיפול?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אכן, כבר יצא לי לגלות עקבות של רגלי חתול (ככל הנראה גור) על פילטר האוויר, כשהמרווח בינו לבין מכסה המנוע כשהוא סגור הוא לא יותר מ 2-3 ס"מ.

פורסם

בימי המועדונים של פעם , חזרנו לרכב שלי ומצאנו חוטיני של בחורה על המכסה מנוע (לא של אף אחת מהקבוצה שלנו )

הנחתי שמישהי בחרה להשתעשע על הרכב שלי ולאחר מכן שכחה לקחת את כל פרטי הלבוש.

לא היה נזק לפח (סיאט איביזה שנת 95 בשנת 98 )

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
אכן, כבר יצא לי לגלות עקבות של רגלי חתול (ככל הנראה גור) על פילטר האוויר, כשהמרווח בינו לבין מכסה המנוע כשהוא סגור הוא לא יותר מ 2-3 ס"מ.

לי קפץ פעם חתול מתא המנוע (פיאט 127. מכסה תא המנוע נפתח אחרי נסיעה, עקב תקלה).

alfa 156 2.5.

פורסם

מצאתי לפני חודשיים מצלמה דיגיטלית בין הכיסאות של המושב האחורי

התמונות מכרטיס הזיכרון הזכירו לי את המוכר שקניתי ממנו את הרכב מספר חודשים לפני זה

כמובן שהמצלמה הוחזרה לבעליה (הוא פינק בטוסט ושתייה בתמורה) 8)

פורסם

לא יודע מי שם לך את הבורקס, אבל לאחרונה כבר שמעתי על שני מקרים של חתולים שנכנסו למנועים של רכבים, ומתו שם.

לא יודע איך זה קורה או איך אמורים להזהר ולמנוע את זה, אבל זה בהחלט נשמע מאוד לא נעים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הם נתפסים ברצועת אביזרים, ומכאן אתה כבר יכול לדמיין מה קורה להם, ובאיזה בלאגן תמצא את המנוע שלך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא יודע מי שם לך את הבורקס, אבל לאחרונה כבר שמעתי על שני מקרים של חתולים שנכנסו למנועים של רכבים, ומתו שם.

לא יודע איך זה קורה או איך אמורים להזהר ולמנוע את זה, אבל זה בהחלט נשמע מאוד לא נעים.

ראיתי בפייסבוק שהמליצו לתת מכה (קלה, כן?) על מכסה המנוע של הרכב על מנת להזהיר את החתול שהתחמם במהלך הלילה מתחת למכסה מנוע שהגיע הזמן להתעורר ולברוח לפני שייצלה/או מה שזה לא עושה לו, מהנעת הרכב.

פורסם

פעם התחבא לי גור חתולים בין הגלגל לפרונט המכונית, אפילו עם פנס לא הצלחתי לגשת אליו נכנס ממש עמוק, עיקב אותי חצי שעה עד שיצא + כמה שעות עד ששמתי לב שיש שם חתול!@! ( הייתי ליד האוטו בעיסוקיי לא שהוא נסע חס וחלילה) אפילו הכלבה שלי בזמנו שהייתה בחצר עם המכונית לא שמה לב שיש חתול גם אחרי שיילל, היא פשוט לא האמינה שדבר כזה יכול לקרות....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כן החתולות זה מכה. ישבנו עם החברה בחוץ וחבר אחד הגיע עם הברלינגו ומכיבן שיש הרבה חתולים גור אחד צלל מתחת לרכב ומיקם את עצמו על הממיר הקטליטי. O_O השרוולים ירדו והג'ק יצא. החתול חולץ בהצלחה. :shock:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...