Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל שיש זקנות בנות 70 שיכולות להציל גברים צעירים מפני סכנות שכאלה :)

החיה היחידה שתגרום לי לעצור בצד הדרך ולצאת מהרכב זה עקרבוט, ויש מצב גדול שאני גם לא אעצור בצד לא פשוט אקפוץ מהחלון.

העקרבוט הוא בהחלט חיה מגעילה ביותר.

בעברית היא נקראת מבעיתן .

חרק עקשני, ענק מימדים, זריז מאוד ונושך חזק.

אם אני מגלה כזה ברכב, סביר להניח שמספר שניות לאחר מכן רכבי האהוב יעבור בדיקת תקינות של כל אביזרי הבטיחות הקיימים בו.

זמין 8)

פורסם
deadcanhack, אין ספק שזכית בתואר הדבר ההזוי ביותר.

אגב גמל שלמה ענקי - לא מזמן נסעתי לתומי ובאחת ההסתכלויות במראה האמצעית אני קולט את המפלצת מתהלכת על השמשה אחורית. כל הנסיעה הייתי בחרדות והסתכלתי לא מעט פעמים לבדוק שהוא עדיין בטווח ראיה ולא יקפוץ עלי פתאום מאיפשהו.

כשהגעתי ליעד ניסיתי להוציא אותו עם מגבת שהיתה אבל הוא התעקש להשאר בסביבת השמשה אחורית. הלכתי לעיסוקיי וחזרתי אחרי חצי שעה והוא עדיין היה שם, אמרתי נגיע הביתה ונוציא אותו עם אמצעים יותר רציניים..

טוב אני מתחיל לנסוע בדרך חזרה עדיין מבטים כל רגע במראה לראות איפה הוא ופתאום אני קולט אותו מתהלך על תקרת הרכב ומתקרב יותר ויותר אלי!:shock: אחד הרגעים המלחיצים שהיו לי בנהיגה :lol:. עצרתי את הרכב מיד בצד ויצאתי החוצא, ניסיתי להוציא אותו עם מקלות וכל מה שבא ליד אבל הוא בשלו מקסימום זז כמה צעדים לפה או לשם.

למזלי עברה גברת כבת 70 שעשתה טיול עם הכלב ולא הבינה מה אני עושה. הסברתי לה והגברת החביבה לקחה חתיכת נייר ואספה אותו ולאחר מכן שיחררה אותו בחצר ליד. :oops:

כולה גמל שלמה,שמים לו יד והוא הולך ליד ואז משחררים אותו. לא כזה איי איי איי

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
באחד הימי הגשומים שהיו לפני חודשים בארך, אני נוסע בלילה הייתה רוח יחסית חזקה ואני רואה לשניה משהו על הווישר חשבתי שזה עלה שעף עם הרוח ונחת לי על הווישר, לאחר כמה מטרים אני רואה של"עלה" שנחת לי על הווישר יש זנב ושהוא מסתובב ומביט אלי בסוף מסתבר שזה היה עכבר קטן שנסע איתי משהו כמו 20 קילומטר עם כמה עצירות... בעצירות הוא ניסה לרדת אבל פחד עד שלבסוף הוא החליק על המכסה מנוע עד למטה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

אהבתי. חזק...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עכברוש ברנו אקספרס.

2 חתולים מצאתי מתחת למכסה המנוע, אחת מהן אימצתי את השניה נתתי לבן דודה שלי והיא חיה בבית טוב.

היה לי גמל שלמה על השמשה הקדמית מבחוץ, לא רציתי להפעיל מגבים, יום שמש קיצי ולמה להרוג את המסכן, אז נסעתי, אני על 40 מייל לשעה והוא פשוט מבסוט, במשך 20 דקות הוא לא זז, ובחנתי אותו, הוא עמד בפוזה של גולש גלים. גבר גבר, החנתי את הרכב ולאחר כשעה כשחזרתי הוא נעלם, סה"כ רצה טרמפ לצד השני של העיר.

haters will hate

פורסם
פעם אמא שלי שכחה לסגור את החלון בפיאט מריאה הנוראית שלנו, באנו בבוקר ומצאו חתול ישן לו בשלווה על מושב הקדמי ברכב, פתחנו את הדלת והוא התעורר וברח משם.

גם אצלנו היה את אותו הסיפור. לפחות החתול זכה לפינה חמה בלילה קר וידע להעריך את זה. הוא לא השאיר אחריו שום לכלוך או צרכים (אלוהים ישמור...).

לא יודע אם זה הזוי או לא, אבל פעם אחת השארתי את המכונית שלי בחניון רגיל, שכולל כמובן כל מיני דגמים של יצרנים שונים. המכונית שלי הייתה המכונית היחידה (ממה שראיתי) שהיה מוצמד עלון של מוסך היבואן לשמשה שלה.

פורסם
מעניין שאין לי סיפורים בשבילכם, מה שכן חסרה לי פה תגובה של פרנקוס, שיש לי הרגשה שיקח בענק.

האמת היא שלא ממש.

היה לי מקרה דבילי לפני 11 שנה (פאק, אני זקן!) שאחד החברים הסטלנים שלי השאיר בטעות באוטו שלי 5 מהצילינדרים האלו בשביל פילם של צילום אבל הם היו מלאים במריחואנה.

אני לא מצאתי את זה אלא אחותי, שהביאה את זה לאמא שלי.

הדיאלוג היה כזה:

אמא: אחותך מצאה מריחואנה באוטו. זה שלך?

אני: לא, זה בטח של גבריאל.

אמא: זה מה שחשבתי. ברור לך שהוא לעולם לא נכנס לאוטו שלך וגם לבית הזה, כן?

אני: אוקי...

לא נעים שזה קרה אבל טוב שהמשפחה שלי מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני לא מעשן שטויות ולא משתמש בסמים :lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלי גם קשור, אבל טרי משלשום. פירקתי את הקונסולה המרכזית ברכב בשביל לסדר קפיץ שהתנתק ומצאתי את זה.

כיתוב SX או XS, אני לא חושב שזה אופטלגין...

23321_10151373291584371_1101214941_n.jpg

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הייתה פעם שנתתי טרמפ לכמה חיילים עד לצומת מסוימת.

כשהגענו, עצרתי, כולם מתחילים לרדת- אני משתקע במראות, הדלתות נסגרות ומתחיל להשתלב...

מגיע הביתה, מחנה את האוטו מתרחק ממנו מטר ומתחיל לשמוע צעקות:what:

מסתבר שאחד החיילים נרדם וכשהאחרים יצאו הוא נמרח על המושב האחורי מה שהסתיר אותו מהמראה שלי ואני ״חטפתי״ אותו עד אליי לחניון:rolleyes:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שנת 2002 בערך, GMC VANDORA, קם בבוקר מניע את האוטו פתאום שומע רעש איום של דפיקות מהמנוע, הייתי בטוח הלך המנוע, מכבה מיד , פותח מכסה מנוע ומוצא חתולה מרוסקת בפנים..לקח לי כמעט שעה וחצי להוציא אותה ואת כל החלקים שהתפזרו לי שם.

פורסם

אולי זה הגיע לארץ בחבילה ואלו השאריות שהשאירו לך ברכב.

שלי גם קשור, אבל טרי משלשום. פירקתי את הקונסולה המרכזית ברכב בשביל לסדר קפיץ שהתנתק ומצאתי את זה.

כיתוב SX או XS, אני לא חושב שזה אופטלגין...

23321_10151373291584371_1101214941_n.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ויאגרה על הגג

אתה הרמת להנחתה.....

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האמת היא שלא ממש.

היה לי מקרה דבילי לפני 11 שנה (פאק, אני זקן!) שאחד החברים הסטלנים שלי השאיר בטעות באוטו שלי 5 מהצילינדרים האלו בשביל פילם של צילום אבל הם היו מלאים במריחואנה.

אני לא מצאתי את זה אלא אחותי, שהביאה את זה לאמא שלי.

הדיאלוג היה כזה:

אמא: אחותך מצאה מריחואנה באוטו. זה שלך?

אני: לא, זה בטח של גבריאל.

אמא: זה מה שחשבתי. ברור לך שהוא לעולם לא נכנס לאוטו שלך וגם לבית הזה, כן?

אני: אוקי...

לא נעים שזה קרה אבל טוב שהמשפחה שלי מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני לא מעשן שטויות ולא משתמש בסמים :lol:

ואני הייתי שואל מהיכן לאחותך המומחיות לזהות מריחואנה ולמה לעז**ל היא שטינקרית.

אני הייתי חושב שזה סתם טבק לגילגול.

פורסם

טרי טרי: אני נוסע מת״א לירושלים, ופתאום באיילון אני שם לב שיש עכביש (לא קטן במיוחד) על השמשה הקדמית. סופו של דבר, הוא תפס איתי טרמפ עד שער הגיא, שם כבר לא ראיתי אותו (לא התרכזתי בעכביש בנהיגה, אלא בדקתי מה שלומו פעם ב).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...