Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יובלות להורי הייתה אאודי 80 שנת 88 או 89.

באחת הפעמים שאני נוהג בה אני שומע קולות מוזרים.

מן צליל בתדר גבוה. לא חריקות ולא שריקות יותר קרוב לציוצים.

הצלילים באים ונעלמים...

בשלב מסויים החלטתי לבדוק מה קורה...

אני פותח את מכסה המנוע וכלום...

ואז אני נכנס למכונית ושוב..והפעם כשהרכב דומם!

חקירה קצרה מגלה שהצלילים מגיעים מתחתית תא המנוע.

אני מעלה את המכונית עם 2 גלגלים על מדרכה גבוהה במיוחד.

משתחל מתחת למכונית, ושם, על החיפוי התחתי..מן כיסוי אווירודינמי לריצפת הרכב...

מגלה 4 חתולים שרק יצאו לאוויר העולם!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפני שנים רבות הופתעתי בבוקרו של יום עבודה רגיל לגלות על דלת רכבי מודעה (פוסטר) בגודל (אני משער) של 40*40 ס"מ של פרסומת למוצרי חלב!!!

למזלי היא הודבקה ברישול רב והסרתי אותה בקלות, כמעט ללא שאריות דבק. דווקא טרחתי להתקשר למפעל ולהתלונן. הבחור היה סימפטי אך לא היה בידו לסייע לי מן הסתם.

פורסם

יום אחד חזרתי לרכב ועל החלק הזה אחרי מכסה המנוע, איפה שהוישרים היה קוצץ ירקות, bullet כזה חדש באריזה. תענוג

haters will hate

פורסם (נערך)

שנת 2008, מטייל מהמגב לשמשה ודופק לי מבט..

26082008526.jpg26082008527.jpg

HELPPP!!!:shock:

החרק הכי גדול שראיתי בחיי. היה בגודל הכף יד של חבר שלי שהחזיק אותו, עד שבשלב מסוים החרק התחיל להחזיק את חבר שלי.. פשוט דפק אחיזה בכל הכוח שחבר שלי לא הצליח להעיף אותו מהיד. אחרי כל האימה הזאת הסתבר שלמפלצת גם יש כנפיים כי הוא פשוט החליט להתעופף בשלב מסוים. *פרצוף מקיא/מבועת*

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

התקנתי מערכת ברכב של חבר, פירקתי מושב אחורי ומצאתי סטפה של קונדומים, הכי מצחיק שהרכב היה יד ראשונה מבחורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגעתי לרכב לאחר יום עבודה ומצאתי בקבוק קולה חצי מלא תפוס ע"י הווישר בלחץ, זה היה נראה מצחיק ביותר והקטע שלא חסמתי אף אחד בחניה וחניתי במקום מבודד, כנראה ראש של ילדים קטנים. (סופר לנסר 97, לא ממש כאב לי על הנושא)

Opel Adam S 2017

פורסם

בן אדם שדפק לי את האוטו אסף את כל מה שנפל מהתאונה לתוך שקית וצירף את המספר פלאפון שלו,הניח לי על מכסה המנוע.

הייתי בשוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לי דווקא משהו טוב, החלפתי בפונטו הישנה שלי רמקולים קדמיים ומצאתי בתוך הדלת 200 ש"ח :)

אז עשיתי חיפוש בכל האוטו למצוא עוד אוצרות ומצאתי 50 ש"ח בארנק של הרישוי לרכב :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

לפני מספר שנים יצאתי מוקדם בבוקר לעבודה ועל מכסה המנוע זר פרחים. לא היה לי יום הולדת לא יום נישואים ולא כל חגיגה אחרת. העניין היה לי מאוד מוזר ומשעשע. לקחתי את הפרחים זרקתי במושב האחורי. שהגעתי לעבודה הרמתי טלפון לאישתי ושאלתי אם הייתה לה יד בעניין וענתה שלא. שיערתי שמדובר בטעות בזיהוי. (מזל שרק פרחים...).

לאחר מספר ימים, שוב הדבר חזר על עצמו. פה כבר חשדתי. ביקשתי מהשכן שיש לו מלצמה שמכוונת לעבר הרכב שלו, שאם יוכל לעשות זום אאוט כדי שגם הרכב שלי יכנס לפריים, ואז נראה מי המעריץ/מעריצה אלמוני/ת. אבל מאז לא קרה כלום, הפסקתי לקבל פרחים.

עריכה אחרונה על ידי mickbit

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

:-D:-D:-D

לא חשבתי על זה.....

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם
שנת 2008, מטייל מהמגב לשמשה ודופק לי מבט..

HELPPP!!!:shock:

החרק הכי גדול שראיתי בחיי. היה בגודל הכף יד של חבר שלי שהחזיק אותו, עד שבשלב מסוים החרק התחיל להחזיק את חבר שלי..

היישר לשרשור בגירה והזוחלים.

נראה לי שזה יקרונית התאנה:

פורסם

חתולים בדרך קבע, למי שזה כבר קרה לו אני ממליץ לזכור כשקר לתת מכה קטנה על הצופר שירעיש לפני ההנעה,

ופעם הרכב הורם לו במוסך על הליפט לאט לאט וכשהגיעה העצירה נפל איפושהו מלפנים ג'ויינט, כמעט על הפרצוף שלי.

רציתי להגיד לבחור "או, זה מה שהפריע לו כל הדרך" אבל הוא לא ראה, היה באיזור הכפתורים.

מכיוון שאני מטפל רק בימי שישי בבוקר, זה נפל בטיפול עם טיימינג טוב (לא טיימינג-טיימינג, 'טיימינג').

The first one to get angry loses

פורסם

כשחניתי מתחת לצד של הכביסה נפלה חזיה של אחת השכנות על האוטו.

רציתי להחזיר אותה לבעליה המקוריים ולמדוד את כל השכנות בשיטה של הנעל של סינדרלה אבל לא הרשו לי.

• תוכן חדש...