Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקורולה הקודמת שלי היה לי בימים חמים במיוחד ריח מסריח באוטו ולא הבנתי מאיפה, אני לא זורק אוכל בפח באוטו או כל דבר שיסריח ולא הצלחתי להבין מאיפה זה מגיע.

לאחר שנה עם האוטו בערך יום אחד סידרתי את התא כפפות ומצאתי חתיכת בד קטנה סגורה עם שרוך אדום,

פתחתי אותה וגיליתי שום :S

הבעלים הקודם השאיר לי שום באוטו!.

הבעלים הקודם תלה ביום רכישת הרכב (שנת 1994) שום בבגאז', אני לא הורדתי, אין שום ריח, כנראה אחרי 20 שנה השום איבד כל תכונה שהייתה לו באשר הוא שום.

Miata ND2

פורסם

מצאתי בוקר אחד את המיספרים של האוטו. אחרי שגנבו לי את המסגרות מינקל .

לי קרה מקרה שבחיים לא שמעתם עליו. גנבו לי GMC ונדורה ביום שבת בערב. הלכתי לדווח למישטרה . בבוקר אני קם ב5 יורד עם הכלב פוגש שכן(נרקומן) מספר לו שגנבו לי את האוטו. הוא שואל אם אני צוחק עליו כי האוטו בחניה . הלכתי ליראות ובאמת שהאוטו היה בחניה מלא סחורה שכניראה הגנב השאיר לי מפריצה שעשה.

השוטרים חשבו שאני מסטלבט עליהם

פורסם

נוסע לרכבת ומחנה את האוטו, מגיע אחרי 4 ימים ואז מגלה דוח :o מתסכל בדוח לנסות לחפש שגיאות להפיל את הדוח ומגלה פתק קטן "ראיתי שלא שילמת על החניה נקווה שזה יעבוד על הפקחים" ודוח על מספר רכב אחר בכלל!!

כמובן שלא קיבלתי דוח נוסף :) מודה לו עד יום זה והלאה

פורסם

DORYSAN אני חושב שניצחת, איזה ענק!

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• אחראי פורום
פורסם

באמת מעולה עם הדו״ח.

לי היה מקרה שחניתי ומישהו שבדיוק יצא, הביא לי פתק חניה ששילם ליותר מדי זמן.

סיימתי את סידוריי מהר, חוזר לאוטו ומבין שיש עוד חצי שעה לפתק.

אז העברתי אותו לנהג אחר :)

ובהמשך לשרשור:

1. חתול שהתחבא בתא המנוע, יצא משם בשני חלקים.

2. סמל שתלשו לי מרנו, הונח על השמשה.

3. נגנב מגב אחורי מהשרייד שהייתה לאשתי. אחרי כמה ימים בא השכן עם המגב, אמר שלקח לטובת טסט (גם לו היתה שרייד).

4. אבא שלי סיפר שנגנב לו הסלולרי ולי היה זהה רק בצבע אחר (שלי אפור, שלו שחור). נוסע באוטו שלו בסיבוב, המכשיר עף ונופל מתחת למושב.

דוחף את היד ומוציא מכשיר שחור מלא קורי עכביש.

5. גמל שלמה עמד בבית הגלגל של הבראבו 3 ימים, במהלכן עבר כ-300 ק״מ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בוקר בהיר הופתעתי לגלות שאריות של ארנב (כן כן ארנב) מתחת לאוטו. כנראה לחתולים היה מאנץ' בלילה. השאלה מאיפה השיגו ארנב...

לא אצרף תמונה בשביל לשמור על כבוד משפחת ההרוג.

פורסם

בטסט שעשיתי לרכב לפני שנתיים, הבחורה בכניסה לטסט ביקשה את תעודת הרכב (שהייתה מתחת לכסא הנהג זרקתי לשם הכל),

הייתי צריך להזיז את השטיח כדי להגיע לדפים, וכששלפתי את חבילת הניירות מתחת לרגליים בצבצה באמצע חבילת קונדומים אדומה ונוצצת, שאי אפשר לפספס אז בשיא הנונשלנט פשוט שלפתי את תעודת הרכב מבין הניירות והגשתי אותה לבחורה, עם חיוך :p

טסט לא עברתי

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...