Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שלקרייזלר ולקאדילק מנועים דומים הן מבחינת נפח והן מבחינת כ"ס

רציתי לדעת האם לשברולט מאליבו LTZ אותו מנוע כמו שיש לקרייזלר ולקאדילק?

סתם לידע כללי.. והאם עלות אחזקה דומה לזו של שברולט מאליבו?

תודה לכל העונים אשמח לדעת.

פורסם
שמתי לב שלקרייזלר ולקאדילק מנועים דומים הן מבחינת נפח והן מבחינת כ"ס

רציתי לדעת האם לשברולט מאליבו LTZ אותו מנוע כמו שיש לקרייזלר ולקאדילק?

סתם לידע כללי.. והאם עלות אחזקה דומה לזו של שברולט מאליבו?

תודה לכל העונים אשמח לדעת.

אולי הקרייזלר והמאליבו אבל הקאדילק בעלת מנוע 3.6 307 כ"ס שונה לגמרי המ 3.5 שחולקות הקרייזלר ושברולט.

לגבי אחזקה בדלק הן דומות פחות או יותר אבל החלפים של הקאדילק יקרים משמעותית וכך גם הביטוחים.

הקרייזלר והשברולט אמורים להיות בעלות אחזקה דומה.

פורסם

yossiko

האם הקרייזלר והשברולט דומים מבחינת מנוע וגיר? הוצאות דלק וטיפולים תקופתיים?

וביטוחים וטסט שנתי?

תודה על כל עזרה.

פורסם

לקאדילק STS שנמכרה בעבר היו 2 סוגי מנועים 3.6 ו4.2 אין קשר בין המנועים של המליבו והקרייזלר

קאדילק מתאפיינת בעלות אחזקה זולה ביחס לרכבי יוקרה של המתחרים

פורסם
לקאדילק STS שנמכרה בעבר היו 2 סוגי מנועים 3.6 ו4.2 אין קשר בין המנועים של המליבו והקרייזלר

קאדילק מתאפיינת בעלות אחזקה זולה ביחס לרכבי יוקרה של המתחרים

אתה מתכוון מנועי 3.6 ו 4.6 ליטרים.(STS)

מתאפיין בעלויות אחזקה זולות מן המתחרים,המאליבו איננה בסגמנט שלה ותהיה זולה יותר לאחזקה.

הCTS הגיע עם מנועי 2.8\3.2\3.6 ליטרים.

השלדה הייתה שלדה של סאאב 9-5 וחלקה מכלולים שונים.

פורסם

סתם לידע כללי?

המנועים לא משותפים-חברות נוהגות ליצור הפרדה בין הדגמים הזולים ליקרים(מאליבו ו300C)

הקרייסלר לא אהבתי-לא מתחבר לעיצוב.

הקאדילק-עיצוב נחמד,אחזקה יקרה יחסית,מערכת מגע מתוסבכת.

שברולט-פשוט לא!הצרפתיות אוכלות אותה בלי בעיה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
סתם לידע כללי?

המנועים לא משותפים-חברות נוהגות ליצור הפרדה בין הדגמים הזולים ליקרים(מאליבו ו300C)

הקרייסלר לא אהבתי-לא מתחבר לעיצוב.

הקאדילק-עיצוב נחמד,אחזקה יקרה יחסית,מערכת מגע מתוסבכת.

שברולט-פשוט לא!הצרפתיות אוכלות אותה בלי בעיה.

איזה צרפתיה ? ה- c 6 במחיר 4 מליבו ? כל השאר בקושי רואות לה את האגזוז לשניות ספורות (כנ"ל גם בסחירות ,שלא לדבר על אמינות. סיטרואן אפילו כבר לא נוחות כמו שהיו עם ההידרופניאומטי של ה BX בן ה-25. לפיג'ו כבר אין שלדות 306 - דוגמה להתנהגות כביש. אז במה הן אוכלות ? אני ממעריצי סיטרואן (ופנהארד,סאביים,ברלייה) בתקופה שכל דגם חידש במשהו. זה שנים שלא.

מעניין שאיש לא ענה לשואל שאין שום קשר בין קרייזלר הכושלת שמחליף בעלויות כתחתונים ,מפיאט ועד מרצדס, ל- GM שהשתקמה.

פורסם

בדיוק מה שרציתי להגיד, מה הקשר 300c למאליבו? חברות שונות (gm אל מול קרייזלר) לגמרי, מתחרות מבית שלא נראה לי שחולקות מכלולי הנעה, שלא לדבר על מנועים זהים.

אם כבר, אז אולי המאליבו והcts, אבל לגביהן כבר ענו אז לא רלוונטי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

השאלה העיקרית שלי זה האם המנוע והגיר של הקרייזלר דומה למנוע והגיר של השברולט מאליבו?

האם ההוצאות זהות?

צריכת דלק?

האם הקרייזלר עם הנאה אחורית?

ועוד דברים מידע כללי שלכם אשמח לדעת

פורסם

אני יודע שהפלטפורמה של הקרייזלר מבוססת על המרצדס ככה הבנתי אבל האם המנוע והגיר של השברולט הם דומים?

כי אני רואה שלשניהם 4 הילוכים ולשניהם מנוע בנפח דומה וגם כן כ"ס..ושניהן אמריקניות..

זה חשוב לי לדעת

פורסם

ה 3.6 של ה CTS דומה, לא זהה, ל 3.6 של המליבו LTZ (שמכרו ממנה בודדים ב 2009. לא היה שווה את ההפרש במחיר כדי לעלות מ 219 ל 252 כ"ס. עכשיו , בן 3, הוא (בקושי) נמכר במחירי ה LT הרגיל, צורך יותר דלק.בקדילק הוא יותר חזק.

אלה הדומים היחידים מכל הסלט שעשו כאן.

פורסם

VO364

אעדכן במידה ואקנה את אחד הרכבים =]

יש לך מאליבו?אם כן תוכל לתת חוות דעת אישית עלייה ככה באופן כללי?

צריכת דלק טיפולים נוחות אמינות וכו,

תודה מראש!

• תוכן חדש...