Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי,

מצ"ב דגם נוסף שעלה בחיפושים, ומכיוון שאתה לא כל כך מעוניין לשמוע על אסוס (יש עוד דגמים חמודים מאוד בתקציב) אז מצ"ב הצעה לDELL VOSTRO 2520 עם 3 שנות אחריות - לא בבית הלקוח אלא במעבדת השירות - כלומר במקרה תקלה אתה צריך למסור אותו בנק' איסוף של DELL, בדר"כ בUPS.

מצ"ב לינק למפרט המלא באתר היבואן

מחיר 2949 ש"ח.

מעדיף דיסק קשיח 7200RPM ואחריות באתר הלקוח.

מה העלות של VOSTRO 3560 i5 DOS?

פורסם

הווסטרו 3560 שהבאת בקישור מצויין ועדיף על הדגם 2520 באיכות, דיסק קשיח מהיר יותר (7200 סל"ד מול 5400 סל"ד) ופיצ'ר של תאורת מקלדת. לפחות לפי אתר הC-DATA.

רק הערה חשובה, גם מה שהבאת (3560) וגם הדגם ווסטרו 2520 שוולף צירף את הקישור שלו מגיעים עם מקלדת חלקית- ללא המשטח הנומרי (מקשי הספרות שבצד ימין).

אם אתה צריך את המקשים האלו- אז יש לך את דל לטיטיוד E5530 שממוקם רמה אחת מעל לווסטרו 3560. מחירו כבר מתחיל לחרוג לך מהתקציב- 3520 ש"ח.

אני לא מבין את העניין של להינעל על דל. אסוס יספק לך את הסחורה ועם מקלדת מלאה ב3000 ש"ח, אא"כ המראה/ החומרים (דל לטיטיוד בנוי מאלומיניום ועם שלדת מגנזיום) חשובים לך, אבל באמינות אין הבדל. אבל הבחירה שלך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מסכים עם כל מה שנאמר מעלי.

לא סתם אני ממליץ על ASUS, מבחינה טכנולוגית הם מובילי דרך ועשו את זה במגוון תחומים, מחשבי ה EEE PC הקטנים, טאבלטים ולא אזכיר בכלל את החידושים הטכנולוגים בשוק לוחות האם.

החברה ותיקה מאד בתחום המחשוב ומבחינת עלות/תועלת הם מצויינים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מעדיף דיסק קשיח 7200RPM ואחריות באתר הלקוח.

מה העלות של VOSTRO 3560 i5 DOS?

הדגם הנ"ל V3560-5001 שמצורף בלינק שרשמת, מחירו אצלי 3399 ש"ח, משלוח חינם עד הבית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עדכון:

לבסוף בהמלצתו של ארז THE WOLF נקנה מחשב נייד מסוג ASUS K55A

המחשב מספק לנו את התמורה ההכי גבוהה למחיר שהוא עלה.

את הרכישה עשיתי אצל ארז וברצוני לציין לטובה את היחס החם, האיכפתיות והניסיון לעזור.

ארז תודה רבה! חברתי מאוד מרוצה מהנייד 8)

פורסם

מחשב זריז אבל מקלדת ששלפו מאיזה פח. אחת הגרועות ביותר שיצא לי להשתמש בהן, מעולם.

אבל אם השימוש העיקרי שלו יהיה צריכת תוכן פסיבית, זה לא אמור להפריע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...