Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש את עזרתכם בלבחור מחשב נייד חדש.

להלן הדרישות שלי מהמחשב:

* מטרות המחשב? אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים

* גודל המסך? 15"

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI

* בלוטות? לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ג320GB

* כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים לפחות

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת ואמינה

(פירסמתי הודעה דומה HWZONE)

תודה מראש לעוזרים xyxthumbs.gif

פורסם

יש לי DELL VOSTRO כבר חצי שנה, הייתי שם אותו על כרית על הרגליים עד שמישהו הסביר לי שאני חונק לו את האוורור. כבר היה מאוחר מידי. הלך מאוורר - הוא התחיל לקרקש. התקשרתי לשרות DELL עשו לי דיאגנוסטיקה מרחוק כ 15 דקות ולמחרת בבוקר היה אצלי טכנאי שתוך 20 דקות פירק והתקין מאוורר חדש. פאקינג חוויית שרות. לקח קפה שחור. לא לקח שקל.

דגם 3450 ,

מעבד INTEL I5

RAM 4 GIGA

WIN 64 BIT

עובד ממש מצויין, אבל ממש מצויין. ברמות של עשרות מיילים פתוחים מספר WORD' EXCELL, PPT' PDF EXPפתוחים כל הזמן ומה לא. עלה 3000 עם עודף.

ואני מדבר לאחר 8 שנות הגמוניה של סדרת IBM Think pad בסכומים אסטרונומיים שכל שנתיים הייתי משדרג (לעולם לא התקלקלו)

לדוגמא ב 2009 רכשתי דרך העבודה THINK PAD X200 ב 12,000 ש"ח עם תחנת עגינה, ומטען נוסף

DELL כרגע שווה כל גרוש. אין לי מושג איך הוא מזדקן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

עד 3500 ש"ח נכנסים הרבה דגמים בתקציב שיענו לך על האופציות הדי בסיסיות שרשמת, כל מחשב בעצם עם אחריות 3 שנים עונה על הדרישות שלך.

לכן בתור התחלה אני מגיש לך הצעה למחשב 15.6 עם מעבד I5 ו- 3 שנות אחריות, ללא מערכת הפעלה, ונתונים מספיקים שיחזיקו לך גם אם הדרישות שלך טיפה יהיו גבוהות יותר.

הדגם K55A-SX235 של אסוס (אחריות איסוף והחזרה ע"י מעבדות IBM)

מחירו 2840 ש"ח רק לחברי הפורום אצלי בחנות (משלוח חינם) - כמחיר הנמוך בזאפ..

הקישור למפרט המלא בדף היבואן

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לכן בתור התחלה אני מגיש לך הצעה למחשב 15.6 עם מעבד I5 ו- 3 שנות אחריות, ללא מערכת הפעלה, ומעבד ונתונים מספיקים שיחזיקו לך גם אם הדרישות שלך טיפה יהיו גבוהות יותר.

הדגם K55A-SX235 של אסוס (אחריות איסוף והחזרה ע"י מעבדות IBM)

מה הוא יעשה עם מחשב ללא מעבד??? :roll:

וברצינות, ממליץ לקנות מחשב לפי נותן השירות שלו. אני לעולם לא אקנה שוב מחשב שמקבל שירות מ"מעבדות טלדור" (אייסר, פקרד בל, HP ועוד) ונראה שהמחשב הבא שלי יהיה מאחד המותגים שמקבל שירות ממעבדות IBM (גם לנובו).

:turn-l:
פורסם
יש לי DELL VOSTRO כבר חצי שנה, הייתי שם אותו על כרית על הרגליים עד שמישהו הסביר לי שאני חונק לו את האוורור. כבר היה מאוחר מידי. הלך מאוורר - הוא התחיל לקרקש. התקשרתי לשרות DELL עשו לי דיאגנוסטיקה מרחוק כ 15 דקות ולמחרת בבוקר היה אצלי טכנאי שתוך 20 דקות פירק והתקין מאוורר חדש. פאקינג חוויית שרות. לקח קפה שחור. לא לקח שקל.

דגם 3450 ,

מעבד INTEL I5

RAM 4 GIGA

WIN 64 BIT

עובד ממש מצויין, אבל ממש מצויין. ברמות של עשרות מיילים פתוחים מספר WORD' EXCELL, PPT' PDF EXPפתוחים כל הזמן ומה לא. עלה 3000 עם עודף.

ואני מדבר לאחר 8 שנות הגמוניה של סדרת IBM Think pad בסכומים אסטרונומיים שכל שנתיים הייתי משדרג (לעולם לא התקלקלו)

לדוגמא ב 2009 רכשתי דרך העבודה THINK PAD X200 ב 12,000 ש"ח עם תחנת עגינה, ומטען נוסף

DELL כרגע שווה כל גרוש. אין לי מושג איך הוא מזדקן.

מכיר טוב את סדרת THINK PAD עוד מT40 האגדי.

כיום אני עם T61 שממשיך וממשיך לעבוד.

הנייד החדש עבור חברה שאצלה הלנובו N200 גוסס.

ST12345 תוכל לתת קישור ל3450?

ארז בדקתי עם חברה שלי והיא מעדיפה מחשב מחברה מוכרת כמו לנובו, DELL או HP (אין לי כוח להתחיל להסביר לה שזה לא משנה) מסך 15.6 כמובן.

אם יש לך הצעת מחיר עבורי אשמח לקבל אותה בפרטי. נוח לי לקנות ממך כי אנחנו מאותה העיר.

Keyser הכוונה הייתה לדיסק קשיח 320GB ויותר. אין כל צורך בSSD.

פורסם

אל דאגה, אסוס, או בשמה המלא Asustek היא חברה מוכרת ומכובדת (וחדשנית למדי - "המציאה" את הנטבוק וחלוצה בטבלטים).

:turn-l:
פורסם
מכיר טוב את סדרת THINK PAD עוד מT40 האגדי.

ST12345 תוכל לתת קישור ל3450?

בSSD.

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931

נראה לי שהיום זה כבר 3560 אבל הנה המפרט שלי

dell vostro 1.pdf

vostro 2.pdf

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

התעלקות קטנה על השרשור:

ראיתי שיש במחשבים ניידים מסויימים, כונן SSD של 24/32GB ורשום שהוא "אינו נגיש, לשימוש של cache בלבד".

מה הכוונה? הווינדוס יושב עליו?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בדקתי עם חברה שלי והיא מעדיפה מחשב מחברה מוכרת כמו לנובו' date=' DELL או HP (אין לי כוח להתחיל להסביר לה שזה לא משנה) מסך 15.6 כמובן.[/quote']

זה כן משנה, זה מאוד משנה.

תסביר לה גם שאסוס היא אחת החברות המובילות בעולם בתחום המחשבים בכלל והמחשבים הניידים בפרט (שנייה לדעתי רק לאליין וור).

לגבי הדרישות,תנסה לברר, אולי שווה להרחיב קצת את התקציב ולקנות מחשב שישרת אותה יותר זמן.

מה היא לומדת? יכול להיות שהיא צריכה מחשב קצת יותר רציני (גרפיקה, תלת מימד) ואז חבל להוציא סכום כזה על מערכת שלא תספק אותה כי היא לא הבינה את הצרכים שלה נכון והיא תהיה מאוכזבת, ייקח המון זמן לרנדר דברים, תוכנות יעבדו לאט. באסה באופן כללי. עדיף להוציא עוד 1000 שקל ולקנות משהו שהיא באמת תהנה ממנו ולא "רק תוכל לעבוד איתו". בסופו של דבר היא גם תחסוך כסף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה כן משנה, זה מאוד משנה.

תסביר לה גם שאסוס היא אחת החברות המובילות בעולם בתחום המחשבים בכלל והמחשבים הניידים בפרט (שנייה לדעתי רק לאליין וור).

אם אני לא טועה הם ממשיכים לעשות עבודה מצויינת כבר עשור תחת Dell,

בכל מקרה, לפותח השרשור, יש לי נסיון טוב מאוד עם ניידים של Acer, מחשבים מאוד נוחים לעבודה. יש שיגידו שאיכות הפלסטיקה ירודה אבל לדעתי זה לא נכון. אם לדבר על דגם ספציפי אז Aspire 5741G.

פורסם

לי, אישית, יש נסיון טוב עם אסוס ונסיון מר עם HP. אבל מדובר במחשבים בודדים.

האם החברה זקוקה למחשב רק בביתה או גם נושאת אותו על גבה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר ראשון- תשאף לקנות מדור המעבדים החדש ivy bridge. אלה מעבדים חסכוניים יותר ושקטים בהרבה מהדור הקודם שלו. המעבדים מהדור החדש מסומנים בתבנית הבאה: iX-3XXX, ואילו הדור הקודם מסומן בתבנית של: iX-2XXX (ה iX זה הסימון של i3/i5/i7).

לגבי דל: הדור העדכני של היום בווסטרו הוא: 3X60, כאשר ה-X מסמל את גודל המסך: 3360 זה 13.3, 3460 זה 14.1, 3560 זה 15.6.

הדור הקודם שסימולו 3X50 הוא עם המעבדים הישנים יותר. אין סיבה לקנות אותם דווקא- הם לא יותר זולים.

מצטרף לשאלתו של ספריאל לגבי מיקום המחשב בד"כ- בדרכים או בבית?

בכלליות- דל (ווסטרו/ לטיטיוד), אסוס ולנובו (סדרת טינקפאד) הם המומלצים ביותר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה רבה על התגבות, ההסברים וההמלצות.

קצת יותר פרטים, המחשב כפי שציינתי ישמש ליישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. חברתי במקצוע עו"ד וזה יהייה המחשב המשני הביתי שלה שלכל היותר היא תצטך להעביר אותו מחדר עבודה לסלון. ההתעקשות ל15.6 כי אני לא רוצה לחבר מסך חיצוני ובעיניה כל מסך קטן מזה מרגיש לה קטן ולא מתאים.

אני מבין שהתקציב הנכוחי הוא גבוהה יותר ממה שצריך וב3500 ניתן לקבל מחשב גיימינג לא רע אבל לנו אין בו צורך.

אני אבדוק ואקרא קצת על אסוס. מעברי כעובד לא מעט עם מחשבים ניידים במחקלת IT היה לי נסיון טוב עם עם סדרת הT של IBM (עם לנובו פחות) וסדרת הביסנס של DELL.

חברים אשמח לקבל קישורים העונים על הדרישות הנ"ל. לצערי הVOSTRO נפסל עקב מסך 14" שהוא קטן מידיי.

מה לגבי הנייד הזה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20477&cf=zap

פורסם

הי,

מצ"ב דגם נוסף שעלה בחיפושים, ומכיוון שאתה לא כל כך מעוניין לשמוע על אסוס (יש עוד דגמים חמודים מאוד בתקציב) אז מצ"ב הצעה לDELL VOSTRO 2520 עם 3 שנות אחריות - לא בבית הלקוח אלא במעבדת השירות - כלומר במקרה תקלה אתה צריך למסור אותו בנק' איסוף של DELL, בדר"כ בUPS.

מצ"ב לינק למפרט המלא באתר היבואן

מחיר 2949 ש"ח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...