Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף הגיעה חבילה של מוצרים שקניתי ביום ראשון שעבר...(מהאתר 1click2buy )

אולטימט קומפאונד

סקראץ' איקס

שמפו =ווקס

סופר שיין..תכשיר לפלסטיקה ברכב

ווקס גולד קלאס..

הכל ביחד עם משלוח 356 ש'ח.

(איך המחיר לדעתכם?)

פלוס הגיעו ריפודים של אפולו שנתפרו בהזמנה לרכב...(איזה יום שמח)

חווד'ים יינתנו לאחר שאני יבצע טיפול (כשתגיע הפלסטלינה מאיביי)

ובנתיים... תמונה.

imag0079m.jpg

פורסם

ל Meguiars ישנם שלושה מוצרים דומים בעלי רמת אגרסיביות שונה.

הראשון [והכי פחות אגרסיבי] הוא swirlX, אחריו בא scratchX ולבסוף [והכי אגרסיבי] ה ultimate compound.

לטענתם, אף אחד מן המוצרים אינו משאיר שריטות על הרכב [סווירלים] וכולם בטוחים לשימוש.

באחד הדיונים בפורום שלהם מישהו שאל אם הוא יכול להשתמש ב ultimate compound במקום ב- scratchX ופשוט לבצע פחות חזרות או לעבוד עם פחות כוח. התשובה הייתה חיובית.

על כן, אין לי מושג למה לעבוד עם ה scratchX או swirlX.

מסיבה זו גם לא מובן לי הצורך לרכוש את שתיהם. מה הסיבה לרכישה?

לגבי ה-UC, גם אני רכשתי אך טרם השתמשתי, אך שים לב שעל פי ההמלצות שלהם יש לחזור על הפעולה לפחות שלוש פעמים [כלומר למרוח ולשפשף תחת כוח, כאשר לאט לאט מורידים את הלחץ, לאחר מכן מנגבים את העודפים וחוזרים על הפעולה שוב].

לאחר עבודה עם UC או scratchX הם ממליצים לעבור עם ultimate polish לקבלת ברק גבוה יותר.

לבסוף כמובן וקס.

פורסם
ל Meguiars ישנם שלושה מוצרים דומים בעלי רמת אגרסיביות שונה.

הראשון [והכי פחות אגרסיבי] הוא swirlX, אחריו בא scratchX ולבסוף [והכי אגרסיבי] ה ultimate compound.

לטענתם, אף אחד מן המוצרים אינו משאיר שריטות על הרכב [סווירלים] וכולם בטוחים לשימוש.

באחד הדיונים בפורום שלהם מישהו שאל אם הוא יכול להשתמש ב ultimate compound במקום ב- scratchX ופשוט לבצע פחות חזרות או לעבוד עם פחות כוח. התשובה הייתה חיובית.

על כן, אין לי מושג למה לעבוד עם ה scratchX או swirlX.

מסיבה זו גם לא מובן לי הצורך לרכוש את שתיהם. מה הסיבה לרכישה?

לגבי ה-UC, גם אני רכשתי אך טרם השתמשתי, אך שים לב שעל פי ההמלצות שלהם יש לחזור על הפעולה לפחות שלוש פעמים [כלומר למרוח ולשפשף תחת כוח, כאשר לאט לאט מורידים את הלחץ, לאחר מכן מנגבים את העודפים וחוזרים על הפעולה שוב].

לאחר עבודה עם UC או scratchX הם ממליצים לעבור עם ultimate polish לקבלת ברק גבוה יותר.

לבסוף כמובן וקס.

למען האמת בצורה ידנית אין סיבה - השכבה המוסרת של הלקה היא מינורית גם בUC וגם בSX. באופן ידני באמת כבר עדיף להשתמש בUC - פחות מאמץ ופחות זמן ולא הרבה יותר לקה שמוסרת, אם בכלל, גם על שריטות עדינות.

בכל מקרה, תתחדש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כי יש לי כמה שריטות יחסית עמוקות וראיתי ש SX עושה עבודה טובה יותר על שטחים קטנים...

מה שלא ראית, זה לא נכון.

הUltimate Comp יהיה טוב יותר בכל צורה, משטח, צבע, אופן וכו' וכו'.

הוא בדיוק אותו פוליש - שניהם אפילו SMAT, רק שהאחד גס יותר והשני עדין יותר. גס יותר = תיקון קל וטוב יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אז אתה טועה.

UC יעשה עבודה טובה יותר ובפחות מאמץ.

תבדוק אם אתה יכול להחזיר את ה scratchX ולהחליף אותו ב- ultimate polish.

חיזקת את דעתי לרכוש את UC

פורסם
מה שלא ראית, זה לא נכון.

הUltimate Comp יהיה טוב יותר בכל צורה, משטח, צבע, אופן וכו' וכו'.

הוא בדיוק אותו פוליש - שניהם אפילו SMAT, רק שהאחד גס יותר והשני עדין יותר. גס יותר = תיקון קל וטוב יותר.

אלון, זו קביעה שיכולה להטעות.

אנחנו הרי תמיד שואפים לנסות לתקן נזקים עם הפוליש הכי פחות אגרסיבי, כדי להסיר כמה שפחות לכה. אז זה נכון שפוליש גס יתקן מהר יותר, אבל באיזה מחיר? אם הצבע שלו מאד רך יכול להיות שפוליש עדין יותר יעשה את העבודה כמו שצריך, וכדאי תמיד להתחיל לנסות לעשות את העבודה עם הפוליש העדין יותר. עבד? יופי. לא עבד? מעלים את דרגת האגרסיביות.

ספציפית עם ScratchX אין לי ניסיון, אני מקווה שיצליח לך. UC הוא קומפאונד מעולה - לא מאד אגרסיבי, והפיניש שלו מעולה (וזאת מעלה חשובה, בייחוד כשאנחנו מדברים על קומפאונד).

פורסם

^

יכול להיות שאתה צודק, אך מצד שני זה מה שענה בפורום שלהם מציג מטעמם.

לטענתו, שני החומרים בעלי אותה הטכנולויגה, וביישום של UC ניתן להשתמש בלחץ נמוך יותר ולהגיע בדיוק לאותן התוצאות כמו ב-SX.

מצד שני ה-SX לא יכול להיות אגרסיבי כמו ה-UC.

איך זה עובד? תשאל בפורום שלהם.

הבחור ציין שם משהו לגבי חלקיקים אשר מתפרקים לאחר הפעלת הכוח ובלה בלה בלה..

יכול להיות שהוא מקשקש ויכול להיות ששני החומרים זהים כמעט לחלוטין, באמת שאין לי מושג.

בכל מקרה, אני לא הייתי רוכש שני מוצרים אשר כמעט וזהים, לדעתי מיותר.

אבל אני לא מומחוי גדול..

פורסם
^

יכול להיות שאתה צודק, אך מצד שני זה מה שענה בפורום שלהם מציג מטעמם.

לטענתו, שני החומרים בעלי אותה הטכנולויגה, וביישום של UC ניתן להשתמש בלחץ נמוך יותר ולהגיע בדיוק לאותן התוצאות כמו ב-SX.

מצד שני ה-SX לא יכול להיות אגרסיבי כמו ה-UC.

איך זה עובד? תשאל בפורום שלהם.

הבחור ציין שם משהו לגבי חלקיקים אשר מתפרקים לאחר הפעלת הכוח ובלה בלה בלה..

יכול להיות שהוא מקשקש ויכול להיות ששני החומרים זהים כמעט לחלוטין, באמת שאין לי מושג.

בכל מקרה, אני לא הייתי רוכש שני מוצרים אשר כמעט וזהים, לדעתי מיותר.

אבל אני לא מומחוי גדול..

חח, גם אני שחורש את הפורומים האמריקאים והבריטיים כבר יותר משנה לא יכול להגיד על עצמי שאני מומחוי גדול :)

אבל חשוב להבהיר:

שני החומרים הם לא כמעט זהים - ScratchX הוא יותר עדין מ-UC, ולכן מאד תלוי על איזה סוג צבע אתה עובד, ואם אתה עובד עם מכונה או ידנית.

אם אתה עובד על צבע מאד רך - סיכוי טוב שScratchX יעשה את העבודה, ויסיר פחות לכה על הדרך.

אם אתה עובד על צבע קשה - סיכוי טוב שגם מכונה לא תעשה את העבודה עם ScratchX ויהיה צורך במשהו אגרסיבי יותר.

לקנות שני מוצרים שאחד מהם יותר אגרסיבי זה דווקא רעיון נכון בעיניי. עושים Test spot קודם כל עם החומר הפחות אגרסיבי, ואם זה לא עבד, מתקדמים לחומר היותר אגרסיבי.

פורסם

מה אתם חושבים על הפוליש הנ"ל

ULTRA FINISHING POLISH 205

יישום ביד.

אחרי כמעט חודש שאני מחכה להזמנה מג'ים שופ,פעם אין להם ווקס כזה פעם אין מוצר אחר

ממש נמאס לי. בהתחלה חשבתי על פוליש UC לצערי אין להם לכן אני אקנה משהו אחר -לא ראיתי משהו מתאים מלבד מה

שציינתי למעלה או ULTIMATE POLISH או אחר? (שיש שם, כבר שילמת להם)

פורסם

הבעיה עם Meguiars היא שמרוב עצים לא רואים את היער.

יותר מידי מוצרים שעושים כמעט את אותו הדבר.

בכל מקרה, למיטב הבנתי, אם אתה רוצה רק שיחזור ברק מסויים אז עדיף Ultimate polish.

אם אתה רוצה גם להוריד שריטות עדינות אז צריך לפני זה לעבור גם עם ultimate compound.

ה-205, על פי פוסטים בפורום שלהם, מיועד לעבודה עם מכונה ופחות לעבודה ידנית.

לגבי החנות, אם הם עושים לך כל כך הרבה בעיות למה אתה בכל זאת מזמין דרכם?

אני לא מתפלא שהם עושים לך בעיות, אני זיהיתי את זה עוד לפני שהזמנתי, אתר עם התנהלות חובבנית [ואפילו קצת מחשידה].

• תוכן חדש...