Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

תקציב 100K.

הרכב צריך להיות אמין. אוטומטי. לא חובה מרווח אבל 5 מקומות. צריך להיות עם עיצוב יפה, שלא יהיה עיצוב משעמם (חשוב).

לא גיפ, אבל גם לא מיני. משהו בסגנון של הג'וק או של הסוניק (גם מבחינת סגנון העיצוב וגם מבחינת גודל הרכב).

ועוד שאלה לא קשורה, האם הדגם החדש של המאזדה 6 שיצא עכשיו שווה 160K? האם יש אפשרות לקבל דילים טובים יותר עליו?

תודה.

פורסם

אף אחד לא ידע לענות לך אם ה 6 החדשה שווה את הכסף כי רוב הסיכויים שלאף אחד עדיין אין אחת כזו ואם למישהו יש אז זה זמן קצר מדי בשביל לתת חוות דעת אובייקטיבית על הרכב.

פורסם

המלצה על רכב אינו עצל רכב טוב ומכובד היא טויוטה אוונסיס חסכוני כמו 1.6 ויותר חזק וזול לאחזקה ואתה תמצא 2009/10 ב 100K וגם הוא אמין וצורך 1/10-11 ממוצע בדלק.

פורסם

אהלן.

התחלתי להתעניין ברכב, מחפש לקנות משומש בשנתון 2010, בסביבות ה100K.

אם למישהו יש נסיון עם הרכב או כל דבר אחר להגיד על הרכב, אני מאוד מעונין לשמוע.

האם יש בעיות מיוחדות? האם שווה את ה100K שאני הולך להשקיע בו? אמינות? בעיות מיוחדות? דלק? משהו שאני צריך לדעת?

תודה.

פורסם

שלום Farar,

לטויוטה אוונסיס משנת 2009 והלאה יש גיר אוטומטי-רציף, שתורם גם לנסיעה נעימה ביותר וגם משפר את צריכת הדלק של הרכב. בהשוואה לרכבי מנהלים אחרים באותה קטגוריית מחיר, לאוונסיס יש צריכת דלק טובה שעומדת על כ-10.5 קילומטרים לליטר בממוצע. לא ידוע לי על בעיות מיוחדות של הרכב. כמו לרוב רכבי טויוטה לרכב יש מוניטין אמינות מצוין ועלויות אחזקה סבירות.

רכב נוסף באותה הקטגוריה שיוכל אולי להתאים לדרישותיך הוא הונדה סיוויק. היא מעט יותר קטנה מהאוונסיס אך עדיין מרווחת מאוד. צריכת הדלק של הסיוויק טובה וקיים גם דגם היברידי שלו יש צריכת דלק אפילו טובה יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
אהלן.

תקציב 100K.

הרכב צריך להיות אמין. אוטומטי. לא חובה מרווח אבל 5 מקומות. צריך להיות עם עיצוב יפה, שלא יהיה עיצוב משעמם (חשוב).

לא גיפ, אבל גם לא מיני. משהו בסגנון של הג'וק או של הסוניק (גם מבחינת סגנון העיצוב וגם מבחינת גודל הרכב).

ועוד שאלה לא קשורה, האם הדגם החדש של המאזדה 6 שיצא עכשיו שווה 160K? האם יש אפשרות לקבל דילים טובים יותר עליו?

תודה.

אבא שלי הזמין את המאזדה 6 החדשה, בגלל שהרכב חדש לגמרי ורק עכשיו הגיע לארץ אין אפשרות לקבל הנחות ודילים טובים יותר,אפילו בשביל לקוח חוזר

פורסם

הרכב לא מעולה, הוא בינוני למדי.

מדובר במעין קורולה מגודלת, מכל הבחינות.

העיצוב החיצוני קצת אפרורי אבל זה עניין של טעם, תא נוסעים לא איכותי במיוחד, אבזור סטנדרטי שכולל מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה, בקרת אקלים וזהו בערך.

נוחות הנסיעה לא מצטיינת וגם הבידוד מרעשים.

הוא לא מעולה וגם לא ממש גרוע, בינוני.

לדעתי יש מכוניות עדיפות כמו סקודה סופרב, פיג'ו 508, סיטרואן C5, סובארו B4 וגם שברולט מאליבו.

• תוכן חדש...