Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מכרנו את הרכב הקודם והחלטנו לרכוש רכב חדש בכעד 125K.

הדרישות מהרכב להיות מרווח ורק סדאן, שיתאים לנסיעות משפחתיות- זוג הורים, זוג נערים וילדה קטנה.

- האוטו צריך להיות מהיר יפה וחסכוני עד כמה שאפשר.

- אוטו צריך להיות אמין ואם לא קיימת אחריות על הגיר אז כנראה שגם לא גרמני/DSG.

דוגמא להשוואה רצינו לקנות פאסאט CC אך בשנים שהתקציב מאפשר אין אחריות על הגיר וזה ממש מסוכן.

או דוגמא אחרת פורד מונדאו אקובוסט טיטניום (אם מישהו מוכר שיצור איתי קשר) אבל אין כאלו בכלל ביד שתיים.

ודבר אחרון הרכב צריך להיות מאובזר מאוד (גג, ג'נטים, עור יתקבלו בזרועות פתוחות.)

נסיעה שנתית ממוצעת בכ- 30-35 אלף ק"מ לכן חשובה גם צריכה שפויה (9-10 ק"מ לליטר עירוני) כי אם לא היה חשוב בלי לחשוב פעמיים היינו רוכשים את אחד הג'יפים האמריקאים.

פורסם

היונדאי I35 בדגם המאובזר מגיעה עם כל התוספות שציינת, בנוסף נסיעה חלקה ונעימה, כח זמין ומרווחת.

אופציה נוספת היא האוקטביה הנפלאה עם תא מטען ענקי, בידוד רעשים מעולה, כח מדהים בדגם ה1.2 ליטר טורבו אבל למיטב ידיעתי לא מגיע עם גג נפתח...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
היונדאי I35 בדגם המאובזר מגיעה עם כל התוספות שציינת, בנוסף נסיעה חלקה ונעימה, כח זמין ומרווחת.

אופציה נוספת היא האוקטביה הנפלאה עם תא מטען ענקי, בידוד רעשים מעולה, כח מדהים בדגם ה1.2 ליטר טורבו אבל למיטב ידיעתי לא מגיע עם גג נפתח...

אתה רציני ? אני אומר בפירוש רכבים באיכות גבוה עם כח ואתה מציע לי 1.6 יפנית ? תודה על העזרה בכל מקרה. זה אפילו לא הכוון.

פורסם
אז תחפש BMW 320

את האמת שדי חשבתי על זה אבל אבא שלי כבר קיבל מספיק כוויות מגרמניות והוא לא מוכן לשמוע על המותג הארור BMW.

פורסם

ב 125K אתה לא תמצא רכבי מנהלים חדשים מיבואן (2013),

רכבים משומשים אתה תמצא מעל 2010 בד"ך ובתקציב:

1- סובארו B4 החדשה (אין לי מושג לגבי אבזור-עור,גג)

2- הונדה אקורה החדשה.

3- ב.מ.וו סדרה 3.

4- מיצובישי לנסר החדשה 1.8ל'.

5- סיטרואן C5 החדשה.

6- סקודה סופרב גיר לא DSG.

7- פיג'ו 407.

8- מאזדה 6 החדשה(מ 2008).

9- שברולט מאליבו.

לגבי יונדאי I35 בתגובה הקודמת היא אינה רכב מנהלים.

פורסם

2- הונדה אקורה החדשה.

3- ב.מ.וו סדרה 3.

5- סיטרואן C5 החדשה.

7- פיג'ו 407.

9- שברולט מאליבו.

התייחסתי לנתון המחיר והתמורה. ולידיעתך גם מיצובישי לנסר לא רכב מנהלים.

DOMO2

פורסם

2- הונדה אקורה החדשה.

3- ב.מ.וו סדרה 3.

5- סיטרואן C5 החדשה.

7- פיג'ו 407.

9- שברולט מאליבו.

חבר לא ביקשתי אוטו חדש מהחברה... אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.. ולגבי האופציות, תודה רבה אני אבחן אותן לעומק.

ד"א יש סופרב בלי DSG ? פעם ראשונה שאני שומע על זה. יכול להיות שקיים גם CC בלי DSG ?

פורסם

אל תכעס על אנשים, בהתחלה מבינים שאתה מחפש רכב מנהלים חדש ב-125 אל"ש. תכתוב שאתה מחפש משומש אז יבינו אותך יותר טוב. לעצם השאלה האחרונה שלך אז כן, יש גם סופרב שמגיע עם גיר אוטומטי רגיל לא DSG

פורסם

במהלך שנת 2012 שווקה הסופרב בעלת מנוע ה1.8T עם תיבת הילוכים אוטו' פלנטרית בעלת 6 הילוכים.

היבואן גם ככה נותן כ 5 שנות אחריות על תיבת הDSG 7 מה שאמור להרגיע אותכם מהבחינה הנ''ל.

דווקא הDSG6 אמור להיות אלטרנטיבה טובה יותר ובכלל הוא משווק לגרסת הדיזל בסופרב ,יאפשר לכם ביצועים טובים וחיסכון ניכר בדלק,הרכבים מאוד מאובזרים גם בבסיסם ומאוד מרווחים.

הCC צפופה מאחור עקב מרכב דמוי קופה ולכן פחות מומלצת,שים לב שבהתחלה שווקה בארץ רק עם 4 מקומות ישיבה ורק לאחר מכן נוספה האופציה למושב נוסף מאחור.

פורסם
אל תכעס על אנשים' date=' בהתחלה מבינים שאתה מחפש רכב מנהלים חדש ב-125 אל"ש. תכתוב שאתה מחפש משומש אז יבינו אותך יותר טוב. לעצם השאלה האחרונה שלך אז כן, יש גם סופרב שמגיע עם גיר אוטומטי רגיל לא DSG[/quote']

תודה על תגובתך. מנסים לעזור ועוד מתעצבנים פה

DOMO2

פורסם
חבר לא ביקשתי אוטו חדש מהחברה... אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.. ולגבי האופציות, תודה רבה אני אבחן אותן לעומק.

ד"א יש סופרב בלי DSG ? פעם ראשונה שאני שומע על זה. יכול להיות שקיים גם CC בלי DSG ?

למה אתה מתעצבן, אתה צריך עזרה לא אני וגם לפעמים קורה חוסר הבנה למרות שאתה כתבת רכב חדש לא משומש.

הרוב כשאומרים רכב חדש הם מתכוונים לרכב חדש מיבואן, אני הייתי כמוך אבל הרבה פעמים אמרו לי אנשים שרכב חדש זה מיבואן ורכב אחר קוראים לו משומש.

לגבי סקודה סופרב יש דגמים גיר טיפטרוניק רגיל ויש DSG6 וDSG7.

את DSG7 בעייתי ושני הסוגים האחרים טובים.

ואני חושב בפאסאט CC יש טיפטרוניק לא רק DSG.

פורסם
אל תכעס על אנשים' date=' בהתחלה מבינים שאתה מחפש רכב מנהלים חדש ב-125 אל"ש. תכתוב שאתה מחפש משומש אז יבינו אותך יותר טוב. לעצם השאלה האחרונה שלך אז כן, יש גם סופרב שמגיע עם גיר אוטומטי רגיל לא DSG[/quote']

תודה על תגובתך. מנסים לעזור ועוד מתעצבנים פה

למה אתה מתעצבן, אתה צריך עזרה לא אני וגם לפעמים קורה חוסר הבנה למרות שאתה כתבת רכב חדש לא משומש.

הרוב כשאומרים רכב חדש הם מתכוונים לרכב חדש מיבואן, אני הייתי כמוך אבל הרבה פעמים אמרו לי אנשים שרכב חדש זה מיבואן ורכב אחר קוראים לו משומש.

לגבי סקודה סופרב יש דגמים גיר טיפטרוניק רגיל ויש DSG6 וDSG7.

את DSG7 בעייתי ושני הסוגים האחרים טובים.

ואני חושב בפאסאט CC יש טיפטרוניק לא רק DSG.

סליחה אם הבנתם אותי לא נכון, אבל אני ממש לא כעסתי וגם אמרתי תודה בכל מקרה על הנסיון לעזור..

בכל מקרה לא הייתה פה שום נימה של כעס :)

לעניינו, איך המזדה 6 פרמיום מבחינת דלק וביצועים ? היא בעלת 170 כ"ס ו0-100 רק 10 שניות ? האם היא מחפה על זה מעל מאה ? תאוצות ביינים ?תודה לעוזרים.

פורסם

מהיר וחסכוני ברכב בסדרי גודל כאלה? אתה צריך דיזל, אחרת 1 ל10 בעיר זה מאוד מאוד אופטימי.

בתקציב שלך אפשר לקנות מרצדס E מונית לשעבר בערך שנת 2009. אפשר לימצוא בקילומטרז' סביר (למרות שרכבים האלו יכולים להחזיק הרבה מאוד). שום רכב בתקציב כזה לא יתן לך רמת פינוק הזאת. הרכב מרווח, נוח מאוד, אמין, חסכוני וחזק למדי.

לאומת רבים טובים אחרים ברכב הזה מה שניראה כמו עור בסאלון זה באמת עור, מה שניראה כמו עץ זה באמת עץ.

לא רוצה מונית ומוכן להתפשר בצריכת דלק? קח מרצדס E קצת יותר ישנה עם מנוע בנזין. בתקציב שלך אני מעריך שאפשר למצוא בערך 2006~2007. או כמובן יש גם מרצדס C שהיא גם מאוד מאוד נחמדה.

לגבי רכבי שטח - עד כמה שאני מבין אותך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מהיר וחסכוני ברכב בסדרי גודל כאלה? אתה צריך דיזל, אחרת 1 ל10 בעיר זה מאוד מאוד אופטימי.

בתקציב שלך אפשר לקנות מרצדס E מונית לשעבר בערך שנת 2009. אפשר לימצוא בקילומטרז' סביר (למרות שרכבים האלו יכולים להחזיק הרבה מאוד). שום רכב בתקציב כזה לא יתן לך רמת פינוק הזאת. הרכב מרווח, נוח מאוד, אמין, חסכוני וחזק למדי.

לאומת רבים טובים אחרים ברכב הזה מה שניראה כמו עור בסאלון זה באמת עור, מה שניראה כמו עץ זה באמת עץ.

לא רוצה מונית ומוכן להתפשר בצריכת דלק? קח מרצדס E קצת יותר ישנה עם מנוע בנזין. בתקציב שלך אני מעריך שאפשר למצוא בערך 2006~2007. או כמובן יש גם מרצדס C שהיא גם מאוד מאוד נחמדה.

לגבי רכבי שטח - עד כמה שאני מבין אותך.

חחח מה עשיתי רע למישהו שאני יקנה מונית לשעבר ?

לצערי האוטו האולטימטיבי בשבילי הוא הפורד מונדאו אקובוסט טיטניום אבל אני לא מוצא אחת למכירה..

• תוכן חדש...