Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה אם הבנתם אותי לא נכון, אבל אני ממש לא כעסתי וגם אמרתי תודה בכל מקרה על הנסיון לעזור..

בכל מקרה לא הייתה פה שום נימה של כעס :)

לעניינו, איך המזדה 6 פרמיום מבחינת דלק וביצועים ? היא בעלת 170 כ"ס ו0-100 רק 10 שניות ? האם היא מחפה על זה מעל מאה ? תאוצות ביינים ?תודה לעוזרים.

מאזדה 6 מנוע 2.5 אני חושב שעושה 7 לליטר כי מנוע 2.0 עושנ 8-9 בעיר ולגבי 0-100 אני חושב שפחות מ 10 שניות אולי 9 או 9.5.

רכב מנהלים חסכוני הוא טויוהט אוונסיס שעושה 9+ בעיר אבל ללא ריפוד עור וגג נפתח וגם הוא טוב ומעולה וזול לאחזקה וטיפול וגם אתה אולי תקבל 2011 או גם תמצא 2012 בתקציב ואם תוסיף עוד טיפה אתה בטח תמצא 2012.

מ 0-100 בערך 9.5 שניות וביטוח זול וגם סחירות עתידית.

פורסם

לפי מה שאני מבין - אירופאיות עם דגש על גרמניות - לא!

אז בוא נרד גם מצרפתיות.

עם מה נשארנו?

יפניות\קוריאניות

אתה רוצה צריכת דלק יחסית שפויה - אז נראה לי שגם נרד כרגע מהקוריאניות למרות שאני לא חושב שזה נכון וסונטה 2.5 ליטר היתה יכולה להיות בחירה מעניינת עבורך.

עם מה נשארנו?

יפניות - יתרון כולל וגורף - אמינות, אחזקה וביטוחים שפויים, מומנט גבוה בסל"ד נמוך יחסי, בסגמנט הזה כל הרכבים נוחים לנהיגה.

סובארו B4 - יתרונות - 4*4 סימטרי לכביש שנותן לך אחיזה מצויינת והיגוי נהדר בקיצור בטיחוטית מאוד לנהיגה, מנוע חזק עם מומנט טוב בסל"ד נמוך יחסית לרכב אטמוספרי, גיר פנטסטי, בעיני נוחה מאוד, שקטה מאוד!

חסרונות - צמיגים חייבים להחליף בזוגות והמלצה להחליף את כל הרביעייה, צריכת דלק (בדגמים החדשים יש שיפור מורגש) טיפה פחות טובה מהמתחרות, זינוק עצל משהו הודות לכובד הנוסף של מערכת הAWD

ממליץ לקחת את ה2.5 ליטר.

מאזדה 6 - אפשר לקרוא לזה בחירת העם

היתרון כאן בעיניי הוא בעיצוב והנדסת אנוש טובים מאוד, רכב שמרגיש זריז ומתנהג טוב, יש המון ממנה בליסינג וקל מאוד למצוא אקסמפלר טוב.

החסרון - בעיקר צריכת דלק.

טויוטה אוונסיס - צריכת דלק, גיר 7.1, מרווח פנימי נהדר (לא שבסובארו חסר זה פאקינג יאכטה), שמירת ערך טובה יותר משאר המתחרות, מוסכים נהדרים.

חסרונות - טויוטה? :-D

ההמלצה שלי היא על B4 בנפח 2.5 ליטר - היא תהיה זולה יחסית לרכישה וזה יפצה קצת על צריכת הדלק אבל האמינות והבטיחות של הרכב יחזירו לך את החיוך אחרי הרכישה.

אם אתה שואל אותי על איזה רכב מנהלים אני הייתי הולך היום לו היה לי תקציב -

פיג'ו 508! צריכת דלק טובה מאוד שאתה מקבל מרכב שנותן לך כמעט 25 קג"מ כבר ב1400 סיבובים לשניה

הדגם עם הסלון עור פשוט מעמיד לי כשאני רואה אחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מבין את האובססיה לגבי צריכת דלק,זה לא שמתחרה אחת עושה 1-6 והשנייה 1-13 וזה לא שפותח השרשור נוסע 40k בשנה, ההבדלים בהוצאות הדלק ההיו זנחים...משום מה אף אחד לא מזכיר את נושא ירידת הערך...

Porsche 944 turbo

פורסם

אכן נימנים אכן!

אני גם לא מבין את נושא צריכת הדלק.

הסיבה לזה היא שהזהב השחור מסנוור אותנו ולא נותן לנו לראות נתונים אחרים שמרכיבים חבילה כלכלית.

למשל -

רצועת טיימינג - אם יש לרכב רצועה ולא שרשרת זה אומר שצריך להחליף אותה כל כמה שנים או קילומטרז' וזה כמה אלפים טובים - רכב בלי רצועת טיימינג אלא שרשרת, חוסך לכם את התחזוקה\סכנה הזו.

נפח מנוע - כל כך הרבה אנשים היום קונים את רכבי המיני המשעשעים האלה - בוא נראה כמה מהם ימשיכו לצחוק אחרי שהמנוע ילך להם איפשהו בין 100 ל150KKM וזה עוד רכבים שהיו אנשים קונים אותם דווקא בגלל שהם נושאים איזה 30KKM בשנה לפחות בזמן שזה רכב שנועד לנסיעות עירוניות קצרות - היה הגיוני לו הנסועה השנתית שלו היתה 10KKM אז זה רכב שכנראה יחזיק עשור ויחזיר המון אהבה.

או קיי נכון - אלפא 159 יכולה גם להראות לכם צריכת דלק של 1:7 מצד שני זה רכב שקל מאוד להתאהב בו וקל מאוד להעביר איתו הרבה שנים - צריכת הדלק תתגמד לכם לעומת זה שהייתם משדרגים רכב פעם או פעמיים באותה התקופה.

בעיני רכישה של רכב מנהלים זו רכישה שמתבצעת מטעמים של נוחות ופרקטיקה בראש ובראשונה ואם כבר אז לקנות לטווח ארוך, כי נכון - הוא יזלול יותר דלק

אבל האמינות שלו רק מעצם נפח מנוע גדול יותר - תשתלם בסופו של דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא מבין את האובססיה לגבי צריכת דלק,זה לא שמתחרה אחת עושה 1-6 והשנייה 1-13 וזה לא שפותח השרשור נוסע 40k בשנה, ההבדלים בהוצאות הדלק ההיו זנחים...משום מה אף אחד לא מזכיר את נושא ירידת הערך...

בתקציב הזה כדאי לך לשקול את השברולט מאליבו שתתאים לצרכים שלך מאוד.

תוכל למצוא מודל 2011 יד 1 בסביבות 112K ש"ח

אכן נימנים אכן!

אני גם לא מבין את נושא צריכת הדלק.

הסיבה לזה היא שהזהב השחור מסנוור אותנו ולא נותן לנו לראות נתונים אחרים שמרכיבים חבילה כלכלית.

למשל -

רצועת טיימינג - אם יש לרכב רצועה ולא שרשרת זה אומר שצריך להחליף אותה כל כמה שנים או קילומטרז' וזה כמה אלפים טובים - רכב בלי רצועת טיימינג אלא שרשרת, חוסך לכם את התחזוקה\סכנה הזו.

נפח מנוע - כל כך הרבה אנשים היום קונים את רכבי המיני המשעשעים האלה - בוא נראה כמה מהם ימשיכו לצחוק אחרי שהמנוע ילך להם איפשהו בין 100 ל150KKM וזה עוד רכבים שהיו אנשים קונים אותם דווקא בגלל שהם נושאים איזה 30KKM בשנה לפחות בזמן שזה רכב שנועד לנסיעות עירוניות קצרות - היה הגיוני לו הנסועה השנתית שלו היתה 10KKM אז זה רכב שכנראה יחזיק עשור ויחזיר המון אהבה.

או קיי נכון - אלפא 159 יכולה גם להראות לכם צריכת דלק של 1:7 מצד שני זה רכב שקל מאוד להתאהב בו וקל מאוד להעביר איתו הרבה שנים - צריכת הדלק תתגמד לכם לעומת זה שהייתם משדרגים רכב פעם או פעמיים באותה התקופה.

בעיני רכישה של רכב מנהלים זו רכישה שמתבצעת מטעמים של נוחות ופרקטיקה בראש ובראשונה ואם כבר אז לקנות לטווח ארוך, כי נכון - הוא יזלול יותר דלק

אבל האמינות שלו רק מעצם נפח מנוע גדול יותר - תשתלם בסופו של דבר.

אם לא היה חשוב לי הדלק וירידת הערך ממזמן הייתי רוכש לי גראנד צירוקי מודל 9-10 אוטו פצצה עם כח יפה נח והכל טוב.

עד שמגיעים לתחנת הדלק, או כשבאים למכור אחרי שנה. זה הסיבה שאמריקאיות לא ממש מדברות אליי.

והנסיעה השנתית היא לא 40k משולב בשנה.. היא הרבה יותר גרועה היא 25k עירונית ו5k בין עירונית ( אני גר בעיר שבנויה כולה עלייה אחת גדולה ככה שמכוניות זוללות פה בכיף 1-5/6.)

• תוכן חדש...