Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע מאיפה אתה משיג את המידע שלך , אבל החוק אינו מחייב את החזרת הרכב ליצרן לאחר שנה, אלא להעביר בעלות על הרכב ולמכור אותו כיד שניה.

רכבי ה 0 ק"מ מליסינג לרוב אינם רכבים אשר ישבו תקופה ארוכה אלא דווקא רכבים צעירים מאוד אשר עקב ביטול עיסקה ואו ככל הנראה עיסקה טובה מול היבואן מוצעים בהנחה משמעותית לציבור הרחב אשר מאפשרת לחברת הליסינג רווח נאה..

אם אני זוכר נכון, החוק לא מאפשר למכור רכבים ששכבו שנה או יותר, זאת הסיבה שהם מתגלגלים לליסינג, כי האלטרנטיבה השניה שציינתי הרבה יותר יקרה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אם אני זוכר נכון, החוק לא מאפשר למכור רכבים ששכבו שנה או יותר, זאת הסיבה שהם מתגלגלים לליסינג, כי האלטרנטיבה השניה שציינתי הרבה יותר יקרה.

החוק מחייב להעביר את הרכב יד מתום שנה מהגעתו לארץ, אין שום הנחיה להחזרת הרכב ליצרן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...