Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בהמשך חיפושיי אחר רכב משפחתי ,הוצא לי דרך חבר של חבר יונדאי I30 שהחבר קנה מחברת ליסינג

ב 0 ק"מ (החבר הוא יד 2).

למה הכוונה בעצם ב 0 ק"מ? האם זה באמת רכב שלא היה בשימוש מעולם?

או שזה רק כינוי לרכב שהיה בשימוש חברת הליסינג מעט זמן ולא צבר הרבה קילומטראז?

יש לציין שעל החבר אני סומך גם בהקשר ש לצורת נסיעה וגם יודע שהוא טיפל יפה ברכב

פורסם

זה רכב ששכב במחסני היבואן קרוב לשנה. במקום להחזיר אותו ליצרן כפי שהחוק מחייב , היבואן מעדיף לגלגל אותו במחיר זול לחברת ליסינג. הרכב נרשם על שם חברת הליסינג, הקונה מהליסינג יהיה יד II, ובפועל הרכב לא נסע יותר מכמה ק"מ ספורים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא בהכרח - יש הרבה מאוד יבואנים שמוכרים גם מכוניות "טריות" לחלוטין לחברות הליסינג - ומשתמשות בערוץ הזה כערוץ מרכזי לשיווק.

שני יבואנים שמאוד אוהבים לעשות זאת הם: טלקאר יבואני קיה, ו-UMI יבואני שברולט.

לאחרונה גם דלק מוטורס החלו למכור מכוניות מוזלות בצורה כזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

האם העובדה שהרכב "שכב" כמעט שנה במחסן ולא הונע עלול לגרום לבעיות בטווח הארוך?

(הרכב בכל מקרה שנת 2009 כך שבעיות שהיו עלולות להיווצר עד 3 שנים כבר טופלו)

פורסם

באיזה רכב מדובר? בכלל לא בטוח שהוא שכב זמן ארוך במחסני היבואן. וגם אם כן - כמו שציינת אין לזה משמעות אחרי 3 שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה.

האם העובדה שהרכב "שכב" כמעט שנה במחסן ולא הונע עלול לגרום לבעיות בטווח הארוך?

(הרכב בכל מקרה שנת 2009 כך שבעיות שהיו עלולות להיווצר עד 3 שנים כבר טופלו)

אחרי שלוש שנים כנראה שרוב התקלות שנגרמו מהישיבה במחסן, אם בכלל נגרמו, כבר התגלו.

כמו שכתב כאן zvit, יש לא מעט רכבים חדשים שמגיעים לחברות הליסינג ונמכרות כיד ראשונה אפס קילומטרים. זה לא חייב להיות רכב שעמד שנה בבונדד של היבואן.

פורסם
זה רכב ששכב במחסני היבואן קרוב לשנה. במקום להחזיר אותו ליצרן כפי שהחוק מחייב , היבואן מעדיף לגלגל אותו במחיר זול לחברת ליסינג. הרכב נרשם על שם חברת הליסינג, הקונה מהליסינג יהיה יד II, ובפועל הרכב לא נסע יותר מכמה ק"מ ספורים.

אני לא יודע מאיפה אתה משיג את המידע שלך , אבל החוק אינו מחייב את החזרת הרכב ליצרן לאחר שנה, אלא להעביר בעלות על הרכב ולמכור אותו כיד שניה.

רכבי ה 0 ק"מ מליסינג לרוב אינם רכבים אשר ישבו תקופה ארוכה אלא דווקא רכבים צעירים מאוד אשר עקב ביטול עיסקה ואו ככל הנראה עיסקה טובה מול היבואן מוצעים בהנחה משמעותית לציבור הרחב אשר מאפשרת לחברת הליסינג רווח נאה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שני יבואנים שמאוד אוהבים לעשות זאת הם: טלקאר יבואני קיה, ו-UMI יבואני שברולט..

גם סמל"ת נוהגת להרבות בשמוש במגרשי הרכב, עם עדיפות ברורה ולא ממש מובנת למגרשי המגזר בצפון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם סמל"ת נוהגת להרבות בשמוש במגרשי הרכב, עם עדיפות ברורה ולא ממש מובנת למגרשי המגזר בצפון.

למה לא מובנת? כשיעלה הצורך בחלפים יד2, המכונוית יתחילו להעלם מהכיבישים, אנשים יקבלו כסף מהביטוח ויקנו אחת חדשה.

(*מתבסס על מה שקראתי בשרשור של הגוף שנגנבה)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה על התגובות.

אני מבין אם כן שבגדול זו עסקה משלמת. המוכר יוריד כ 15-20% מהמחירון.

(אגב מדובר על יונדאי I30)

פורסם

יש חברות ליסינג שמשווקות מכוניות חדשות לגמרי

הם קונים מהיבואן כי הם מחוייבים לכמות על מנת לקבל מחיר טוב ואז משווקים לפרטיים במחיר מוזל

פורסם
תודה על התגובות.

מכיר אנשים שרכשו קיה פורטה ב 95 מליסינג, רכבים חדשים לחלוטין , לטעמי זה המחיר שיוצע או שצריך להתכוונן גם לI30.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

Guest ספורטמוטורי
פורסם
מכיר אנשים שרכשו קיה פורטה ב 95 מליסינג, רכבים חדשים לחלוטין , לטעמי זה המחיר שיוצע או שצריך להתכוונן גם לI30.

אמא שלי קנתה אחת כזאת בדצמבר 2011 במחיר של 97000

פורסם
תודה על התגובות.

מה זה מושלמת?

יש לזכור שהרכב הוא יד שניה ולכן המחיר בהתאם, זה לא שמישהוא עושה לך טובה.

אז נכון שהרכב חדש לחלוטין ועם אחריות יצרן אבל שוב, המחיר משקף את הנתונים של הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אמא שלי קנתה אחת כזאת בדצמבר 2011 במחיר של 97000

97 לעומת?.. מה המחיר שלעדתך עליי לבקש כיום, בהנחה שמחירון של הרכב הנ"ל הוא סביב ה 70 אלף?

מה זה מושלמת?

יש לזכור שהרכב הוא יד שניה ולכן המחיר בהתאם, זה לא שמישהוא עושה לך טובה.

אז נכון שהרכב חדש לחלוטין ועם אחריות יצרן אבל שוב, המחיר משקף את הנתונים של הרכב.

המילה הייתה "משתלמת" ולא "מושלמת.. אין עסקאות מושלמות :)

• תוכן חדש...