Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TorrentLeech פתוח להרשמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור, מהנסיון הקצר שלי (אני משתף קבצים שהורדתי יותר מיום ואף אחד לא מוריד) ומהתגובות פה, אני מבין שכדי להשתמש בטורנטליץ' אני צריך לבצע תחזוקה שוטפת- לרכוש שרת סידבוקס, להוריד קבצים מבוקשים לפני שאלפים אחרים מורידים אותם, להעלות לשם את מה שהורדתי ולשתף אותם וגם אז לא בטוח שזה יספיק..

היה לי משתמש בטורנטליץ' לפני כמה שנים, כשעדיין לא היו טראקרים ציבוריים וזה היה שונה.

לא היתה את כל התחרות הזאת על העלאה, ישר אחרי שהורדתי כבר התחילו להוריד ממני.

בלי סידבוקס יהיה לך מאוד קשה לבנות שם יחס נורמלי, תצא לך הנשמה עד שתצליח לעלות לשם משהו.

שלם כמה דולרים לseed.st תוך כמה ימים תבנה לך RATIO שיקח לך חודשיים לבנות עם הרוחב פס הנוכחי שלך.

תחזוקה שוטפת-לא ביג דיל, אחרי שבנית לך את הRATIO שאתה חושב שיספיק לך לתקופה ארוכה, אתה מסיים את המנוי בסידבוקס (מקסימום תוך כדי אתה יכול לנצל אותו לעוד טראקרים פרטיים שתמצא).

כמו כן תשתדל להמנע ממשהו שנקרא HIT AND RUN שום אתר טורנטים לא אוהב שאתה מוחק אותו ישר אחרי ההורדה, תשאיר אותו בעמוד הFINIESHED כדי לשתף . (אישית אחרי שעשיתי BUFFER מכובד לא זכור לי שהקפדתי על כמויות RATIO שהם דורשים, אבל עדיף להיצמד לחוקים)

All torrents must be seeded to a minimum of 0.4 ratio, we previously had this as 0.6 but felt some were finding it too hard to achieve so we have reduced it to 0.4.

If you cant reach 0.4 on the torrent ratio then the torrent must be left open seeding for minimum of 60 hours/120 announces. (Do not cheat this by manually forcing an announce as we can detect this easily and you will be caught)

החוקים בTL מחייבים אותך רק לעשות LOGIN לאתר פעם ב90 יום (מי שVIP פתור גם מזה), אחרת החשבון שלך נחסם. כשיש לך RATIO נורמלי אז לא יעיפו אותך כי אתה עונה להגדרות.

כאן תוכלו לקרוא קצת יותר על דרכים לשיפור RATIO עם חיבורים איטיים , הם מסבירים שלמי שיש חיבור איתי עדיף לא לקפוץ על טורנטים חדשים (בגלל מה שהסברתי בעמוד הקודם, כולם מתנפלים עליהם ולא נשאר לכם בשר).

http://wiki.torrentleech.org/doku.php

מה גם שמשתמשים שרק נרשמו לא יכולים להוריד טורנטים חדשים, כי יש להם תקופת המתנה להורדות, תקופת ההמתנה הזאת מסתיימת אחרי שהRATIO שלכם משתפר.

עוד משהו קטן למי שחדש בעולם הטורנטים (יש את זה במדריך WIKI למעלה), במחשב בבית וגם בסידבוקס, תגדירו בCLIENT של הטורנטים (UTORRENT לדוגמא) בטראקרים פרטיים שהDHT יהיה מבוטל בהגדרות, וגם PEER EXCHANGE מיותר. אלה הגדרות לטראקרים ציבוריים (מה שEXODUS המליץ).You have DHT, Peer Exchange, Local Peer Discovery or DNA turned on in your client. All those settings have to be turned OFF

בUTORRENT מומלץ גם להגביל את מהירות הUL שלכם כדי שלא יחנוק לכם את הרוחב פס, וגם את מספר הPEER CONNECTION ל250 כללי, ו60 לכל טורנט, אין צורך ליותר חיבורים מזה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי התפרעת עם ההורדות. הרבה אנשים עושים בדיוק את אותה שגיאה, הם מגלים אתר שכולו טוב רק שוכחים שקיים הרטיו.

אם ההרשמה עוד פתוחה אתה יכול לפתוח יוזר נוסף כמובן לא עם אותו מייל למקרה שאכן תקבל באן.

לא עשיתי את השגיאה הזאת. הורדתי 92MB, יש שיפור קל ברטיו - 0.3.

בעקרון אני לא משתמש ביטורנט כבד.

אני אשתמש במנוי בטורנטליץ' רק לתכנים בלעדיים שיש שם.

הסידבוקס לפי הבנתי בא לתת מענה למהירות הUPLOAD האיטית.

השאלה אם גם אקבל עדיפות בהעלאה על מישהו עם מהירות איטית משלי?

פורסם

אם מדובר בקבצים קטנים של 1GB לא תהיה לך עדיפות, אבל בהורדות כבדות יותר, ובעיקר כאלה שיש להן ביקוש , תהיה לך עדיפות.

גם עם SEEDBOX צריך סבלנות, וללמוד את שיטת העבודה. לדעתי להוריד חלקי קבצים כדי לחסוך בסתם הורדה, ולחכות ל"חבילות" גדולות, כמו MP3 PACK, MOVIE PACK,GAMES PACK וכו , סרטי HD לדוגמא לא הולכים כל כך טוב, רק אם זה משהו יחסית פופולארי, אבל משחקי קונסולות עפים שם כמו גרעינים ותוכל לעשות עליהם אחלה סיבובי RATIO.

אפשר לראות באתר לאיזה קבצים יש מספיק PEERS/LEECHERS לאורך זמן (עניין של שעות זה נחשב טורנט טוב להרצה,

אבל אם מדובר לטורנט שתוך כמה דקות דקות עולה לרשת מבלי ביקוש אז תראה שם בעיקר SEEDS, לא ישאר לך מה לחלק לאחרים ותצטרך לחלוק את הטורנט הזה הרבה זמן עד שתרגיש תזוזה בשיתופו).

קצת קשה להסביר את זה, כי הכל קורה שם מאוד מאוד מהר, וחייבים לשבת ולראות לבד כיצד מתנהל שם זרם העניינים, כשאתה בליגה של הגדולים עם SEEDBOX ביד.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני חייב לציין שאני נזכר בשירוש מקביל שבו מישהו נתן אתר עם המון תוכן להורדה ישירה בכ20 דולר לחודש וחלק טענו פה שתשלום כסף נוגד את עניין ההורדות.

אז או שכולכם עובדים בחברת חשמל או שאתם מתעלמים מהעובדות.

צריכת החשמל של המחשב + המודם על מנת לשמור על רטיו תקין לא רחוקה מעשרים דולר.

שלא לדבר על העבודה שצריך להשקיע בתחזוקה של החרתא הזה ולחשוב פעמיים לפני שמורידים משהו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני חייב לציין שאני נזכר בשירוש מקביל שבו מישהו נתן אתר עם המון תוכן להורדה ישירה בכ20 דולר לחודש וחלק טענו פה שתשלום כסף נוגד את עניין ההורדות.

שלא לדבר על העבודה שצריך להשקיע בתחזוקה של החרתא הזה ולחשוב פעמיים לפני שמורידים משהו.

אתה אבל לא קונה את המחשב, חשמל, מודם על מנת הטורנטים אלא אתה קונה מחשב והטורנטים זה חינם ואתה לא משלם על התוכן.

כשאתה מתחיל לשלם על התוכן עצמו ולא על הדברים העיקפיים אז זה מאבד מהעניין של השיתוף ואילו בטורנטים זה P2P כלומר אתה משתף תוכן ואתה מקבל בתמורה לזה תוכן.

אני אומר שאם כבר לשלם למישהו תמורת התוכן אז כבר לשלם ליוצרים.

פורסם

צר לי משה אבל לא הבנתי את כוונתך במשפט הראשון.

בהמשך להודעתך, אני חייב לציין שאני לא מוצא שום "עניין" בלשתף.

סה"כ רוצה להנות מתוכן כזה או אחר באופן זמין ואיכותי באינטרנט.

בשביל P2P אמיתי יש את הטורנטים הציבוריים, בלי משמשעת של הSS ובאיכות וכמות כמעט זהה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה נזכר נכון :) גלו את נפלאות ה USENET -

http://www.hometheater.co.il/article01075

http://www.mako.co.il/nexter-archive/Article-fcd1a96c8824621004.htm

אפילו בפחות מ 20$ ניתן למצוא ספק תוכן טוב. בלי רטיו ובלי נעליים. הנה אחלה ספק ב 10$ לחודש, או רכישה חד פעמית של חבילות הורדה במידה ולא רוצים להתחייב לשום דבר (25 ג'יגה ב 10$, 180 ג'יגה ב 25$ ו 1000 ג'יגה ב 50$).

http://www.astraweb.com/

כך רכשתי חבילה של 10 דולר ובכל פעם שבא לי אני מוריד מה שמתחשק לי במהירות שיא. כמובן שאם רוצים להוריד תכני HD או משחקי קונסולות יהיה משתלם יותר לרכוש מנוי חודשי. החסרון היחידי מול TORRENTLEECH ועוד כל מיני אתרים הוא שב USENET אתה צריך להתעדכן לבד מה יוצא ולחפש את זה או להבדיל להשתמש באינדקס קבצים צד 3... הנה סקירה של האתרים העיקריים לחיפוש NZB (שזה הקובץ שמורידים, בדומה לקובץ הטורנט) -

http://usenetreviewz.com/usenet-search/

אני אוהב את BINSEARCH -

http://www.binsearch.info/

אבל כאמור אתה צריך לדעת מה לחפש... היה אינדקס מאוד טוב בשם NZBMATRIX אבל הוא נסגר :\

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...