Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברמקולים שבחתימה Rockford T-162S. מדובר על סאט קומפוננט ברמה גבוה שמהיום הראשון לא נהנתי ממנו כמו שצריך ומה לא עשיתי, קניתי HU של אלפיין כי חשבתי שזאת הבעיה שבגללה לא שומעים יפה ועדיין הרמקולים אחרי כיוונים היו נשמעים המומים וצורמים.

רק היום התעסקתי שוב עם הרמקולים ועבר לי בראש לבדוק את הקרוסים לראות אולי שם הבעיה ומה אני רואה, שהכבלים שלי התנפחו ונשרפו בשני הקרוסים, מה שמשלים לי בדיוק את התמונה לבעיה שלי שעד עכשיו לא באמת הצלחתי לאתר אותה.

אני ישמח לדעת מה עליי לעשות ולאיזה מעבדה/בעל מקצוע אפשר לשלוח לתיקון ואני מאוד מקווה שתגידו לי שזה באמת משהו שאפשר לתקן.

חשוב לציין שאני מאזור אשדוד וכמו כן שאין לי אחריות כי הרמקולים נקנו בחו"ל.

מחכה לפתרונות

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

יש מלא אפשרויות :

1. שלח את הקרוסים למעבדת אלקטרוניקה הקרובה לביתך

2. השתמש בקרוסים אחרים (עדיפות לאיכותיים)

3. עבודה אקטיבית

פורסם

קודם כל אז אני מבין מהתשובה שלך שכן אפשר להחליף את הכבל בכבל אחר... האם יש למישהו מושג פלוס מינוס מה העלות של התיקון במעבדה?

והאם יש מישהו שמכיר מקום באזור אשדוד שכן מתעסק עם דברים מהסוג הזה?

ואשמח להסבר מה הכוונה לקרוס אקטיבי ומה העלויות של זה?

פורסם

אני לא מהאזור שלך אז אני לא יכול להמליץ לך על מעבדה מהאזור.

עבודה אקטיבית, היא פשוט לעבוד ללא הקרוס אובר החיצוני שאתה מחבר אליו את הסט,

הבעיה - אתה צריך HU שתומך בעבודה אקטיבית, ומגבר 4 ערוצים, או עוד מגבר 2 ערוצים,

בעבודה אקטיבית סט, אתה מחבר כל אלמנט לערוץ אחר במגבר,

כלומר המידבאסים יהיו על ערוץ 1-2 והטוויטרים על 3-4,

לפי הבנתי יש לך מגבר 4 ערוצים, כך שבעבודה אקטיבית אתה נשאר בלי סאב,

או בלי טוויטרים, או - שאתה יכול לעבוד חצי אקטיבי אבל זה כבר סיפור אחר,

חבר את המיד-באסים ישירות למגבר, ודבר עם אדי (lanosforce) שהוא יסביר לך איך להכין "קרוס" )(lpad) רק לטוויטר.

לפני שאתה רץ לעשות ניסיון, וודא שהציוד שלך מתאים לעבודה בצורה הזאת.

פורסם

חחחחח חשבתי שזה עניין פשוט יותר, בכל מקרה תודה על ההסבר אבל אני בדעה של לתקן את הקרוסים אחרי הכל זה לא אמור להיות עניין מסובך להחליף כבל הבעיייה שלי היא מי באמת מסוגל לעשות את זה ובאזור שלי?!?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם הייתי מתאמץ ומשלם כסף למעבדה כדי שיחליפו לך קבל-

בסכום שהם יקחו לך אני מאמין שתוכל לקנות קרוסים טובים יותר יד שניה (רק תבדוק את תדרי הCUT OFF שלהם).

אתה לא מכיר מישהו עם גישה למלחם? אפילו הנדסאי? זו לא כזו תורה מסיני להחליף קבל כשאתה יודע את הערך שלו...

• תוכן חדש...