Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי שלוש אופציות לקניית רכב , האם תוכלו לייעץ לי

1.פורד פוקוס 2007

2. יונדאי גטס 2008

3.פיאט פונטו גרנדה 2007

לצורך ההשוואה חשובה לי הצריכת דלק, האמינות של הרכב והאם זה רכב עם הרבה תקלות וטיפולים

פורסם

גרנדה הכי חסכונית,ואמינות ממוצעת,קח בחשבון שיש לה גיר רובוטי,הוא חסכוני כמו ידני,אך פחות חלק מאוטומט רגיל,מה הנסועה שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר מעביר לבד הילוכים,אבל הוא נקרא רובוטי,כי הוא פועל כמו גיר ידני,יש מצמד שעליו אחראי המחשב.

כמה אתה עושה ק"מ בשנה? כי יכול להיות שההבדל לא יהיה גדול בין הפוקוס לבין הגרנדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון להשנה האוטו ישמש אותי רק בסופשים לבילויים אבל מאוקטובר אני מתחילה ללמוד שזה נסיעה 3 פעמים בשבוע מקרית גת לראשון כ-60 קמ

פורסם

אם כך אין צורך במשפחתית,תוכלי לרכוש גרנדה,היא בטיחותית,עדיפות לגירסת מנוע 1.4,הרכב לא יקר לאחזקה.

פורסם

מחזק, אם אין צורך במשפחתית, אז זה סתם בזבוז. הגראנדה תיתן מענה מצוין, כמובן בתנאי השפרט שתמצאי יהיה שמור ומתוחזק היטב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי הגרנדה, יש לי הסתייגות קלה. אם הרכב טופל במוסכים של פיאט בקשי להוציא הסטוריית טיפולים ותבדקי מה מצבו של הרובוט. באם הוא לא עבר שיפוץ משאבה ושאר ירקות התיקון הכואב הזה עלול ליפול עלייך.

אם את יכולה לתפקד עם רכב ידני, הגרנדה מומלצת מאוד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארילו,לפי מה שראיתי מחיר שיפוץ הרובוט הוא כ 5 אלף ,דומה למחיר שיפוץ גיר פלנטרי,שם איתו צריך מזל,או שאני מפספס משהו?

פורסם

נכון, אבל בניגוד לגיר פלנטרי שמודיע לך זמן מראש ויש הרבה מכונים שיודעים להתעסק איתו, עם הגיר הרובוטי הזה מתעסקים אך ורק במוסכים המורשים של פיאט.

אם מחיר החלפים בארץ היה כמו באנגליה לדוגמא, החשש היה הרבה יותר נמוך. לדוגמא סולנואיד פשוט עולה בארץ כ-2000 ש"ח לחלק חדש, וכרבע מזה באנגליה.

בנוסף גיר פלנטרי בד"כ מסמן כשהוא צריך להחזיר את נשמתו לבורא ואפשר לנסוע איתו עד למוסך. בגיר הרובוטי הזה הוא פשוט יצא לניוטרל ויסרב לשלב הילוך. כשזה קורה בכביש מהיר זה מלחיץ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...