Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2013 הגיעה ומה הגיעה יחד איתה ??, נחשתם נכון , עלית מחירי מתואמת של יבואני הרכב.

כרגיל כולם מתיישרים על פי דלק מוטורס , אילו לא היססו להודיע על מספר המזל החדש ...127,000 ש"ח לפוקוס ואו מאזדה 3 חדשה...

למה ?? , ככה , כי ככה בא להם , המיסים על הרכב לא השתנו, הדולר נמוך מאוד , האירו גם, היין גם הוא לא עבר שינוי רדיקלי, אבל יש החלטה להעלות מחיר אז מעלים.

יונדאי ממהרת להעלות מחירים גם היא למספר הפלא 127,000 ש"ח, אני בטוח שעם הגעת הפורטה החדשה גם היא תעלה... 127,000 ש"ח.

תנחשו כמה עולה קורולה חדשה ??, נחשתם נכון 126,000 + 1000 ש"ח לצבע מטאלי..

בקיצור תיאום מחירים מדהים, שלא לדבר על קבוצת המנהלים שכולם מתיישרים על 165,000 ש"ח.

אני שואל את עצמי היכן נמצא הממונה על ההגבלים העיסקים ? , אם זה לא קרטל אז מה נחשב לקרטל עם תיאום מחירים אבסולוטי מעין זה ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ומה שמדהים הוא, שדווקא עכשיו מדווחים ב-ynet על צניחה של 40% במסירות של רכבים חדשים.

מגיע לכל היבואנים האלו לפשוט את הרגל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הממונה, אני מניח, נכנע ללחצים.

אלה אנשים עשירים מאוד, עם הרבה כוח. בניגוד למה שניסה למכור לנו יבואן מרצדס, כאילו הוא "מסכן" ויש תחרות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שנה טובה לכל הפראיירים שקונים רכב חדש. בעוד 3-4 שנים אקנה מכם את הרכב בחצי ממה ששילמתם. בכיף.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בדיוק ה"ממנוה על ההגבלים העיסקיים" אמר ברדיו שיש חשד לתאום מחירים והם בודקים את הנושא.

וואלה, גאונים. לא ברור איך הם שמו לב?

מגאן 265

פורסם
^

ואם הפראיירים לא יקנו כלל, ממי תקנה?

אם תושבי ישראל ישאירו את הרכבים במחסני היבואן תראה איך לפתע פתאום מחירי הרכב יורדים לרמה קרובה לאילו של חברות הליסינג, אולי לא אחרי חודש ואו חודשים, אבל לאחר 4-5 חודשים של אין מכירה תראה איך ההנחות ומבצעי המכירות מתחילים מכל עבר.

צריך רק לקבל החלטה שהפעם אנו מלמדים את היבואנים החמדנים לקח .

תחשוה ולו לרגע שאם מוכרים היום פורטה חדשה מליסינג ב 95 א"ש, חברת הליסינג מרוויחה במינימום 5000 ש" שלא לדבר על 10,000 ש"ח , כלומר 85-90 א"ש, היבואן לא מפסיד כסף במכירה לליסינג , אז רק תחשבו כמה הם מרוויחים עלינו הפרטים...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הדרך הכי טובה להכות ביבואנים היא להחליט שבמקום להחליף רכב חדש כל 3 שנים מחליפים כל 4 (כדוגמא...)

והופ - המכירות קורסות בעוד 25%....

זה לא קשה !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני גם הייתי מעלה את המחירים. אנשים ממשיכים לקנות רכבים חדשים בלי הפסקה, אז למה להפסיק את נסיקת המחירים?

עד שאנשים לא יפסיקו לקנות רכב חדשים, זה לא ייגמר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא קשה?

הלו, אתה נמצא בישראל. מקום שבו אנשים לא יכולים שבוע מבלי לקנות קוטג' , או שמעדיפים כול חודש לשלם הון לחברות הסלולר שדפקו אותם במשך שנים, כי אין להם כוח להזמין סים קארד מהאינטרנט. אז ששלא יקנו רכב חדש???

משהו בתודעה הצרכנית שלנו דפוק לגמרי

פורסם

^

לא קונה תנובה.

בגולן טלקום מהשבוע הראשון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...