Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחילים בשפשוף רטוב בנייר 1200, לאחר מכן 2000, לאחר מכן פוליש (במקרה הנ"ל, Megs UC), ואז לכה.

מצב התחלתי:

on1wydhzwtij.jpg

ywmaywijm2dz.jpg

022yhmfjyjhi.jpg

j3ymkvndqmtl.jpg

שיוף 1200:

jmlhmq4gzmzz.jpg

zknykkwxjzjw.jpg

שיוף 2000:

tmohnmfd0ylm.jpg

tnwyznq54tdm.jpg

פוליש:

gmzgrzm3yjzm.jpg

תוצאה לאחר לכה:

kzkvmydgzrqo.jpg

mizm2i0nj2mj.jpg

nmhjzjinjmmj.jpg

wmgunmzzzdg5.jpg

mujmxrjmmkhw.jpg

zg1n0tnzkucm.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון אני מודה ששברת שיא בלחכות לנושא שיעלה...חיכיתי רבע שעה לראות את התמונות שלך.

ייצא מעולה,איך עשית את הפוליש? ידני?

מה אתה אומר על המצב שלי שיש בפנסים? אפשרי לסדר בדרך הזאת?

Scan Speak

פורסם

אלון,

אתה יכול להגיד באיזה לכה השתמשת ולמה בכלל צריך לעשות לכה אחריי?

כי אני למשל חדשתי הרבה פנסים לחברים שלי בעבר , עם נייר 1000-1500 ואחריי זה פוליש של meg 105 ואחריי זה ואקס איכותי ונישמאר דיי טוב עד עכשיו.

Tim Korotkin

פורסם
אלון אני מודה ששברת שיא בלחכות לנושא שיעלה...חיכיתי רבע שעה לראות את התמונות שלך.

ייצא מעולה,איך עשית את הפוליש? ידני?

מה אתה אומר על המצב שלי שיש בפנסים? אפשרי לסדר בדרך הזאת?

התמונות ענקיות. להבא אקטין אותם. תודה שהערת.

פוליש ידני.

יש לך תמונה של הפנסים ?

אלון,

אתה יכול להגיד באיזה לכה השתמשת ולמה בכלל צריך לעשות לכה אחריי?

כי אני למשל חדשתי הרבה פנסים לחברים שלי בעבר , עם נייר 1000-1500 ואחריי זה פוליש של meg 105 ואחריי זה ואקס איכותי ונישמאר דיי טוב עד עכשיו.

לפי המלצת חברינו לפורום, השתמשתי בלכה יאכט ורניש בדילול 1:1 עם טרפנטין.

ההגנה ארוכה יותר מ"וקס".

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין ספק שהתוצאה מעולה.

אני רק לא מבין איך רכב אחרי 3/4 שנים מגיע למצב מביש של פנסים עכורים כפי שרואים כאן

ועוד טויוטה.

פורסם
אין ספק שהתוצאה מעולה.

אני רק לא מבין איך רכב אחרי 3/4 שנים מגיע למצב מביש של פנסים עכורים כפי שרואים כאן

ועוד טויוטה.

המצב לא היה כה גרוע. זוויות ותנאי התאורה הדגישו את זה. האמת, הוא לא היה רע בכלל.

פורסם
המצב לא היה כה גרוע. זוויות ותנאי התאורה הדגישו את זה. האמת, הוא לא היה רע בכלל.

בכל זאת קשה להבין איך פנסים מגיעים למצב כזה מחברה איכותית כמו טויוטה

אני יכול להבין שאחרי 10 שנים או 15 שנים זה מגיע למצב עכור/דהוי,אבל לא אחרי 3/4 שנים.

לי יש רכבים ישנים של בני הבית (יותר מ 13 שנים) והם לא הגיעו למצב כזה -מעניין.

יכול להיות שזה סוג מסויים של פנסים? עובדה,גם לי יש טויוטה שעומדת בשמש הכי חזקה בארץ

כמה שנים והפנסים ממש חדשים. (צריך לבדוק את זה מול חברת טויוטה)

פורסם
כן אלון,הינה התמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455560

כמובן שבתמונות זה טיפה יותר מודגש ממה שרואים,הזמנתי מאוטוסטור את הערכה לניקוי פנסים של טרטל ווקס,מה אומר?

אני קניתי את הערכה הזאת גם והעלאתי בזמנו תמונות והתוצאות היו מדהימות אבל השרידות של החומר הייתה חלשה אחרי גשמים .

קח בחשבון .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

כל שיטוט אקראי בכל שכונה יוכיח כי רוב הטויוטות בארץ סובלות מפנסים עכורים.

נראה לי שהיה בעבר שרשור כאן או בפורום אחר אודות בעיות חוזרות עם פנסי טויוטה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ייתכן וזו בעיה ידועה בטויוטה.

לא משנה, אין טנדר כמו של טויוטה, לא יהיה, ופנסים דוהים לא ישנו דעתי :wink:

פורסם

מצטער על שאלת הטיפשים: את כל התהליך ביצעת על הפנים "מבחוץ" נכון ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...