Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יפ לאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן... קניתי לא מזמן אודי A3 , קניתי אותה מלאה בבעיות ולאט לאט אני מביא אותה למצב טוב ואז מתחיל להשקיע בה.

מאתמול האוטו נותן טורים בלי לתת כח בתכלס... כאילו אני לוחץ על הגז בניוטרל , הטורבו נכנס לפעולה בסלדים נמוכים ומהאגזוז יוצא עשן לבן... שריפת שמן כאילו. אה והשעון של הגדישה לא זז.

ההשערה שלי ושל חבר שלי זה שמשו קרה לצ'יפ... אם הצ'יפ הלך פייפן , אינלי כסף להביא צ'יפ חדש... אפשרי להחזיר את התוכנה לסטוק?

פורסם

ציפ לא "הולך" זה תוכנה שמותקנת במחשב הניהול של המנוע.

אם אתה לא חושב שזה הטורבו אלא הצ'יפ זה בעצם אתה חושב שלך לך מחשב המנוע (זה כמה אלפי שקלים בדרך כלל).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

חבר, הטורבו שלך מת. הצ'יפ לא קשור.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אפשר לנסות להתפלל, לפעמים זה עוזר והטורבו חוזר לעצמו. אם בכל זאת הוא ממשיך לשרוק תנסה להגביר את הווליום במערכת...ועכשיו ברצינות רק להחליף טורבו

פורסם

וואלק חוש ההומור של האנשים בפורום הזה משופר כמו המכוניות שלהם... תירגע בנאדם , אני כולה ביקשתי חוות דעת לא צריך להתחיל להשתולל.

התכוונתי אם אפשר לשים פשוט צנרת במקום מגדש...

פורסם
וואלק חוש ההומור של האנשים בפורום הזה משופר כמו המכוניות שלהם... תירגע בנאדם , אני כולה ביקשתי חוות דעת לא צריך להתחיל להשתולל.

התכוונתי אם אפשר לשים פשוט צנרת במקום מגדש...

מתוך עניין ,כמה עולה לך להחליף טורבו ?

אני גם אם היה אפשר לשים לא הייתי שם צנרת ,המנוע צריך טורבו

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מקסים שהמנוע צריך טורבו... אני צריך כסף בשביל זה , ואנלא בא להתבכיין אומשו פשוט רק קניתי אותו ואנלא מפסיק לשפוך עליו כסף :\

האוטו שנה 98

פורסם

כן... בדינמומטר רעננה , בבדיקה גילו תקלות שלפני הערכה שלי ושל חבר שמבין בזה חשבתי שאני מיישר קו ב 4 אלף שקל... זאת ממש לא המציאות ועוד לא סיימתי ובכלל לא רואה את הסוף :\

תוצאות הבדיקה היו הרבה יותר עדינות מהתוצאות בתכלס מסתבר...

פורסם

כמה האוטו עבר ?

יכול להיות שאחד מצינורות הואקום נקרעו ולכן אתה לא מרגיש סחיבה. ניסיתי לעבור על כל הצנרת ולבדוק ?

אגב זה משהו שקרה לי וגם חשבתי שהלך לי הטורבו , והתברר בסוף שזה צינור שנקרע. שווה בדיקה.

• תוכן חדש...