Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה קיבלתי את הRAIN X ואני רוצה למרוח על החלונות ברכב.

איך עושים את זה בצורה יעילה ביותר?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קוראים את ההוראות המפורטות בחלק האחורי של הבקבוק...:lol:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

באמת??

קראתי ומרחתי, ואני שואל ממי שכבר ניסה אם יש לו שיטה טובה למריחה שזה יהיה יותר יעיל?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

שמע .אני לא הולך לתרגם בקבוק מלא כיתוב גרמנית בגוגל טרנסלייט.בשביל שאלות מסוג זה יש את הפורום שמיועד לעזרה של אנשים שרוצים ומעוניינים לעזור ולא סתם להיות חכמים על חשבון אחרים.גם אני יודע לחפש בגוגל ו(אפילו באנגלית)ולהשתמש במילונים ומבחינתי לשאול כאן זה לגיטימי באותה מידה.אני חושב שהפורום שלנו צריך להיות אחד המקומות הראשונים ששואלים ומתייעצים בו ולא האחרון.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
באמת??

קראתי ומרחתי, ואני שואל ממי שכבר ניסה אם יש לו שיטה טובה למריחה שזה יהיה יותר יעיל?

במידה ואתה רוצה שיתייחסו אלייך ברצינות תשאל את השאלות הנכונות במקום לפזר מידע מעורפל.

ראשית על איזה מוצר מדובר??

Rain‑X® Original Glass Treatment

Rain‑X® 2-in-1 Glass Cleaner with Rain Repellent

Rain‑X® Glass Cleaner

Rain‑X® X-treme Clean

Rain‑X® Anti-Fog

Rain‑X® De-Icer

או שאולי מדובר באחד הווקסים שלהם?? אתה בטח מצפה מאיתנו לנחש מה רכשת...

שנית בתגובתך השנייה רשמת שפעלת על פי ההוראות, מניסיון שלי עם הרבה מוצרים אני יכול להגיד שהיצרן יודע היטב מה הוא רושם ולמה ואם פעלת על פי ההוראות לא צריכה להיות בעיה, ניתן להבין ממך שכבר מרחת את החומר, אז אולי תאמר מה הבעיה, ממה אתה לא מרוצה, אלו קשיים היו לך בזמן יישום המוצר וכך יהיה יותר קל לעזור לך.

תמקד את עצמך ידידי, ככה יהיה לנו קל יותר לעזור לך.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

רכשתי את המוצר הזה

RAIN-X 3.5 0Z WINDSHIELD REPELS WATER RAIN SLEET SNOW

לא הבנתי מההוראות אם צריך למרוח עם מטלית יבשה או לחה. אני מרחתי עם מטלית יבשה ולכן אני חושב שהמריחה לא היתה מושלמת.

ורציתי לוודא איך למרוח נכון.

פורסם

תודה רבה, בסרטון נראה שהנוזל בצבע לבן ואצלי הוא שקוף.

למרות שניערתי אותו זה אמור להיות שקוף או לבן?

פורסם
תודה רבה, בסרטון נראה שהנוזל בצבע לבן ואצלי הוא שקוף.

למרות שניערתי אותו זה אמור להיות שקוף או לבן?

יכול להיות שהגוון הלבן נובע מהעירבוב שעשה הבחור בסרטון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תעלה תוצאות לאחר המריחה..

• תוכן חדש...