Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן!

יש לי ראוטר "הוטבוקס" בבית ושני מחשבים (נייד ונייח) שיושבים בשני קצוות הפוכים של הבית.

את הראוטר מיקמתי באמצע, ובמחשב הנייח הוספתי כרטיס רשת אלחוטי.

היום אני סובל מחוסר יציבות מסויים ברשת, ואיני מצליח למצות את 30 המגה שלי (במחשב אחד מגיע לכ10 ובשני לכ18).

האם הגיע הזמן לקנות ראוטר נורמאלי וחזק? או שאפשר לקנות repeater זול מאיביי שיעשה את העבודה? מה אתם אומרים?

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה-hotbox לא תומך בחיבור לריפטרים.

תתחיל בלהחליף אותו בראוטר חזק יותר שגם תומך בשרשור ראוטרים (WDS).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברשת אלחוטית אתה לא תוכל להגיע לקצב המקסימלי של העברת הנתונים. תוכל להתקרב לאחוז מסויים (80-90 להערכתי). חבר כבל רשת חוטי להוטבוקס מאחד המחשבים ותראה את ההבדלים.

גם אם תקנה ראוטר חזק, ברגע שאתה גולש בכמה מחשבים, ה30 מגה מתחלק בין כל התחנות באמצעות QOS (במידה ומאופשר בנתב).

אם אתה מקבל עוצמת אות חלשה באחד המחשבים (שמן הסתם תלויה במרחק המחשב מהנתב וכמה קירות האות עובר בדרך), אז repeater יוכל לפתור לך את הבעיה. תקנה אחד במחיר סביר מאיביי והוא אמור להספיק.

מה שכן-אם יש לך נתב שתומך בתקן N (יתכן שאפילו נתב של 54MBPS בתקן G יכול להספיק לך) שתומך בשרשור ראוטרים WDS יכול לפתור לך את הבעיה.

עריכה: פיקה צביק הקדים אותי.

פורסם

נראה לי אני אנסה לשגע את הוט שיחזירו לי את הTPLINK שהיה לפני, או שפשוט אקנה אחד...

בכל אופן, ברור לי שאלחוטי זה לא כבל וברור לי גם שהאות מתחלק, המספרים שנתתי הם כאשר כל מחשב מחובר בנפרד.

המלצות לראוטר חזק עם אפשרות DLNA יתקבלו בברכה! (אם הוא לא יעלה הרבה זה רק יוסיף :))

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...