Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לגולף 80000 לגולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אבק את עזרתכם לדעת מה כולל טיפול 80000 בגולף שלי ?

בטיפול האחרון הוחלפו מסנן אויר+מזגן+פילטר שמן+ שמן (מקורי ).

ואם יש מקום מומלץ באיזור הצפון מלבד צמפיון , הטיפול האחרון בוצע אצל שליין .

תודה ושבת שלום

פורסם

את שלי קניתי כשהייתה כבר עם 90K ק"מ אז אני לא יודע מה בדיוק כולל טיפול 80K, אבל אני מניח שזה טיפול קטן רגיל.

לצערי לא מצאתי מוסך שאני סומך עליו באיזור חיפה, אני תמיד נוסע לרון בת"א.

בכל מקרה אם כבר לטפל בצ'מפיון אז מהניסיון שלי מוסך הצפון בנצרת עדיף מהמורשים בשמן.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ערב טוב

אם בוצע טיפול 60,000 כמו שצריך, אז בטיפול 80,000 צריך לפי הוראות יצרן רק שמן ומסנן שמן, ניתן להחליף גם מסנן אוויר ( הם רושמים לבדוק מסנן אוויר), מכיוון שהרכב שנת 2008 כידי להתחיל לחשוב על החלפת כל מה שקשור לטיימינג, אמורים לעשות ברכב הזה אחת ל 120 ק"מ או אחת ל 5 שנים, שבוע הבא אנחנו כבר ב 2013 אז אולי תבקש הצעה להחליף את כל מה שקשור למערכת תזמון (טיימינג).

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה

היד הראשונה טיפלה בפליקס ואכן כן בוצע טיפול 60 כמו שצריך

לקחתי לתשומת ליבי אברר לגביי הטימניג

יש עוד משהוא שצריך להחליף להיות שקט עד הטיפול הבא ??

ערב טוב

פורסם

אני לא מכיר את השאלה לגבי הטיפול, אבל לגבי המוסך, אנחנו מטפלים בסיאט אלתיאה TDI שלנו כבר כ- 6 שנים במוסך משארקה בעפולה ומרוצים מאוד (מוסך מורשה). אני לא יכול כמובן להתחייב על רמת ההיכרות שלהם עם GTI, אבל נראה לי שלא צריכה להיות בעיה.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...