Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי מאזדה 3 ספיריט שנת 2008 - עליה לכביש אוגוסט 2008

וכידוע ישנה בעיה במאזדות שהנפס האחורי נאכל מהחום של הנורה, השאלה שלי אם אוכל להוציא פנס חדש מהחברה שכן היא מכירה

בתקלה והינה נפוצה בכל העולם ?!

מרכזי השירות דורשים סכום לא הגיוני לפנס \: סך הכול מדובר ברכב בן 4.5 שנים שנסע פחות מ 60 אלף קילומטר =\

וזה לא שאני גרמתי לתקלה הזאת.

אני שואל כי אני רואה הרבה נושאים שבהם לקוחות מאוכזבים מכל מיני יבואניות רכב ומקבלים טיפול (מדי פעם) הולם והחברה לוקחת

על עצמה את האחריות. האם מישהו התנסה בעבר עם דלק מוטורס ?

פורסם

אני בספק שהפנס היה נאכל מנורה בהספק המקורי שאליו התכוון ותכנן יצרן הרכב, אלא אם מדובר בפנס תחליפי או בעיית מגעים.

יש נורות רבות ש'נראות כמו' אך הן בעלות הספק שונה, אני לא אתפלא אם זה מה שקרה במקרה שלך.

אגב, מהיכן המידע שזו תקלה ידועה? אני לפחות לא זוכר עוד מישהו בפורום שהתלונן על זה, בטח לא במאסות שהיינו מצפים להם מרכב כה נפוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמנם אין לא הייתה וכנראה גם לא תהיה ברשותי מאזדה 3, אבל אני רואה בכבישים *המון* רכבים כאלה עם התופעה שפותח התראד מדבר עליה. טוב נו.. אולי זה האויר של תל אביב שגורם לזה :D

Aprilia Shiver 750

פורסם

אתה בטוח שאתה לא מדבר על הבקלית שנשרפת מהשמש? זו בהחלט תופעה נפוצה הנעוצה בעדשת הפוליקרבונט השקופה של המאזדה 3/6.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בשתי מאזדות 3 שהיו לי הבקלית הפנימית האדומה נשרפה מהחום, פעם אחת החלפתי במסגרת האחריות ופעם שניה פשוט קניתי נורות לד אדומות ככה שלא רואים חור לבן כשהאורות דולקים ואמור להיות רק אור אדום.

פורסם

התופעה ידועה, פשוט אנשים לא מודעים לזה, רוב המאזדות ליסינג וכנראה אין הרבה פדנטים (כמוני) ששמים לב לזה ..

אני מדבר על החלק האדום בבקלית האחורית, רואים שהיא פשוט "נמסה" ורואים צבע אדום בהיר נוטה לגוון לבנבן.

רעיון נחמד הפנסי לד אבל לא פתרנו את הבעיה של הבקלית

פורסם

דווקא כן פתרנו, כי הנורת לד אדומה ככה שאין שום זכר לאור לבן שמבצבץ.

בכל מקרה זה איזה 50 שקל במקום מעל 1000 כמו שרצו ממני בחברה, לדעתי משתלם.

פורסם

הנורות לד עצמן הזמנתי מאיביי, עלה לי בערך 15 דולר, שזה יותר יקר מנורות סטנדרטיות שיש בפנסים האלה.

הזמנתי אחרי המלצה של מישהו עם רכב זהה ועם אותה בעיה.

פורסם
כידוע ישנה בעיה במאזדות שהנפס האחורי נאכל מהחום

גם נפס, גם חום...אתה לא צריך מוסך, אתה צריך מרכז גמילה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...