Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך בדיוק הם מחטטים לך במייל בלי לקבל ממך את הסיסמה?

הם עושים את זה דרך ממשק של גוגל, בדיוק כמו שאם אתה מתחבר לאתר דרך חשבון הפייסבוק הם יכולים לשאוב את תמונת הפרופיל + פרטים אישיים + רשימת החברים.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תרון הוא לפתוח מייל ייעודי, אפילו לכל עסקה. המידע מעסקה בודדת או מספר קטן של עסקאות לא בונה שום פרופיל, ושמות אפשר לפברק - הרי הם עוקבים אחר מספר, לא שם. בכל מקרה - גם לאיביי או אמאזו יש פרופיל שלכם, כך שאין הרבה אפשרת להסתתר, אלא רק לסמוך על מפעילי האתרים שהם נוהגים בהגינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחזרה לדיון המקורי,

ביקשתי מהמוכר לפתוח תלונה בUSPS, מדובר בשירות הEMS שלהם המבטיח הפצה תוך 5 ימי עסקים, עברו כבר שבועיים (ברוטו).

פשוט בושה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוצר שהזמנתי מארה"ב יצא ממנה ב-5/3. היות ומדובר בUSPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl מספר המעקב לא עובד מרגע היציאה מארה"ב. עברו 46 ימים מרגע המשלוח (וטיפה יותר מרגע ההזמנה). פתחתי כבר תלונה בResolution Center והמוכר אמר שאם השעון לא יגיע הוא יפעיל את הביטוח ויזכה אותי במלוא הסכום, אז זה לא מדאיג אותי.

השאלה היא אם קיים בכלל סיכוי שהמוצר יגיע. לרוב משלוחים מארה"ב אני מקבל אחרי שבועיים, גג שלושה. אני לא מכיר את סוג המשלוח המסויים הזה, וגם אין לי מושג איך דואר ישראל התנהל בחגים, אבל האם קיים כאן מישהו שמשלוח שלו מארה"ב התעכב כל כך הרבה זמן?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תשמע, לדברים האלה יש זמן ממוצע, ז"א מארה"ב למשל הזמן הממוצע הוא נגיד שבועיים, יש הרבה אנשים שמקבלים לפני הזמן הזה ויש הרבה אנשים שמקבלים אחרי הזמן הזה. בנוסף לזה יש את הקצוות, אנשים שמקבלים הרבה הרבה אחרי או הרבה הרבה לפני.

כבר קראתי כאן בפורום, יכול להיות שאפילו בשרשור הזה על אנשים שקיבלו חבילות מסין אחרי כמה חודשים טובים, אפילו אחרי חצי שנה.

כל עוד אתה מכוסה באיביי תנצל את זה, אם לא עברו 45 יום תבקש החזר כספי או שישלח לך שעון חדש, במידה ויגיעו לך 2 שעונים תשלח אל המוכר אחד מהם.

פורסם

לי במשך יותר משבוע יש 3 חבילות בהנוג קונג שנתקעו במצב הבא

is being processed for departure from Hong Kong as of 11-Apr-2013 .

המוכר טוען שאין עיכוב וזה נורמלי, אבל מנגד חבילה אחרת שיצא בדרך אלי כבר מ10 לחודש.

מה זה אומר? וכיצד לפועל?

פורסם

מוצר שהזמנתי במוצ"ש האחרון מהונקונג הגיע אלי לתיבה ביום חמישי!

זמני האספקה הם אקראיים לחלוטין (טוב, גם עצם ההגעה היא אקראית למדי :roll:).

:turn-l:
פורסם
מוצר שהזמנתי במוצ"ש האחרון מהונקונג הגיע אלי לתיבה ביום חמישי!

נראה לי שברת שיא :D

הזמנתי לפני כמה ימים פריט יחסית יקר עבור גיסתי מאיביי ארה"ב (לאחר חפירה מאסיבית של בעלה,אחי היקר),ולפי אתר USPS,אין עדכון בכלל (אפילו עוד לא הגיע למרכז מיון שלהם)

עם השביתה מחר,החגים האחרונים שלנו,ודואר ישראל - הולך להיות שמח.. :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דואר אויר רגיל מארה"ב הגיע אחרי 63 ימים.. נשלח מ shipito לא שילמתי על ביטוח והייתי בטוח שהם דפקו אותי . מי פה האשם shipito או דואר ישראל?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
מוצר שהזמנתי מארה"ב יצא ממנה ב-5/3. היות ומדובר בUSPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl מספר המעקב לא עובד מרגע היציאה מארה"ב. עברו 46 ימים מרגע המשלוח (וטיפה יותר מרגע ההזמנה). פתחתי כבר תלונה בResolution Center והמוכר אמר שאם השעון לא יגיע הוא יפעיל את הביטוח ויזכה אותי במלוא הסכום, אז זה לא מדאיג אותי.

פעם הזמנתי חלקים לפלאפון שלי (שפירקתי והרכבתי) מאיביי, היה איזה חלק שעלה משהו כמו 50 דולר שהזמנתי מארה"ב. זמן ההגעה אליי היה אמור להיות מקסימום חודש ואחרי 43 יום (כי אחרי 45 יום כבר אי אפשר לקבל החזר) ביקשתי מהמוכר את הכסף חזרה כי המוצר לא הגיע. אחרי חצי יום בלי שום שאלה ראיתי בכ"א שלי זיכוי על סך 50 דולר.

המוצר הגיע לאחר שבועיים, עידכנתי את המוכר ושילמתי לו את הסכום המגיע לו.

כל הזמן הזה חששתי שהם חושבים שאני סתם מבלף עליהם כדי לקבל מוצרים בחינם.

פורסם
דואר אויר רגיל מארה"ב הגיע אחרי 63 ימים.. נשלח מ shipito לא שילמתי על ביטוח והייתי בטוח שהם דפקו אותי . מי פה האשם shipito או דואר ישראל?

ואוו, קיבלתי תקווה מחודש שאולי המשלוח שהזמנתי אי שם בתחילת מרץ עוד יגיע אלי... :cry:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לצערי, בכל מה שקשור לדואר ישראל , הכל רנדומלי שזה מדהים.

אני מזמין הרבה מאוד דברים מחו"ל , החל מביגוד ספורט ורכיבה מקצועי ועד חולצות אופנה שעולות בארץ פי 3 (אדידס אוריג'ינלס וכד') כולל ספרים , סרטי בלו-ריי , דיסקים, מקלות תיפוף וחלקי אופניים והשד יודע מה ..

היו לי משלוחים ממדינות נידחות בארה"ב שהיגיעו אחרי 4 ימים (בעבר , כיום זה לא קורה), ולעומתם משלוחים במעטפה שהיגיעו אחרי חודש וחודשיים ... לא ממש ברורה לי צורת העבודה שלהם , אבל מדהים בעיני איך משלוח יוצא מאיווה בארה"ב תוך יומיים מרגע התשלום או תוך פחות מחצי יום אצל סלרים רציניים (לא רק באיביי - גם מול אתרים רציניים של מוצרים מחו"ל) ועוזב את המדינה באותו היום ואילו מרגע ההגעה לישראל (שלא לוקח יותר מיום וחצי - לא משנה מאיזו מדינה, כל עוד זה דואר אויר) זה לוקח חודש וחצי או חודש .:-(

אם אני אעשה את הטעות ואזמין עם DHL \ UPS ודומיהם ישחטו לי את הנשמה עם מיסים שונים ותשלומי שקר כלשהוא עבור השחרור.

עסק ביש . נקודה.:shock:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תופעה חדשה בשבילי,ועוד בארה"ב (USPS)

הפריט שהזמנתי שבוע שעבר,קיבלתי קוד עבורו,ועד עכשיו אין שום התקדמות באתר מעקב שלהם (סטטוס הראשון והאחרון הוא שנתקבל שם וזהו,אין שום מעקב או מידע איפה הפריט)

היום כבר קבלתי פתקית מהדואר לבוא לקחת :shock:

התרגלתי לחוסר סטטוסים בדואר ישראל,אבל גם בחו"ל עצלנים?

track.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...