Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתאים לאוטובאהן הגרמני - זו נהיגה טיפוסית שם. אצלנו הייתי מצפה להתנחלות שמאלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חושב שבגרמניה חולקים נתיב עם אופנוע בעל כרחו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ההצמדות לימין כל כך טבועה בדמם של הנהגים הגרמנים, עד שהם חותכים את הרכב בנתיב הימני כדי להגיע אליו. יוצא מכלל זה מצב בו יש משאית באופק, אז הם הופכים יצירתיים במיוחד בפרשנות החוק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כלומר, הם שומרים ימין to a fault.

אולי זה מסביר למה, למרות שמירת החוק הקפדנית, הם לא כל כך טובים בלא להיתקל אחד בשני.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני בנתיב הימני, במהירות חוקית, מתעסק בענייני. ובפתאום האדיוט הזה מחליט לעבור ימינה - עלי. ככל הנראה בכוונה.

ראיתי אותו במראה ולכן הסתובבתי אליו.

כמובן שהוא חתך אח"כ שני נתיבים שמאלה והמשיך בכביש 6, מה שאומר שלא הייתה לו שום סיבה להגיע בכלל לנתיב שלי.

זרקתי פנימה BMW i8 כדי לאזן בין רע לטוב.

תשדל עם האופנוע לנסוע תמיד קצת מעל המהירות הממוצעת של התנועה זה יחסוך לך המון צרות כאלה.

(לא מוריד בשום דרך מהאשמה שלו אלא שרואים שאתה נוסע יותר לאט מהתנועה וזה לא בריא על אופנוע).

פורסם

אני יודע, אבל מדובר ב250 סמ"ק שלא יכול לנסוע הרבה יותר מהר מזה לאורך זמן.

העניין בטיפול - אני בתהליכי שדרוג. ;)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני לא יודע אם זה משהו שהיה כל הזמן ורק שמתי אליו לב לאחרונה, או שרק בתקופה האחרונה באמת התחיל שינוי לרעה בהתנהלות נהגים על הכביש.

בתקופה האחרונה אני מרגיש לפני כל יציאה מהבית עם הרכב ש... פשוט לא בא לי לנהוג, כל דקה על הכביש היא סיכוי לתאונה או סיכון חיים. אנשים לא מאותתים, מזגזגים בין נתיבים, חותכים תור מכוניות של אנשים שממתינים בסבלנות, עוברים באדום, לא נותנים זכות קדימה, חסרי סבלנות, צועקים, מקללים.

חוש הצדק שלי מאוד מפותח וזה בעוכריי, אני מרגיש שאני צריך "לחנך" אנשים. אבל לאחרונה, הבנתי שאני לא יכול לחנך את כולם, והם המון...

אני מנסה פשוט להתעלם מהקטסטרופה שמתרחשת בכבישים, לשמור מרחק מכולם, לצפות טעויות של נהגים אחרים מראש, אבל וואלה, פשוט סיכון חיים לעלות על הכביש היום, כמו לנהוג בין בבונים שקיבלו רישיון לרכב.

פורסם
אני לא יודע אם זה משהו שהיה כל הזמן ורק שמתי אליו לב לאחרונה, או שרק בתקופה האחרונה באמת התחיל שינוי לרעה בהתנהלות נהגים על הכביש.

בתקופה האחרונה אני מרגיש לפני כל יציאה מהבית עם הרכב ש... פשוט לא בא לי לנהוג, כל דקה על הכביש היא סיכוי לתאונה או סיכון חיים. אנשים לא מאותתים, מזגזגים בין נתיבים, חותכים תור מכוניות של אנשים שממתינים בסבלנות, עוברים באדום, לא נותנים זכות קדימה, חסרי סבלנות, צועקים, מקללים.

חוש הצדק שלי מאוד מפותח וזה בעוכריי, אני מרגיש שאני צריך "לחנך" אנשים. אבל לאחרונה, הבנתי שאני לא יכול לחנך את כולם, והם המון...

אני מנסה פשוט להתעלם מהקטסטרופה שמתרחשת בכבישים, לשמור מרחק מכולם, לצפות טעויות של נהגים אחרים מראש, אבל וואלה, פשוט סיכון חיים לעלות על הכביש היום, כמו לנהוג בין בבונים שקיבלו רישיון לרכב.

צריך להוסיף כמה תווים אז כבר אתייחס למשהו נוסף, אל תנסה לחנך, בחלק גדול מהמקרים אף אחד לא ילמד דבר, בחלק קטן מהמקרים אתה יכול לצאת בנזק עצמי ברכוש או בנפש..

פורסם

לפעמים בא לי להיות שוטר, זו הדרך היחידה לחנך כאזרח.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מצטער שאני זה שמנפץ לך את הבועה אבל שוטר ממש לא מחנך את האזרח הוא אוכף את החוק

אותו אזרח שיקבל דוח לא יפנים את הפאן החינוכי אלא תמיד יטען כי "סתם שוטר מנייאק משועמם" גם אם נתת לו דוח על הילד שלו שמתרוצץ במושב האחורי כאילו זה ג'ימבורי ויכול להיות שבמתן הדוח הצלת את חיי הילד

פורסם (נערך)

אדידס - זה היה תמיד, אבל בעשור או עשור וחצי האחרונים זה החמיר מאד.

טורבו - השוטר לא מחנך, אבל נוכחותו גורמת לאזרח להתנהג אחרת. ואולי מתוך שלא לשמה בא לשמה.

והערה לכל הכותבים כאן - פן​ - שהוא צורת היחיד של "פנים", ולא פאן שהוא איזה תעתיק של fun.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

כשיש ביטוח מקיף מלא והרכב נלקח בליסינג או ב 390 תשלומים, הרכב הופך להיות שולי לחלוטין ולמעשה, ההנחה הרווחת היא שאם אני עושה תעושה? סבבה מה הביג דיל?

הרכב הפך אצל מרבית האנשים מנקודה A ל B ולמעשה, לקדם את עצמם בחיים עם כל הקשיים שיש בארץ.

פורסם (נערך)

טוב שההגה בידיים של אגד

מה אתם אומרים להעלות לאתר לדף פייסבוק שלהם?

עריכה אחרונה על ידי E-man

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...