Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח מאד על עזרתכם בביטול דו"ח בסך 100 שח שקיבלתי אתמול 19/12/12 בשעה 21:01.

אז אספר את הסיפור במלואו!

הלכתי עם קבוצת חברים למסעדת פסטה מיה בוילסון. כשהתקשרתי לשם אמרו לי שיש חניה בחניון לא רחוק.

נסענו לשם, אני ועוד 3 חברים, חיפשנו חניה במשך רבע שעה ואז לבסוף כשלא מצאנו אחת נכנסנו לחניון פתוח בו חנו מלא מכוניות.

כשיצאנו מהמסעדה, כולנו שבעים ומחויכים , נסענו לכיוון הבית ואז בדרך ראיתי פתק מוחבא מתחת לשמשה לכיוון הבפנים של מנוע (אני בחורה, לא יודעת לתאר זאת טוב יותר)..

חשבתי שזו איזו פרסומת ואז ראיתי- דו"ח.

כשהורדתי את אחד מחבריי בבית, הוצאנו את הדוח בסך 100 שח ועליו הכיתוב חניה בניגוד לתמרור במקום חניה לכלי רכב מסוימים סעיף 4ב 6ב1.

ראוי לציין כי השעה היתה 20:45 כשחנינו, היה חשוך, לא ראינו שום שלט, אני לא תושבת האיזור. נאמר לי שיש חניון סמוך למסעדה, במרחק של כמה דק' הליכה. שזה אותו חניון שחנינו בו.

זה ממש מעצבן שאחרי שחוגגים סיום פרוייקט גמר וסיום קורס לקבל דו"ח ועוד בחניון.

פורסם

שלום רב,

כנראה שלא שמת לב לתמרור בכניסה לרחוב, וחנית בחנייה שמותרת לתושבי הרחוב בלבד, או משהו בסגנון.

בתמרור עצמו, כתובות ההגבלות לחנייה ברחוב, ברוב התמרורים שאני נתקל בהם, מותר לכולם להחנות בין 09:00 ל-17:00, והחל מ-17:00 כאשר תושבי הרחוב מתחילים לחזור מהעבודה, החנייה מותרת רק להם, כאמור עד 09:00 למחרת.

אם היית יודעת בוודאות שאין תמרור שאוסר חנייה, היית יכולה לנסוע לשם ולצלם את זה שאין תמרור בכניסה לרחוב, אבל עצם העובדה שאת לא בטוחה אם היה תמרור או לא, ואת גם לא תושבת האזור, אז אני מניח שיש לך איזה נסיעה עד למקום, בסוף השקלול של הדלק ובזבוז הזמן יעלה לך יותר מהדו"ח עצמו.

אם את לא בטוחה במאת האחוזים שלא היה שם תמרור, אל תבזבזי את זמנך, ושלמי את הדו"ח.

בלי קשר אלייך, הערה מאוד חשובה לכל מי שקורא את זה: כאשר נוסעים ב"מקומות חדשים" - מקומות שלא היינו בהם בחיים, כדאי מאוד לשים יותר תשומת לב לתמרורים, כי במקרה הפשוט נפספס תמרור שיעלה לנו בקנס, במקרה הגרוע נפספס "אין כניסה" שיכול לעלות למישהו בחיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...