Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שחברי הפורום אומרים הפירוק קשה ומסורבל,

השאלה שלי היא מה ההבדל בין פירוק שלה לבין דלת של מזדה או כל רכב אחר?..

יש לכם סירטונים אולי?

פורסם

ההבדל הוא שכל המנגנון של החלון יושב על הדיפון במקום על הדלת. זה דורש פירוק של החלון ועוד כמה חלקים שאין צורך לפרק בדלת רגילה.

נ׳ב דלת של איביזה דור קודם פשוטה מאוד לפירוק, ובכלל לא דומה לדגם שהחליף אותה.

פורסם

בעיון בהודעות ישנות בפורום ראיתי שיש תמונות של התהליך,

האם יש למישהו סירטון אולי?

השאלה אם זה קצת יוצר קשה או בילתי אפשרי?

עד היום התקנתי מערכות במאזה 3 סובארו אימפרזה פיאט פונטו יונדאי אקסנט

פורסם

אז יש לך ידע, אף דלת לא קשה לפירוק תעבוד בזהירות והכל יהיה טוב.

אתה רוצה להרכיב רק רמקולים ?

אתה מודע לזה שאתה חייב הגבהות..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

כן ידע בסיסי בהתקנות יש,

אבא עם פתרונות קומבינטורים לבעיות מיוחדות יש,

למה צריך הגבעות? הרמקול המקורי הוא גם 6.5 לא?

או שההגבעות זה כדי להרחיק את הרמקול מהפלסטיק של הדלת?

פורסם

מהנסיון הלא רב כל כך , בדרך כלל ברמקולים יותר רציניים או כמו שנקראיםAFTER MARKET

המגנט יותר גדול מהרמקולים ששמים ברכבים במפעל .

אז הבעיה בדרך כלל , שהמגנט קרוב מדי , או יושב על ,החלון שבדלת .

לא בריא לחלון , ולא למגנט

פורסם

בתור אחד שהיה בהתקנה לאוטו שלו(שלי:p)לקומפננטים בדלתות

זה לא עד כדאי כך מסורבל ומסובך כמו שאומרים,

כעקרון כל המנגנון יושב על הדלת עצמה על הפסלטיק, אני מחזיק באיביזה שנת 2011 4 דלתות,

מאחורה באמת שנתקלנו בבעיה רצינית, שהיה צריך לפרק את המנגנון של החלון גם זה היה מסובך

אני מאמין שהדלתות של הSC זאת אומרת רק 2 דלתות הקידמיות הם כמו של האיביזה שלי וזה לא אמור להית כזה מסובך,

לגבי איזה שטות שמישהו אמר פה, לא צריך שום הגבהה אני לפחות אל עשיתי שם הגבהה הרמקול נכנס חלק ואין שום קירבה לחלון.

בהצלחה :)

פורסם

טל,אל תטעה אנשים. על מנת להתקין רמקול צריך להכין לו תושבת,או לחתוך את הרמקול המקורי ולהפוך אותו לתושבת.לגבי הפירוק הדרך הנכונה ושנותנת את הגישה הטובה ביותר כוללת את פירוק מנגנון החלון. הצורה שבה מתקינים ללא פירוק היא סוג של קומבינה שמשתמשים בה אלה שמפחדים מפירוק הדלת.זאת שיטה לא מומלצת משום שהיא עלולה להרחיב או להרוס את תושבות המסילות של מנגנון החלון דבר שמקשה על ההרכבה בעתיד.

פורסם

לדעתי רוב המגיבים פה לא פרקו דלת של סיאט איביזה אבל זה לא מונע מהם לתת עצות. זה לא בלתי אפשרי אבל זה בהחלט לא דומה לשום דיפון דלת של סובארו או פיאט. בסיאט לאון לא צריך לפרק דיפון/מנגנון על מנת להתקין רמקול (למעט טוויטר). להתקנת הרמקול יש צורך בטבעת מתאמת (לא בדיוק סוג של הגבהה) תוכל לראות את זה כאן.

פורסם
טל,אל תטעה אנשים. על מנת להתקין רמקול צריך להכין לו תושבת,או לחתוך את הרמקול המקורי ולהפוך אותו לתושבת.לגבי הפירוק הדרך הנכונה ושנותנת את הגישה הטובה ביותר כוללת את פירוק מנגנון החלון. הצורה שבה מתקינים ללא פירוק היא סוג של קומבינה שמשתמשים בה אלה שמפחדים מפירוק הדלת.זאת שיטה לא מומלצת משום שהיא עלולה להרחיב או להרוס את תושבות המסילות של מנגנון החלון דבר שמקשה על ההרכבה בעתיד.

שטויות במיץ עגבניות,

לסיאט איביזה מדגם כמו שלי בוודאות שלא צריך שום הגבהה או שום תושבת מיוחדת.

• תוכן חדש...