Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחי ההבדל הקטן ...

אגב, אני זוכר איך היו מפנים בכבוד הדרך כשהיו רואים במראה את מהירות הסגירה (אז רוב המכוניות היו מאוד איטיות ביחס לאלפא)

רענן

84-Alfa-GTV-6-DV-09_GC_a01.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב-1983 בשלהי ימי הסוד יצאה אחת המכוניות המהנות לנהיגה ALFA SUD TI QV

sud ti qv.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ב-1983 בשלהי ימי הסוד יצאה אחת המכוניות המהנות לנהיגה ALFA SUD TI QV

ראובן אני חושב שהגיע הזמן שלא רק תדבר על הסוד המיוחדת ההיא אלא תביא אחת לארץ שנראה על מה מדובר? :-D

פורסם

חשבתי לכתוב על ה 33 בהיבט הישראלי: קהל היעד המשתנה שלה במשך השנים והסיבות לכך. מה ה33 אומרת לקהלים שונים.

חשבתי גם לכתוב על המתחרות, חן הזכיר גולף ואופל[ שיתרונה היחיד בכך שהיא קצת מזכירה סוד]. אני טוען שהמתחרות שלה נעות מסובארו 1300 ועד 205 גיטי איי, שכן בתחילה שווקה הגירסה החלשה ואילו מהפיכת ה1600 ב86 הפכה את ה1500 לנגישה.

התכוונתי להרחיב, בעיקר לאחר דברי ג'וניור גיטי. אבל אין לי כוח להאריך, לכן אסכם את דעתי כך:

מחפש אלפא 33 לא יקרה. עדיפות ל1.5.

הנה משהו לבעלי 33 בעבר

יותר מכך- בעלי 33 בהווה

ובייחוד- אלו שהייתה להם 33 מזמן וחזרו אליה:

http://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=2&prfid=4977&wrkid=81385

פורסם
אביב לפני כן הוא מביא את הרGTV6 בתמונה מעל אחד לאחד

כולל הג'נטים :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אביב לפני כן הוא מביא את הרGTV6 בתמונה מעל אחד לאחד

ל GTV6 שמור ברמה כזאת, צריך להתכונן להיפרד מ$30Kעד $50K בחו"ל . כמה יעלה משלוח ומיסים, אין לי מושג.

רענן

פורסם

1983 השנה האחרונה לייצורה של האלפא סוד ספרינט וולוצ'ה.

הינה תמונה של הספרינט שהייתה שלי , לא יודע מה עלה בגורלה

sprintq.jpg

פורסם
אלפא מעולם לא היתה ריווחית, ואת האמת לאיש באיטליה זה לא ממש הזיז.

לממשלתו של ג'וליו אנדראוטי זה כנראה נמאס, והם החליטו למכור את אלפא , והקונה הטיבעית היתה פיאט.

.

לא, הקונה הטבעית היתה פורד שרצתה לקנות את החברה ולהשקיע בפיתוח במקום לדכא לסרס ולהפוך אותה לעוד יצרנית מכוניות על בסיס שלדת פיאט, אבל פיאט הצליחה לטרפד את העסקה.

ממה שידוע לי ואני מתפלא איך אף אחד לא רשם, לא פה ולא בסקירה, ההבדל הגדול בין ה 33 לסוד הוא העדרו התמוה של מוט מייצב ב 33.

פורסם

פורד אכן היתעניינה ברכישה, אך זה לא נראה טבעי כלל, בניגוד לפיאט שהיתה מעוניינת באלפא, הן בשל הידע הרב שלהם בפיתוח מנועים והן בשל חיסול כל תחרות בשוק האיטלקי.

כל מקרה, גם פורד, לו היתה רוכשת את אלפא, הרבה לא היתה עושה, אם בכלל, וללא פלטפורמת ה "2.54" החדשה של הטיפו, היתה נאלצת לבסס את יורשת ה 33 על רצפת האסקורט.

מוט מייצב הופיע בגרסאות היקרות יותר של ה 33, אך מה שעשה את השינוי בהתנהגות הכביש היה גאומטריית המיתלים השונה בשני המכוניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני זוכר שאדוארד אטלר התחרה במירוצי אשקלון באמצע שנות ה 80 הוא כתב בטור ב"טורבו" כיגילה להפתעתו שלא היה מוט מייצב ב 33 ,

ממה שזכור לי היתה לו 33 תלתן ירוק, אבל אנל'א בטוח לגמרי.

פורסם

אכן לאדוארד אטלר היתה 33 תלתן ירוק, וגם נסעתי איתו בה כנער (מאשדוד - מוסך אלכס שם שיפץ פולביה ושם אבי טיפל באלפטא הקשישה שלנו, למקום מגוריי בראשון דאז)

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אני מחזיק אחת, 1.5 קרבורטורים מבציר 92. היא אמנם לא ספרינט/סוד, אבל יש לה את אותה נשמה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...