Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמסטרדם בסילבסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יהיה?

המלצות למקומות חובה? (טיול בן 4 לילות)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

וואי, החזרת אותי אחורה... הייתי באמסטרדם בסילבסטר 2005. כמובן שצריך להגיע לדאם (damm), הכיכר המרכזית. מעבר לזה - תלוי בך. זו עיר מגניבה להיות בה בתקופה הזאת בשנה. במיוחד אם מושלג קצת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Dam ולר Damm.

ארבעה לילות באמסטרדם הם מעט מאוד זמן, אבל, כמובן, תלוי מה מעניין אותך ומה יהיה מזג האויר.

תביא בחשבון צמצום ניכר בתח"צ וסגירת חלק מהאתרים, כך שצריך לבדוק את הנושא בעת בנית תוכנית הטיול. אם תתגורר במקום מרכזי נושא המרחקים יהיה פחות בעייתי שכן המרכז די קומפקטי, אבל, מצד שני, יש לא מעט מה לראות גם חוץ למרכיז העיר.

וכמובן שצריך מזל עם מזג האויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התיקון.

אבל אני ממש לא מסכים איתך ש-4 לילות זה מעט מאוד זמן. אולי אם אתה רוצה לעשן את עצמך למוות ואז צריך כנראה קצת יותר :-P

אמסטרדם היא עיר קטנה. זו לא פריז, לונדון או ברצלונה. אפשר למצות את כל המקומות המעניינים תוך ימים ספורים. מצד שני זו עיר של אווירה. שווה להישאר שם יותר רק בשביל זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אפשר למצות את כל המקומות המעניינים תוך ימים ספורים.

לא נכון. אני חי בעיר הזו מספר שנים ועדיין מצליח לגלות דברים חדשים ופינות חמד שונות.

זו עיר של אווירה. שווה להישאר שם יותר רק בשביל זה.

מאוד נכון.

ולגופו של עניין, דווקא לא הייתי הולך (ולא אלך) לכיכר Dam , כי אם לשכונת Jordaan. למצא איזה באר טוב על פינה של אחת התעלות, לשתות בירה ולהנות מהאווירה. ככל שמתקרבת השנה החדשה, גדלות כמויות הזיקוקים והנפצים שמתפוצצים להם ברחובות. בחצות - כל העיר מתמלאת בקולות נפץ וזיקוקים באוויר למשך דקות ארוכות.

סביר להניח שהיום, שבועיים לפני ה-31 לחודש, כבר אזלו כל הכרטיסים למסיבות הגדולות. בכל מקרה, בלינק הבא יש רשימת מסיבות ואירועים: http://www.djguide.nl/maand.p?maand=oud%20en%20nieuw

תהנה !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

את זה אפשר להגיד על כל עיר, אתה יודע. גם אני מצליח לגלות פינות חמד בהרצליה :lol:

אבל ברצינות - מבחינת דברים לעשות בתור תייר, אמסטרדם ממצה את עצמה די מהר. צריך פשוט להכנס ל-state of mind אחר...

בכל מקרה, הם עדיין עושים את השטויות האלה עם הנפצים? אני עדיין זוכר שלפני 7 שנים קשה היה ללכת ברחוב בלי שיתפוצץ עליך איזה נפץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
את זה אפשר להגיד על כל עיר, אתה יודע. גם אני מצליח לגלות פינות חמד בהרצליה :lol:

אבל ברצינות - מבחינת דברים לעשות בתור תייר, אמסטרדם ממצה את עצמה די מהר. צריך פשוט להכנס ל-state of mind אחר...

בכל מקרה, הם עדיין עושים את השטויות האלה עם הנפצים? אני עדיין זוכר שלפני 7 שנים קשה היה ללכת ברחוב בלי שיתפוצץ עליך איזה נפץ...

אמסטרדם היא לא הרצליה וחוץ מזה במרחקים די קצרים אתה מגיע למקומות קסומים מחוץ לאמסטרדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אמסטרדם היא לא הרצליה וחוץ מזה במרחקים די קצרים אתה מגיע למקומות קסומים מחוץ לאמסטרדם.

למה? מבול קצר וגם פה יש תעלות :lol:

בכל מקרה, זו כמובן הייתה בדיחה... :roll::lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברוב הפעמים שאני מגיע להולנד אני לא נמצא באמסטרדם אלא בכל מיני כפרים רגילים ולא תירותיים. בפעם היחידה שהיה לי גם זמן פנוי באמסטרדם הסתובבתי בשכונות השונות ופשוט נהנתי מספיגת האוירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמובן שצריך להגיע לדאם (damm), הכיכר המרכזית. מעבר לזה - תלוי בך. זו עיר מגניבה להיות בה בתקופה הזאת בשנה. במיוחד אם מושלג קצת...

מה בדיוק מתרחש בסילבסטר בכיכר דאם?

ולגופו של עניין, דווקא לא הייתי הולך (ולא אלך) לכיכר Dam , כי אם לשכונת Jordaan.

סביר להניח שהיום, שבועיים לפני ה-31 לחודש, כבר אזלו כל הכרטיסים למסיבות הגדולות. בכל מקרה, בלינק הבא יש רשימת מסיבות ואירועים: http://www.djguide.nl/maand.p?maand=oud%20en%20nieuw

למה אתה דווקא נגד הכיכר?

מכיוון שאני לא מכיר את הליינים של המסיבות באמסטרדם, תוכל להמליץ לי על הטובות ברשימה?

תהנה !

עזוב שטויות תמצא סופר שמוכר פטריות ארוזות לפי משקל בשקיות ווקום,

המשך הערב יהיה מהנה ומצחיק, בכל מקום אשר יהיה.

מה באמת קורה עם חוקיות העניין הזה שם? עדיין אפשר לשבת בקופי שופ כמו בנאדם או שזה שונה?

תודה!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ככל הידוע לי אפשר, ניתן לערוך ארוחת בוקר עם עוגות הבית שייפתחו לך את התאבון

ניתן לאכול את העוגות גם בצהריים, גם בערב גם לפני שינה גם במהלך השינה.

אגב הפטריות מרגישות כמו גומי :lol: משמועות כן?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
מה בדיוק מתרחש בסילבסטר בכיכר דאם?

הרבה רעש.

מה באמת קורה עם חוקיות העניין הזה שם? עדיין אפשר לשבת בקופי שופ כמו בנאדם או שזה שונה?

למיטב ידיעתי עדיין אין שינוי בתחום.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...