Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS

okit83
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי למצוא מידע פשוט וממוקד באינטרנט.

אני מחפשת GPS לרכב, אין לי עניין במולטימדיות מוסיקה/וידיאו למיניהן, נטו ניווט. לא חשוב תלת מימד. עיקר השימוש בארץ ולא בחו"ל (אפשרי באירופה או ארה"ב אבל זה לא פרמטר שאוציא עליו כסף בנוסף)

חשוב לי:

1. שהמסך יהיה גדול - מעל 5 אינץ,
  2. ללא השהיה - מציאת מסלול יחסית מהר
  3. שהמערכת תדע "לחשב מחדש" מסלול לא אחרי זמן רב מדי,
  4. שתתריע לפני פניות בזמן מספק ושוב ממש לפני הפנייה,
  5. ממשק נוח וידידותי בעברית

איזה מכשיר יכול להתאים לי ושלא שוחט במחיר?

בנוסף, לא ברור לגבי עדכון המפות - צריך לעדכן מדי שנה? איך - מאתר אינטרנט כלשהו? עולה כסף?

פורסם

קני מ pandawill או dx.com מה שמוצא חן בעינייך ובתקציב. הכל בערך אותו דבר.

מפות צריך לעדכן בתשלום מול החברה המייצגת כאשר יוצא עדכון, או באופן פיראטי ובלתי חוקי.

רק למה לקחת מכשיר gps כשווייז על סמארטפון פשוט עולה לא הרבה יותר, מעודכן תמיד וכולל דיווחי זמן אמת?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מתעלק על מה שכתב באבא. איזה טלפונים למשל- חדשים ומשומשים ובאיזה סדר גודל מחיר? אצלי הדגש דווקא על ניווט באירופה ובספרד. אני מניח שבחו"ל אתה מתבסס על סים מקומי?[ או שלגולן יש הצעות שפויות?]

תודה.

פורסם
קני מ pandawill או dx.com מה שמוצא חן בעינייך ובתקציב. הכל בערך אותו דבר.

לא הבנתי, לקנות מחו"ל? המכשיר יהיה באנגלית? אני רוצה בעברית ובלי ג'יברישים.

רק למה לקחת מכשיר gps כשווייז על סמארטפון פשוט עולה לא הרבה יותר, מעודכן תמיד וכולל דיווחי זמן אמת?

המסך של הסמטארטפון הוא לא 5-7 אינץ', הוויז גומר את הסוללה ואת חבילת הגלישה, לא מתריע שוב לפני פניה אלא במרחק די גדול ממנה, וחולקת על דיווחי זמן אמת - כשנסעתי בלילה זה הביא אותי פעמיים לאותה כניסה לאיילון שהייתה חסומה לעבודות כביש ולא הציע שום מסלול תוך-עירוני שבדיעבד היה קצר יותר.

פורסם

הוייז הוא תוכנה חברתית - לטוב ולרע. מחד מתעדכן מהר מאוד (כל קטע כביש חדש יתעדכן תוך דקות עד שעות, לעומת עדכון פעם עד פעמיים בשנה אצל הספקים המסחריים), מאידך אזורים בהם התנועה פחותה עלולים להיות חרים או לא מדוייקים.

[פנדוב - לאירופה אמי מציע לך שתי הצעות: האחת היא לבדוק את המבצעים בנתב"ג, בד"כ יש שם מכשירי ניווט שמחירם כולל את הארץ וכן איזור אחד בחו"ל - אורו]ה המערבית, אירופה המזרחית או אצריקה הצפונית. אמנם הם לא זולים, אבל הסיבה לכך היא בעיקר מפות ישראל שהן יקרות במיוחד. אופציה שניה היא לרכוש נווטן באירופה - המחיר למכשיר בסיסי עם מסך "3.5 יהיה סביב 50-60 אירו. החסרונות - לא יתמוך בעברית ולא יתמוך בניווט בישראל.

אופציה נוספת היא מכשירי סימביאן של נוקיה מהשנים האחרונות שאליהם אפשר להוריד מפות נוקיה שאינן מצריכות חיבור סלולרי לצורך הניווט (אולי לזמן קצר להתמקמות ראשונית). השתמשתי במפות אלה לניווט רגלי באוסטריה ושויצריה. החסרון - צריך מכשיר סימביאן נוקיה (שהיום כבר לא כל כך נפוצים) והמסך יחסית קטן. היתרון - חינם.

לגבי גלישה - בניגוד לשיחות אפילו גולן לא יפתרו את הבעיה - מחיר הגלישה באירופה נע בין 2-6 ש"ח למ"ב בהתאם למדינה. במקרה זה עדיף סים מקומי, רצוי סים ייעודי לגלישה או עם חבילת גלישה 0כל ספק סלולר והשיטות שלו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לך ספריאל. מישהו מוכר לי נוקייה מיותר בזול? מישהו פנוי באלנבי? מוניות?

אוקית 83. להבנתי יש עברית כתובה ומדוברת במכשיר שבאבא ציין. איני יודע האם רואים בו טוב בתנאיי שמש, מישהו?

פורסם

אליבאבא:

קניתי בתחילת השנה טאבלט מפנדהויל במטרה שישמש כ GPS אבל הוא כל כך גרוע שרוב הזמן הוא זרוק אצלי בבית ואני משתמש במיו העתיק שלי.

אני לא הייתי הולך על המכשירים הסינים הזולים

עדיף לקנות משהו כמו נקסוס7 של גוגל

גם זול וגם איכותי. ואפשר להתקין עליו IGO, ויש מכשיר איכותי וטוב שישרת גם כטאבלט וגם כGPS כשצריך.

פורסם

לפנדוב - אם הצורך הוא לנהיגה ולא לשוטטות רגלית, אזי יש מדינות באירופה בהן ניתן להזמין ולשכור רכב עם GPS מובנה, טעון במפות.

תן דעתך כי בחלק מהמדינות אסור שימוש במכשיר אתראה ממכמונות - היה לפני 2-3 חודשים שרשור על הנושא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
קני מ pandawill או dx.com

גם אני מצטרף להמלצה על המכשיר מ-pandawill מכשיר מעולה בכלום כסף. רכשתי כבר כ-10 מכשירים כאלה למשפחה וחברים, ולאף אחד אין תלונות. המכשיר מפעיל IGO8 ו/או IGO PRIMO.

המסך ברוחב "5. אין מכשיר שנותן תמורה כזו במחיר כזה.

המכשיר דובר עברית מלאה בנוסף לעוד 23 שפות שניתנות לבחירה מהתפריט.

כפי שנכתב למעלה, ניתן לקנות מפות בצורה רשמית, וגם ניתן להוריד מהאינטרנט בצורה פירטית.

הנה השרשור שבו הוזכר המכשיר לראשונה.

פורסם
לא הצלחתי למצוא מידע פשוט וממוקד באינטרנט.

אני מחפשת GPS לרכב, אין לי עניין במולטימדיות מוסיקה/וידיאו למיניהן, נטו ניווט. לא חשוב תלת מימד. עיקר השימוש בארץ ולא בחו"ל (אפשרי באירופה או ארה"ב אבל זה לא פרמטר שאוציא עליו כסף בנוסף)

חשוב לי:

1. שהמסך יהיה גדול - מעל 5 אינץ,
  2. ללא השהיה - מציאת מסלול יחסית מהר
  3. שהמערכת תדע "לחשב מחדש" מסלול לא אחרי זמן רב מדי,
  4. שתתריע לפני פניות בזמן מספק ושוב ממש לפני הפנייה,
  5. ממשק נוח וידידותי בעברית

איזה מכשיר יכול להתאים לי ושלא שוחט במחיר?

בנוסף, לא ברור לגבי עדכון המפות - צריך לעדכן מדי שנה? איך - מאתר אינטרנט כלשהו? עולה כסף?

מצטרף לשאלה

אני מחפש בשביל אבא שלי אז חשוב שהוא יהיה פשוט לתפעול ושזה יקנה בארץ כי אני רוצה שהאחריות תהיה נגישה (הוא הרס כבר 2 GPSים בעברו)

איך המכשירים של APEX?

פורסם
ושזה יקנה בארץ כי אני רוצה שהאחריות תהיה נגישה

למכשיר סיני שעולה פחות מ-300 ש"ח אתה צריך אחריות? במחיר הזה תקנה כל שנה חדש.

הוא עובד אצלי כבר למעלה משנתיים כמו גדול.

פורסם
גם אני מצטרף להמלצה על המכשיר מ-pandawill מכשיר מעולה בכלום כסף. רכשתי כבר כ-10 מכשירים כאלה למשפחה וחברים, ולאף אחד אין תלונות. המכשיר מפעיל IGO8 ו/או IGO PRIMO.

המסך ברוחב "5. אין מכשיר שנותן תמורה כזו במחיר כזה.

המכשיר דובר עברית מלאה בנוסף לעוד 23 שפות שניתנות לבחירה מהתפריט.

כפי שנכתב למעלה, ניתן לקנות מפות בצורה רשמית, וגם ניתן להוריד מהאינטרנט בצורה פירטית.

תודה על הפירוט וההמלצה.

תוכל גם לציין איך הניווט? חשוב לי במיוחד בפניות שיגידו כמה פעמים לפנות ופעם אחרונה ממש לפני הפנייה...

אגב - יש משהו כמו זה שם עם מסך קצת יותר גדול?

פורסם

ניווט מאוד נוח, אל תשכח שמדובר במכשיר סיני, אבל התוכנה היא IGO8 המוכרת לטובה (פרוצה, במובן הטוב של המילה).

הוא בד"כ מתריע יותר מפעם אחת לפני פניה, ואז "בפנייה הקרובה פנה ימינה/שמאלה". יש מקרים בודדים, שתלויים בדרך עצמה שאז זה מופיע כ"בעוד NNN פנה ימינה/שמאלה".

סך הכל מעולה, וכמו שאמרתי, תמורה מעולה לכסף.

מסך "5 מספיק גדול ונוח לתפעול. בכל מקרה, בנסיעה מומלץ להיעזר רק בהנחיות הקוליות. הגנבת מבט למסך מסיטה את תשומת הלב מהכביש ומסוכנת כמו התעסקות בטלפון נייד.

פורסם
למכשיר סיני שעולה פחות מ-300 ש"ח אתה צריך אחריות? במחיר הזה תקנה כל שנה חדש.

הוא עובד אצלי כבר למעלה משנתיים כמו גדול.

מה אכפת לי שיתקנו אם יש אחריות?

מעדיף את הכסף לתרום במקום לקנות חדש כל שנה

פורסם

מנצל"ש לרגע

לפני שנה בערך הזמנתי את ה GPS הזה שהומלץ כאן

http://www.pandawill.com/50-gps-navigation-system-4gb-avirm-500mhz-with-igo-map-software-24-languages-wince60-p33374.html

לגבי ה GPS. יכול לאשר שעדיין עובד כמו גדול. אבל הכבל טעינה לרכב גמר את הסוס. מאיפה אני יכול להשיג כבל טעינה חדש שיתאים ל GPS?

• תוכן חדש...