Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה יהיה הסוף?במקום להשים מצלמות כאלה במקומות שבאמת ימנעו תאונות,כמו בתי ספר,גני ילדים,גני שעשועים וכו׳.

נראה לך שליד בית ספר, גנים, מתנ"סים וכו, המצלמה תכניס את מה שמצופה ממנה?

בכביש מהיר אנשים "שטים" לכן שם קל יותר לצוד טרף,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

האדישות של הציבור פשוט מחליאה.

מיקומי המצלמות האלה לא קשורים בשום דבר לבטיחות! כבישים אדומים? הצחקתם אותי. מסחטת כספים בחסות הממשלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
התקינו היום או שזה ישן. אתמול בצהריים טסתי שם...:-(

לא יודע מתי נסעת שם אתמול אבל עברתי שם היום בבוקר בסביבות 8 וחצי ולא היו פועלים לידה היא נחה לה שם

בשלווה מחכה לתפוס טרף קל

האמת היא שבאור יום רואים אותה מרחוק כי היא בצבע כתום אבל אני מאמין שבלילה אף אחד לא ישים לב.

פורסם
היום בבוקר ראיתי מצלמה חדשה לפני מחלף קסם על כביש 5 בערך כ קילומטר לפני הירידה או לכביש 6 או לכיוון ראש העין

מישהו יודע מה המהירות המותרת בקטע הזה?

אני נוסע שם לפעמים ולא יצא לי לראות שלטי מהירות בכביש הזה.

פורסם
התקינו היום או שזה ישן. אתמול בצהריים טסתי שם...:-(

המצלמה החדשה לפני מחלף קסם הותקנה לפחות לפני שבועיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
האדישות של הציבור פשוט מחליאה.

מיקומי המצלמות האלה לא קשורים בשום דבר לבטיחות! כבישים אדומים? הצחקתם אותי. מסחטת כספים בחסות הממשלה.

איתמר.

אתה מאד מאד צודק,

שנים כבר שנהגי ישראל הינם מסחטת כספים של האוצר (ולא משנה איזו מפלגה הינה בשילטון - כולן רעות בנושא הזה)

ולא רק בנושא מהירות - הכל - חלפים, דלק, ביטוח, מכס מטורף.

מחאה - הלוואי והיה מישהו שמאחד את כולם לדגל אחד. הבעייה שבבחירות אנשים מצביעים לפי קו פוליטי ולא לפי קו הכיס שלהם.

אולי יהי השר תחבורה בסיגנון כחלון שיעשה משהו בניגוד לחלמאים שהיו עד היום שסוחטים אותנו בכל צורה אפשרית.

קובי

:-)

פורסם

תודה על הפרסום.

אני חושב שבימים אלו לא נותרה לנו ברירה, אלא להפעיל וויז בכל נסיעה קצרה ככל שלא תהיה ובכך למזער את הסכנה.

פורסם
תודה על הפרסום.

אני חושב שבימים אלו לא נותרה לנו ברירה, אלא להפעיל וויז בכל נסיעה קצרה ככל שלא תהיה ובכך למזער את הסכנה.

יש ברירה סע כחוק.

יש מקומות שאני מתפלל שיתקינו בהם מצלמות מהירות כבר ויש כאלה שבאמת מדובר על כסף נטו.

מצלמות הרמזור-מהירות הם בבחינת חובה מוסרית לחברה, במיוחד באותם כבישים שאתה רואה את הירוק מקילומטר ויש לך שתי אפשריות להאיץ כדי להספיק לעבור או לבצע בלימת חרום ברגע האחרון, אבל יש גם אפשרות שלישית לנסוע לאט ואולי לא להספיק את הרמזור אבל גם לא לבצע בלימת חרום.

אני לא בדקתי את זה אבל לדעתי אלו הקטעים הכי בעייתים ומועדים לתאונות.

חובה גם להתקין מצלמות כאלה בתוך הערים.

נשמע קצת מוזר אבל בתור אחד שנוהג ברכב די מהיר אני דווקא כן מרוצה ממצלמות המהירות ויש הרבה סיבות למה.

סיבה אחת לא לאהוב אותם היא הקנס והמשמעת שהם מפילות על ציבור הנהגים.

אבל זה בסדר יש מדינות שחריגה של 1 קמ"ש מהמהירות המותרת גוררת קנס , לפחות פה מתחשבים לדעתי בטיפשות.

• תוכן חדש...