Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,,

יש בבעלותי פז'ו 307 XSI .אני מאוד מרוצה מהרכב ובאמת הוא מתאים לי מאוד בכל הפרמטרים שלו- חזק , נוח, אמין חסכוני יחסית, חוץ מאחד אני צריך רכב עם 4 דלתות לפחות. אני מחפש רכב ידני בלבד עם מנוע חזק יחסית אבל לא חייב ספורטיבי. אני לא נוסע הרבה לכן צריכת הדלק לא חייבת להיות מעולה מספיק שתהיה סבירה.בקיצור אני מחפש XSI עם 5 דלתות :) אבל אין כזאת.. התקציב הוא עד 40 אלף רצוי פחות. האם יש לי אלטרנטיבות ? אני לא מצאתי אופציות טובות, אולי לכם יהיו רעינות?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חפש סיאט לאון 1800 מתחילת עד אמצע העשור הקודם.

בטח יש גם רנו מגאן ידניות. זה לא אותו כח של XSI אבל עונה על יתר הצרכים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אלפא רומיאו 156 שנתון 02-05 ייכנס לך בתקציב.

דינאמית,מהנה לנהיגה,מאובזרת ומעוצבת ובעלת 4 דל'...

יש את זאת שנראה לי תוכל לרכוש בתקציבך http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=2423098&SubCatID=1

שכחת לציין שבשנים האלו מדובר במנוע ה - JTS ה'מוצלח'.

פורסם

נכון בהחלט ישנה עדיפות למנועי הTS האמינים יותר משנתוני 2003 ומטה.

הייתה לנו במשפחה 2004 בעלת מנועJTS שהפגינה אמינות טובה אבל לאור הניסיון המר ששמעתי וקראתי בהחלט אתה צודק(הצורה הזאת פשוט נראית מדהימה בהשוואה לדורות הקודמים שיפים גם הם לטעמי).

אבל אני חושב שמדובר בחבילה מוצלחת מאוד למחיר שמספקת ספורט אלגנט (עיצוב,מותג עם אופי,הנאה מנהיגה ואבזור וייתכן שגם אמינות טובה כל עוד טיפלו בה כראוי).

בהצלחה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לך על לאון TURBO אפשר לצמוא ב 40 אלף שנת 2004/3 או פיג'ו 307 XS 5 דלתות בול .... יתאים לך ...

(ולגבי הרכב שלך אתה מעוניין למכור אני מבין ? .אם כן צור איתי קשר אני מעוניין לקנות אחת כזאת בימים האלו אולי זה תיהיה אתה :p )

alpineeE

פורסם

אם תמצא לי לאון טורבו 04 במצב נורמלי ב40 אלף אני מתחייב שארכוש אותה בנוסף לזאת שיש לי

אין מחירים כאלו בשוק ובצדק.

בכל אופן, אכן הלאון תתאים, עברתי ללאון מהקליאו ספורט עקב אותה הסיבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...