Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העתיד כבר כאן - טסלה מודל S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסוללה לא ניתן להתקין בשום מקום אחר, כפי שהוסבר בביקורת, אם היו מתקינים אותה יותר למעלה זה היה פוגע בצורה מסוכנת ביציבות הרכב עקב משקלה הרב מאוד של הסוללה.

ניתן ואני מאמין שאכן הורכב מגן תחתון בדומה למגינים שמגינים על עוקת השמן ברכב בעל מנוע בעירה פנימית.

פורסם

מקווה שהם ייצרו מכונית חלשה יותר שתוריד את המחיר שלה, לא כולם צריכים 400 כ"ס , זה די מוגזם ובמיוחד לארץ.

לא הייתי מתנגד ל 150 כ"ס עם 7 שניות מ 0-100 וכמובן עם תג מחיר נורמלי .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

האוטו שוקל 2108 ק"ג, זה וואחד בהמה שזקוקה למנוע חשמלי חזק,

צריך להבין שמנוע חשמלי כל כך יעיל שההספק המקורי ברוטו לפני חישוב איבודים היה בערך 460 כ"ס,

ואילו מנוע בנזין היה בברוטו קרוב ל 1300 כ"ס,

היעילות הזו גם מתבטאת בקומפקטיות של מערכת ההנעה, ואין מגבלה רצינית בגלל המנועים

המשקל גבוה כתוצאה מסוללה יקרה השוקלת באיזור ה 700 ק"ג, וגם פה ההתקדמות הטכנולוגית בשנים הבאות

תתן מענה שיכחיד סופית את מנועי הבנזין

פורסם

ביום רביעי בשעה הקרוב 21:00, יש תוכנית בערוץ נשיונל גאוגרפיק על הטסלה מודל S בסדרה תעשיות - על.

אני מאוד נהנה מהסדרה. ממליץ לכולם לצפות.

פורסם

אני מסכים עם הכותרת, העתיד אכן כבר כאן. הטכנולוגיה מחלחלת במהירות לרכבים שהם ברי השגה, ואני לא אתפלא אם פחות מעשור מהיום נראה מכוניות משפחתיות חשמליות במחיר סביר נמכרות בהמוניהן, גם בלי התשתית המורכבת של בטר פלייס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש על הרכב הזה תכנית בת עשה בנשיונל ג'אוגרפיק.

אתמול הייתה ב11 או12.

מומלץ לחפש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה שmohen קיווה, טסלה הולכים לייצר.

היום בבוקר ראיתי התכנית, והתכנון שלהם הוא לייצר משהו יותר עממי וזול, שיפנה להרבה אנשים. אני מהמר שהם בדרך למשפחתית.

זה עשוי להצליח בגדול, אם כי אני לא בטוח שאצלנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...