Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני קצת בבעיה נאבדה לי התעודת זהות ואני צריך לעשות העברת בעלות ביום ראשון (אני קונה לא מוכר)

מישהו כאן יודע בוודאות האם אפשר להעביר בעלות רק ע"י רישיון נהיגה? או שחייב חייב תעודת זהות? (אני לא מבין מה ההבדל ביניהם)

פורסם

ממקרה שקרה לנו, כשרצינו למכור את הרכב, הגיע האבא של הקונה עם הדרכון שלה (אם אני לא טועה), ויפוי כח,

במטרה להעביר את הרכב על שמה, נאלצנו לקבוע שוב כי אי אפשר גם עם דרכון (ולא עם רישיון נהיגה בלבד), יש צורך בתעודת הזהות.

so far so good so what

פורסם

בדואר דורשים תעודת זהות בלבד, מכיר את זה אישית - כאשר באתי עם רישיון לא נתנו לי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תעודת הזהות מונפקת במקום - עם המתנה קצרה.

גש ללשכת רישום האוכלוסין הקרובה עם המסמכים הדרושים, הבא עמך חומר קריאה\ציוד אלקטרוני להעברת זמן בהמתנה והוצא תעודה חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא סיפור. תגיע למשרד הפנים עם דרכון ושתי תמונות פספורט והם יוציאו לך חדשה, לרוב על המקום. תידרש לתשלום אגרה של 115 (!) שקלים (ככה הם "מענישים" אזרחים על שהם לא שמרו על התעודה. אגב - אם כבר איבדת פעם ת.ז אז תביא גם אישור על תלונה במשטרה על אובדן התעודה אחרת הם יכולים לעקב את זה.

עוד על נוהל הפקת ת.ז אתה יכול לקרוא כאן:

http://www.piba.gov.il/Regulations/51.pdf

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

בתור אחד שמעביר כפעמיים בחודש רישון נהיגה אינו מעורר שאלות.

מתקבל בהחלט.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...