Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש GPS , אשמח לעזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הינני צריך מכשיר כף יד , שאוכל להשתמש בו בדיוק כמו ב EMAP , זתומרת להקיש עיר ורחוב, מוצא ויעד , ויגיד לי בדיוק את הדרך לשם , אם לא של כל הארץ אז לפחות של המרכז..

למישהו יש ניסיון עם משהו כזה? אשמח לדגם, מכשיר, עלויות , מה עוד ניתן לעשות איתו והיכן ניתן לקנות

תודה.

פורסם

תראה , בקשר לאיפה תוכל לקנות , יש את "גטוס " בתל-אביב ( חנות שיפורים לרכבי שטח ) .

תנסה שמה אצל בחור בשם עודד , תגיד לו שבני משפיים שלח אותך.

את המחיר אני לא יודע.....

פורסם

אופציה נוספת - קנה מכשיר מהאינטרנט - וקנה תכנה מתאימה.

אמור להיות סיפור של כ500-1000 ש"ח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אופציה נוספת - קנה מכשיר מהאינטרנט - וקנה תכנה מתאימה.

אמור להיות סיפור של כ500-1000 ש"ח.

רון.

איך בדיוק הגעת ל500-1000 ש"ח?

זה בערך המחיר של אנטנת GPS...

המכשיר הכי זול שיש היום בשוק הוא הmio168. מדובר על PDA משולב עם אנטנת GPS, הוא עולה 2000-2500 ש"ח לערך ללא תוכנה, Destinator (התוכנה הפופולארית לניווט בכבישים) עולה באיזור ה3000 ש"ח.

אורן - מה התקציב שלך?

פורסם

אורן, בנוגע לתוכנה.... אם וכאשר תרכוש את הMIO... כבר נדאג לך ;-)

בכל אופן, אני ממליץ בחום על הMIO.

גם לAדי יש אותו אם אני לא טועה..

:-)

פורסם

סתם שאלה לידע כללי-

שנה שעברה בטיול לחו"ל שכרנו רכב מסוג BMW 520 והוא היה כולל מערכת GPS מובנית ברכב (שהצילה לנו את הטיול אגב!).

אבל זה לא היה דומה לאיך שאתם מתארים את זה, אלא היה צריך להכניס ארץ, עיר, רחוב מספר, והתוכנה פשוט נוסעת איתך לכל אורך הדרך (לפני כל פניה היא אומרת תפנה פה שמאלה, אחרי הפניה תמשיך ישר 200 מטר ושוב שמאלה....והיא מחשבת מתי תגיע לפי המהירות של הרכב, ועוד....).

השאלה לשי אם דבר כזה קיים בארץ, או שאולי אפשר להשיג את הדיסק של BMW ולשים פשוט בתוך מכשיר GPS אחר?

תודה רבה

זהר

פורסם

1. מכשיר כף יד MIO168 כולל האנטנה ועברית מלאה - בסביבות ה-2000 שקל באופיס דיפו.

2. תוכנת דסטינטור של המפות, כולל מסלולי שטח, כולל עדכונים, כולל הדרכה קולית איך להגיע ממקום למקום, כולל דרכים חלופיות, כולל מדינות בחו"ל - בדיוק 2100 ש"ח, אופיס דיפו.

וזה בעצם כל מה שאתה צריך לניווט.

אפשר להוסיף תמיד זרוע שתתפוס אותו ברכב, מטען לרכב, ועוד...

תכלס זה המחיר איפה שלא תקנה. *שים לב רק שאתה קונה מכשיר עם עברית מלאה.

\ יש גם מכשירים של חברת HP, בשמם בישראל IPAQ, שהם גם תומכים ב-GPS. תזכור רק שלמחיר הבסיסי שלהם אתה צריך להוסיף אנטנה (בערך 1500 שקל), ואת התוכנה (2100שקל).

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם
אורן, בנוגע לתוכנה.... אם וכאשר תרכוש את הMIO... כבר נדאג לך ;-)

בכל אופן, אני ממליץ בחום על הMIO.

גם לAדי יש אותו אם אני לא טועה..

ואני לא רציתי להציע דברים לא חוקיים ע"ג הפורום מחשש לסקילה... ;)

כמעט קניתי את הmio - אבל "נפלה" עלי עסקה טובה יותר (מכשיר משומש) - IPAQ 3800 + אנטנה + מתאם לPCMCIA + ערכת רכב + שרוול עם CF slot.

800 ש"ח.

גם יוצא לי טוב - עוד שבוע יומולדת וחברה שלי קונה לי את זה מתנה :)

הייתי שמח לשמוע תגובות לגבי הmio168, כמה חברים שלי רוצים לקנות כזה ובנתיים לא מצאתי תגובות מהללות על המכשיר.

• תוכן חדש...