Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך-האם המוצר שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שכולם מתנפלים עליי,אני יודע שמצלמה ברכב זה כדאי מאוד ולא זו השאלה.

השאלה היא,

יש פה דיל על מצלמת רכב,ורציתי לדעת האם המצלמה עצמה טובה לדעתכם?והאם שווה את המחיר?

http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4214&sId=66

תודה מראש.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

כן אני יודע לא חשבתי ש690 זה המחיר האמיתי של המצלמה,זה ידוע שבדילים האלו מנפחים מחירים,אבל אם המחיר תואם כמעט כמו בebay אז עדיף כבר להזמין פה ולא לחכות למשלוח והכל לא?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אולי אתה יודע, אולי אתה לא, רק רוצה להבהיר משהו.

הרבה חושבים שזה המחיר הסופי, קח בחשבון שזה מגיע ללא כרטיס זכרון, וכרטיס זכרון בנפח גדול עולה לא קצת, רק למקרה שחשבת שזה המחיר הסופי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

קניתי מצלמה כזו בדיוק לפני כחודש בקרביץ ב-200 ש"ח.

מצלמה טובה, עושה את העבודה (נדלקת ונכבית יחד עם סויץ', אין צורך להפעיל\לכבות ידנית), איכות צילום סבירה (רחוקה שנות אור מHD, איכות ברמה שלא ניתן לזהות מס' רכב שנמצא מולך בתנועה). מקליטה בלופים של 5\10\15 דקות בהתאם להגדרות.

מגיעה עם כבל ארוך מאוד, כך שניתן להעביר את הכבל דרך התעלות או דשבורד לכל מקום שנוח לך.

וכמובן תוסיף את עלות כרטיס הSD, כפי שכבר אמרו לך.

פורסם

מצלמה אמיתית שמקליטה באיכות סבירה עולה קרוב ל1K ש"ח לפני כרטיס ואין לה מסך. עם מצלמה אמיתית רואים גם מספר רישוי על מרחק סביר. מדובר על מצלמות אקסטרים. לדעתי חבל לזרוק סתם כסף על משהו שלא נותן איכות סבירה (איכות סבירה = אפשר לזהות לוחית רישוי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם זאת ה DVR-027 המקורית, אז לדעתי היא שווה את ה175ש"ח שבהם היא נמכרת.

הזמנתי מבחור באיביי את ה DVR-037 ב$54 לפני 3 שבועות ומחר אני אמור לקבל אותה מהדואר.

פורסם

יש גם את האתר הזה כאן :arrow:

יש מספר מצלמות לרכב למכירה.

ניתן לשלוח הודעות אל המוכר, והתשובות שלו מהירות מאוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני שכולם מתנפלים עליי,אני יודע שמצלמה ברכב זה כדאי מאוד ולא זו השאלה.

השאלה היא,

יש פה דיל על מצלמת רכב,ורציתי לדעת האם המצלמה עצמה טובה לדעתכם?והאם שווה את המחיר?

http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4214&sId=66

תודה מראש.

175 ש"ח נראה מחיר בדיחה. יש מצב שאקנה לחברה כדי שתנסה. יש לי בבית כרטיס 16GB שיספיק לתקופה הראשונה,מקסימום אמכור אותה.

אכתוב התרשמות בהמשך.

• תוכן חדש...