Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך-האם המוצר שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו דברים על מצלמות רכב: לפני כחודש שוטר הוריד אותי מהכביש על עבירה שלא ביצעתי, קיבלתי שלילה מנהלית לחודש ועכשיו אני מתהליכים עם עו"ד למשפט. בזמן הזה היה לי המון זמן לחקור את נושא מצלמות הרכב וכדאי שתדעו כמה דברים לפני קניה של מצלמת רכב:

היום נושא הצילום מתפתח כל הזמן, היצרנים הסינים תמיד יהיו בראש הרשימה בגלל מחיר המוצר הזול ובגלל שהם מוכרים מהמפעל ללקוח, בערך כל כמה חודשים הם מוציאים דגם חדש ומשופר של חיישן תמונה ועדשה אופטית, דבר שנותן קפיצה באיכות הסרט שאותו אתם מוציאים מהמצלמה, בעבר חשבו שאיכות הסרטים הם באיכות טלפון ולא הכי טובה, לאחרונה יצא חיישן חדש שנכנס במצלמות הרכב החדשות, החיישן נקרא : 900LHD

דוגמה מיוטיוב

giaaT8w9HAk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

החיישן הוא FHD - 1980X1080 ובמצלמה טובה עולה סביב 50$ בEBAY .

אל תתפשרו על פחות מFHD כי בעלויות האלה סתם מפסידים איכות..

פורסם

לצערי בגלל שאני חדש מערכת הפורום אינה מאפשרת לי לפרסם קישור לדף המומלץ באיביי...

תכניסו EBAY את התחביר : Car 900LHD - יש שם מצלמות ב45$, יש מוכר שמכר יותר מ1000 מצלמות כאלה והדירוג שלו הוא 98% - אין ספק שזה לא חיקוי, אני ביצעתי הזמנה :) כאשר יגיע אני אעלה סירטון הדגמה..

פורסם

כולם זיוף או חיקוי

שים לב לסירטון הבא:

אומנם ברוסית אבל הצד השמאלי הוא אורגינל

uM4jYnXDfS0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכשרשמתי את מה שביקשת בגוגל "Car 900LHD" זה הסירטון הראשון שראיתי

9xG9GzoPnE8 דרך יוטיוב

פורסם

אני איתך, אבל, ראיתי סירטונים גם "מהחיקוי" והתוצאות מעולות, עברתי התגובות של המוכר באיביי ולא מצאתי ביקורת רעה על המצלמה. ובמקרה שזה זיוף לא איכותי אז א: ע"פ חוקי איביי מותר לי להחזיר את המוצר ואם לא אז איביי יסגרו אותו

ב: דרך פייפל, לא מעבירים תשלום לפני שאני "מאשר" את המוצר. אני יכול להכריז על הקניה כ"נוכל" ואז הם לא יעבירו לו כסף.

למרות שאני לא מאמין שEBAY יתן לנוכלים קורת גג וגם הביקורות שלו מעולות.

כאשר המוצר יגיע אני אעלה סרטון עם דוגמאות (עד אז תיגמר לי השלילה :)

• תוכן חדש...